Awesome Phoenix Wright fan art

Fan art er ikke noe jeg ser etter, men kom over disse flotte tegningene fra Phoenix Wright spillene.
So awesome, skikkelig leken sjarmerende stil på dem! 🙂


Maya og Luke løser mysterier på egenhånd 😀 Daaw, katten fra Layton vs Phoenix Wright får også vøre med 🙂


Nudler er noe det går mye av i alle eraer i Phoenix Wright serien, vel hamburgere i den oversatte versjonen da 😛
De skulle bare latt det være nudler, det ser jaggu bra godt ut det og! Skal si Phoenix forandret seg ganske kraftil i det fjerde spillet gitt, fremdeles litt weird.


Whoops, jeg skjønte det måtte være noe spesielt med de hårtustene der 😛

Hva syens du?

Bilder: Lark
#spill #3ds #ds #phoenixwright #aceattorney #visualnovel #adventure #puzzle #capcom #shutakumi #mayafey #maya #apollojustice #athena #gaming

Ukens interessante spillutgivelser – A smashing good time

Denne uken har vi hele tre interessante spill å se fram til.

Først har vi Shadow of Mordor som kommer på tirsdag på pc, ps4 og xbox one.
Spillet er et open world action rollespill satt til Ringenes Herre universet. Inspirasjonen er tatt fra Peter Jacksons filmer og spillet foregår i Mordor regionen, men har ellers lite med filmene å gjøre.

Spillet har sniking og klatring som kan minne litt om Assassin’s Creed og slåssing som minner en del om Batman Arkham serien.
Det som skuller spillet mest fra andre spill dog er Nemesis systemet.
Målet i spillet er å få hevn over en spesiell ork som drepte hvoedpersonens familie og dette gjøres ved å skape sin egen hær av både orker og andre skapninger.

Hvordan er går frem for å nå sitt mål er ganske åpent, nemesis systemet gjør at spesielle sterke fiender vil huske hva en gjør mot dem og kan manipuleres til å gjøre ting som gagner spilleren.
En kan f.eks true en ork til å repe sin general, da vil den orken prøve på dette og den kan enten lykkes eller feile i sitt oppdrag. Eller en kan bare drepe orken, eller om en skader orken men den kommer seg unna vil den så huske hva du gjorde mot den og det vil få følger.

Jeg var i utgangspunktet ikke særlig interessert i dette, men da jeg fikk vite litt mer om nemesis systemet ble spillet mye mer interessant. Tror dette kan bli morsomt og spillet har jo fått super kritikker også så dette må nok prøves ettehvert ja.

Også på tirsdag har vi det nedlastbare jrpg spillet Pier Solar HD på ps3, ps4 og pc.
Spillet er en hd versjon av Pier Solar som er et “nytt” sega mega drive spill som kom ut på ekte sega mega drive i 2010, ja på ekte mega drive catridges!
Så dette er ikke enda et av disse indie spillene som er inspirert av gamle 8 eller 16bit kosnoller, dette spillet er laget for å virke på en ekte sega mega drive. Ganske spesielt.

HD versjonen er jo ikke det da, de har tegnet om en del av grafikken til hd, men pussig nok ikke alt. Dette skaper et noe pussig uttrykk som jeg ikke helt har sasnsen for. Heldigvis kan en også velge å bare ha 16bit aktig grafikk, noe jeg nok kommer til å gjøre om jeg spiller dette.
Spillet skal også komme på wiiu, men noen eksakt dato for den versjoen er ikke gitt enda.

Så på fredag kommer et spill som sikkert mange har ventet spent på, nemmelig Super Smash Bros for 3DS ( ja det er faktisk tittelen på spillet, makan nintendo, dere er ikke akkurat gode på spilltitler  for tiden :P)
Spillet er det siste tilskuddet i slåssespillserien som lar karakterer fra all slags nintendo spill, nye som gamle og også noen gjestekarakterer som Sonic og Pac Man brake sammen i helcrazy slåsskamper.

Selv har jeg aldri blitt helt grepet av denne serien, men er faktisk litt spent på dette her. Er en del nye karakterer jeg ser fram til å teste som Litle Mac, Duck Hunt Dog og Dr. Mario. Ser mer fram til Wii U versjonen da, men den har jo ikke fått noen dato riktig enda så får gå for 3ds først.

Noen av disse du har tenkt deg?

Trailere:

Bilder: Photoshop og Gearnuke og IGN
#spill #3ds #pc #ps3 #ps4 #xboxone #shadowofmordor #action #rpg #fighting #smashbros #piersolar #piersolar #jrpg #megadrive #sega #gaming

Morsom ny 3DS reklamefilm – Mario & Co gets a makeover

Ta en titt på denne morsomme nye Japanske reklamefilmen for den nye 3DS konsollen.
Mange av Nintendos kjente og kjære karakterer får en fargerik makeover i denne filmen som tar for seg de utskiftbare dekslene til konsollen.
Funny stuff eller hva? 🙂

Bilde: Youtube
#spill #nintendo #3ds #new3ds #mario #zelda #link #isabelle #animalcrossing

Slik får du pokémon alpha sapphire & omega ruby demoen


Nintendo har nå kunngjort hvordan vi i norge kan få tak i den kommende spesial demoen av de kommende pokémon alpha sapphire & omega ruby spillene.
En må nemmelig registrere seg på nintendo.no’s side her, så får en en sjangse til å få en kode til å laste ned demeon etter 16 oktober.
Antallet koder er begrenset dog så her gjelder det å være tidlig ute.

Og husk, demoen er et eget eventyr en ikke finner i selve pokémon alpha sapphire & omega ruby spillene.
Spent på å teste demoen, er jo litt interessert i spillene, men har ikke testet X eller Y så hadde vært flott om ejg fikk en kode.
Litt irriterende at de ikke bare kan gi ut demoen til alle da.

Så hva venter du på? Løp og registrer deg her! 🙂

Bilder: Google
#spill #jrpg #nintendo #3ds #gamefreak #pokemon #demo #alphasapphire #omegaruby #ruby #saphire

Fantasy Life – Noen flere inntrykk

Da har jeg fått spillt litt mer Fantasy Life og det er jo fremdeles et bra spill, men det er noen punkter med det som kunne vært bedre.

Når en har valgt en jobb i spillet får en så en rekke quests av sin guild.
Disse er rimelig kjedelig lagt opp, det er bare en liste med forskjellige utfordringer, i bunn og grunn samme greier som ofte er trophies på ps3. Beseir x antall fiender av den typen og slikt.
De føles ikke særlig engasjerende.

En annen ting som er en smule irriterende med spillet er at la oss si at du har lært deg tømmerhugging, men akkurat nå er du Paladin.
Du kommer over et sjeldent tre som du gjerne skulle kuttet ned fordi det er en quest for tømmerhugger jobben.
Da må en løpe helt tilbake til byen for å gå på guildkontoret og skifte jobb til tømmerhugger.

Har en lært seg vedhugge skillen kan en hugge trær uten å skifte jobb til tømmerhugger, men en får mindre xp og tømmerhugger quests kan heller ikke klares.

Musikken i spillet er heller ikke den beste, en litt nynbar melodi har det vært, men generelt har ikke soundtracketsett vært særlig minneverdig, ihvertfall ikke så langt.
Ikke et av Nobuo Uematsus beste soundtracks for å si det sånn.

Det er jo fremdeles morsomt å spille, men syntes det var på sin plass å få frem de litt mindre positive sidene ved det også.
Men hvem vet, jeg er jo bare 8 timer inn i spillet så ting kan jo endre seg 😉

Bilder: My 3DS
#spill #3ds #adventure #rpg #fantasylife #level5 #action #nintendo

Spillblog: Fantasy Life – I’m a lumberjack and I’m okay

Det har blitt en del mer Fantasy Life i det siste.

Etter å ha vært paladin en stund og fått banket en masse monstre synes jeg tiden var inne for å prøve ut noen av de andre jobbene i spillet.
Hver jobb har også sin egen story med egne karakterer, og merkelig nok har de klart å få alle til å være ganske engasjerende så langt.

Først prøvde jeg meg som skredder, her er mye av fokuset på å sy diverse ting som klær, tepper, materialer osv. Dette gjøres i en ganske morsom rytmeminigame, jo bedre en gjør det jo bedre kvalitet på resultatet får en og Jo flere ganger en syr samme sak jo bedre blir en på å lage den gjenstaden og jo mer utbytte får en.

Etter å ha sydd både skjorter og stoff en del tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på tømmerhugger. Har sett en del trær jeg mistenkte at kunne hugges ned når jeg har vært på eventyr rundt omkring og var litt spent på hvordan den jobben var.

En av tømmerhugger læremestrene var en kar ved navn Forrest som har en morsom dialekt 😀
Selve trehuggingen foregår ved at en må velge fra hvilken side en vil slå treet med øksen, hvert tre har et svakt punkt og om en finner dette og avslutter med et sterkt slag får en ekstra mye materialer for jobben.

Jeg tok meg også en tur rundtom i byen og bare tittet på severdighetene på kveldingen.
Mye forskjellig å se på, det er tilogmed et slags sirkus med sjonglører og spåkone har byen også, selv om hun ikke var inne akkurat nå  😀

Ahahaha 😀

Jeg gikk også til kklesinnkjøp, litt skotskt 😀
Tok meg også en tur og så på nye hus, den leiligheten en starter med er ikke spesielt stor.
Selve innredningsdelen av spillet har jeg knapt fått startet på en gang, penger gror ikke på trær for å si det sånn så har brukt dem på andre ting så langt.

Ikke den største leiligheten jeg har sett 😛

Denne store karen som sover så fredfylt her er ikke til å spøke med.
Prøvde å banken ham en gang og det gikk ikke så bra for å si det sånn 😛

Jeg kjøpte også den nedlastbare utvidelsen til spillet, Origin Island.
Det var såklart bare en knøttliten nedlasting som jo betyr at den egentlig er på selve spillbrikken, men at en må betale for å låse den opp. Liker det virkelig ikke at de gjør slikt, men jeg vil jo ha hele spillet.

I pakken får en masse nyte custimozeringsmuligheter, nye pets, nye skulls etc og et svært nytt eventyr etter en har klart den vanlige storyen som også øker max lvl fra 100 til 200.
Den var ikke så altfor dyr da, rundt 60 kr så like greit å bare kjøpe den med en gang slik at en får hele spillopplevelsen synes jeg.

Hmm, mon tro hva jeg skal finne på i spillet i dag? 🙂

Har du spillt Fantasy Life? If not why not? 😛

Bilder: Min 3DS
#spill #blog #rpg #action #adventure #fantasylife #nintendo #level5

Thanks Nintendo

I dag dumpet det en hyggelig epost fra Nintendo i epostboksen min.
Det var nemmelig en nedlastingskode til Zelda Ocarina of Time kostyme pakken til Hyrule Warriors som jeg hadde vært med i treklning om.
Som jeg jo tidligere har skrevet om kunne de som hadde kjøpt Hyrule Warriors på Wii U registrere seg på Nintendo.no for å få sjangesen til å få en av tre nedlastabre kostymepakker til spillet.

En fra Ocarina of TIme, en fra Twilight Princess og en fra Skyward Sword. Jeg ville helst ha den fra Ocarina sidebn det er mitt favorittspill i serien og tadah, jeg fikk den!
Rgeistrerte du deg på Nintendo.no for å få kode?

Bilder: Google
#spill #blog #zelda #hyrulewarriors #wiiu #action “warriors #spinoff #tecmokoei #teamninja #link

The Great Ace Attorney – Ny info om rettssystemet

Capcom har sluppet en utvidet trailer for det kommende 3DS eventyrspillet The Great Acea Attorney.
I denne traileren får vi noen hint om rettssystemet i det nye spillet da vi kan se at det nå er en juri i rettsalen.
Interesting, lurer på hvordan annen innvirkning jurien vil ha under rettsakene i spillet? Ser jo ut som de vil ha en aktiv del siden de jo er laget like detaljerte som spillets hovedpersoner. Dette blir spennende å få vite mer om, men kan dere ikke se til å kunngjøre spillet fore Europa snart da Capcom?!

Bilde: Neogaf
#spill #3ds #capcom #aceattorney #phoenixwright #adventure #visualnovel #thegreataceattorney #shutakumi

Fantasy Life – Inntrykk

Det ble en del Fantasy Life i går.
I like it so far!

Fantasy Life er et noe litt spesielt rollespill til Nintendo 3DS som minner litt om Animal Crossing blandetm ed Zelda.
Spillet har 12 forskjellige jobber en kan velge mellom Paladin, Mercenary, Hunter, Wizard, Cook, Angler, Woodcutter, Miner, Blacksmith, Carpenter, Tailor og Alchemist.
En velger en i starten,  men kan når som helst skifte til en annen. Det er ikkem eningen at en bqare skal ha en hele spillet. Etter å ha levlet skills fra en jobb til maks lærer en dem så permanent slik at en kan bruke dem i alle jobber så tilslutt blir en altså verdens beste altmuligmann kan en si 😀

Kampene i spillet kan mine litt om Zelda, de skjer i sanntid som et actionspill det er god feel i kampene og det har et system som minner om Z targeting fra Zelda hvor en locker on på en fiende og så enkelt kan manøvrere rundt denne for å unngå angrep og angripe.
Synes kampsystemet funker bra og fiendene er morsomme krabater som f.eks gulrøtter med huggtenner 😀

Det er rett og slett et hyggelig spill. Så morsomt å bare vandre rundt og se på alle mulighetene en har.
F.eks hva skal en bruke penger på? En kan kjøpe seg mat på de forskjellige restaurantene, en kan kjøpe møbler eller annet stash til huset sitt, eller kanskje nye klær? Ny hårfrisyre? Nytt utstyr som våpen eller skjold? Kanskje en vil sy egne klær eller lage mat?


En kan riste på trær om en har lyst på eppler

En kan lete etter sjeldne mineraler i gruven, prøve å beseire noen av de store bossene som vandrer rundt, eller kanskje fange noen monstre som har dusør på seg? Eller kanskje fiske litt i noen av elvene, bare gå på utforsking i naturen etter skatter, fortsette på storyen eller noen av de utallige andre sakene en kan ta seg til.

Det er ikke et spill en liksom setter seg ned og tenker at okei nå skal jeg starte på dette og prøve å klare det. Det er mer et spill en bare koser seg med, en tar ting i eget tempo og gjør ting når en føler for det, det ligner litt på Animal Crossin såmnn sett. En annen del som gir assosiasjoner til den serien er husmøbleringen. En kan nemmelig akkurat som i Animal Crossing kjøpe alskens greier til huset sitt some n så kan plassere ut som en vil. En starter med en liten leilighet på ett rom men kan kjøpe større hus etterhvert.


Yup, it also has airships

Spillet har en flott og sjarmerende fargerik visuell stil over seg og storyen har faktisk vært engasjerende så langt, jeg ser faktisk fram til hva soms kjer videre. Noen morsomme karakterer har det også vært. 
På jobbfronten starter jeg som en mercenary, men siden fokuset der var mest på trege store tohåndsverd uten skjold skiftet jeg heller til Paladin hvor en fokuserer på enhåndsverd og skjold. Hver jobb har sin egen storyline med egne karakterer som en også kan ta meg seg ut på eventyr ome n vil.

Spillet har også sinnsykt mange achievement aktige utfordringer, disse får en forskjellige saker for å klare. Noen får en penger av og andre får en blizz poeng av. Disse poengene kan en bruke til å låse opp nye muligheter i spillet. Jeg har føeks låst opp muligheten til å ha en pet og økt inventory plassen.


Jeg baket et bobleaktig spøkesle som dukket opp om natten og se hva jeg fikk for det, mon tro hva en kan lage med denne?

I tillegg til både lokal og online flerspiller har spillet har også en funksjon kalt Link som lar en linke spillet opp mot venner som også spiller, så kan disse så få beskjerder om forskjellig en styrer med i spillet, f.eks utfordringer en har klart. Høres jo litt  morsomt ut dette, kjenner ingen andre med spillet så har ikke fått testet den ut dog.
Ens venner kan også dukke opp i spillet som npcs og jo mer en snakker med dem jo bedre venner blir en og en kan også få gjenstander hos disse.


Et av husene en kan kjøpe, ser så hyggelig ut

En annen ting en tar seg til i spillet er å hjelpe forskjellige inbyggere med alskens problemer. En bonde ville jeg skulle banke 10 gulrøtter f.eks mens en liten katt ville ha fisk å spise, en gammel mann ville ha et kjemestort egg mens en vakt i byen ville jeg skulle banke 10 banditter. Så for å si det sånn spillet har en del å ta seg til.

Så inntrykket så langt er positivt, ser fram til å spille mer i dag, lurer på hva jeg skal finne på? 🙂
Spiller du Fantasy Life?

Bilder: Min 3DS
#spill #blog #fantasylife #level5 #rpg #action #adventure #nintendo

PAkketime! – It’s time for my Fantasy Life to begin

Jeg var litt usikker påom pakken fra Gamezone rakk frem til i dag, men joda der lå den i postkassen og ventet når jeg kom hjem fra jobb.
Fantasy Life er endelig kommet! 🙂
Can’t wait to play!

Har du tenkt å spille Fantasy Life?

Bilde: My iphone
#spill 3DS #rpg #action #adventure #level5 #fantasylife