Bunker Punks – Inntrykk

I det siste har jeg spillt litt på Bunker Punks til PC.
Spillet kom ut i early access på steam for noen dager siden og er en blanding roguelike og en fps.
Spillet har to deler, fps delen hvor en løper rundt i random genererte brett, plukker opp loot og skyter fiender og basebygginngs delen hvor en bygger diverse ut en bonkers med nye rom  ved hjelp av penger en finner i fps delen. Disse rommene som gir ens karakterer nye skills og stat bossts. Det er mer som et skill tre enn basebygging really.

Det beste med dette spilelt er at det føles så bra å faktisk spillet. Jeg får litt Doom og Duke3d vibes av hvordan det føles å kontrollere ens karakter. En er veldig kjapp og en driver å sirkelstrafer rundt fiender og dukker unna raketter og andre prosjektiler mens en prøve rå plaffe dem ned.

En kan velge mellom en del forskjellige karakterer som hver forskjellige starter våpen og stat bonuser. Hver karakter har sin egen stemme og en del morsomme kommentarer de roper ut mens en spiller which I really like. Det gir dem en egen personlighet og gjør at de faktisk “er” noen og ikke bare en tom karakter som en bare styrer rundt.

Skytingen føles også god i spillet, det er bare noe med når ens våpen treffer fiender som feels real good.
Fiendene er tilogmed 2d sprites som i Doom og Duke 3d! 😀

Spillet er temmelig simpelt dog, det er ikke så mange forskjellige fiender og brettene er temmelig nakne og tomme for interiør. Stort sett mest nakne ganger og rom noe som kan bli litt kjedelig til tider. Men fokuset er jo på å dodge fiendeskudd og plaffe ned fiender så det er ikke et så stort problem som det kunne vært i et roligere spill.

Loot systemet kunne også vært bedre. En kan finne nye våpen, men det er bare ett våpen av hver type. Altså det er bare en vanlig pistol, en rifle og en hagle og de har ikke forskjellige stats heller så hver gang en finner en ny rifle er det akkurat den samme som en allerede har. Det føles nesten ikke som om spillet egentlig er laget for et loot system.

En kan også finne armor som hatter, jakker og sko, men også disse er det ganske får forskjellige varianter av dog flere en våpnene.
Men igjen siden core gameplayet er såpass bra så er det ikke så altfor farlig.
Og så er jo spillet i early access så det er jo gode muligheter for at utvalget items og omgivelsene blir forbedret over tid.
Alt ialt er det deffinitivt verdt en titt!

Litt gamelpay fra spillet:

Bilder: Min PC
#spill #gaming #blog #pc #indie #earlyaccess #steam #3d #fps #action #loot #bunkerpunks #doom

Nioh alpha demo – Boss defeated

Jeg fikk omsider banket bossen i Noih alpha demoen i går.
Men o man that was a haaaaard boss gitt, brukte en del timer på å få has på ham 😛

Ette rå ha spillt en god del mer på spillet må jeg medgi at kontrollene er litt i stiveste laget, det føles liksom litt kronglete å slåss til tider.
Still fun though og tro det eller ei, når jeg hadde banket bossen så dukket en helt ny level opp, det er altså to levels på demoen!
Snakker om lang demo gitt, skulle ikke forundre meg om jeg får ca 10 timer med spilling fra den tilsammen. Ikke verst.


Mission 2 – Sure looks nice og stemningsfullt

Men så er det jo kanskje en grunn til at de tørr å gi ut en såpass lang demo, demoen er nemmelig bare spillbar en ukes tid før den låses og ikke kan spilles mer.

Akkurat nå er jeg litt ut niohet etter stabasen med å banke bossen. Jeg presset litt ekstra på for å få tak i dlc greietil ehele spillet en låser opp med å banke den første bosen.  Hadde det ikke vært noe slikt hadde jeg nok tatt det en god del roligere.
Jeg trodde det var et helt dlc chapter en fikk til hele spillet, men ser ut som det bare er noe utstyr, oh well.

Har du spillt Nioh demoen?

Bilder: Min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #action #rpg #souls #nioh #demo

Nye Animal Crossing og Fire Emblem spill kunngjort – Til mobiltelefoner…

Nintendo fortsetter med de dårlige nyhetene.
Ikke nok med at deres neste konsoll og det nye Zelda ikke kommer før neste år, nå har de nemmelig kunngjort at Animal Crossing og Fire Emblem seriene kommer til mobiltelefoner. Og det er alt vi vet so far.
Så get ready for microtransaction heaven folks! This time you can keep paying for the games forever and ever!

Kilde: NG
Bilde: Google
#spill #gaming #nintendo #mobile #animalcrossing #fireemblem

Nintendos neste konsoll kommer ikke før 2017, Nye Zelda utsatt

Nintendo har nå kunngjort at deres neste konsoll ikke vil komme ut før neste år, nærmere bestemt mas 2017.
Den vil heller ikke bli nevnt eller vist frem på årets E3 spillmesse til sommeren.
Årets E3 vil istedet fokusere på det neste Zelda spillet som heller ikke vil komme ut i år.
Det nye Zelda vil komme ut på både Wii U og den neste nintendo konsollen en gang i 2017.


Dette var skikkelig skuff må jeg si.
Jeg hadde virkelig sett fram til å få se den nye nintendo konsollen på E3. Det er jo så mange rykter omkring den og det hadde vært så morsomt å få vite hva den faktisk er for noe. Og nå har vi ikke Zelda å trøste oss med i år heller. Så merkelig at de vil bruke E3 til å fokusere på akkurat Zelda spille,t som heller ikke kommer før neste år.
Det kan jo være det kommer ut etter NX konsollen even og så vil de heller fokluserepå det på E3?
Nei må si nå falt spennningsnivået for E3 litt for meg 🙁

Kilde: NG
Bilder: Google
#spill #gaming #nintendo #wiiu #nx #zelda #action #adventure

Ukens interessante spillutgivelser: Niohthing at all

Denne uken er det rolig hva interessante nye spillutgivelser anngår.
Nioh alpha demoen kom jo på ps4 i dag da så da får vi heller bare kose oss med å spille den 🙂
Noen utgivelser du ser fram til denne uken?

Bilde: Min PS4

Nioh Alpha Demo – Inntrykk

Da har jeg fått spillt litt på Nioh alpha demoen som er ute på ps4 nå.
I really like it so far!
Det er hard, men in a good and satisfying way 🙂
Combat er litt stivere og mer metodisk enn i Souls spillene så det krevde litt omstilling, en må virkelig time angrepene sine godt her for å ikke bli åpen eller utslitt pga en har brukt opp stamina.


Fighting a player ghost (klikk på bilder for større utgave)

Mer enn en fiende av gangen kan fort by på problemer, thats how hard it is 😛
Spillet har også en virkelig fun mechanic som lar en slåss mot datastyrte spøkelser av andre spillere.
Om du husker så kan en i souls spillene se hvor andre spillere har dødd og se deres siste sekunder før døden inntraff.

Her vil en altså få slåss mot den spillerens datastyrte spøkelse om en trykker på den spillerens grav.
En kan se lit av hvilket utstyr og hvilken level spilleren var før en velger å slås mot dem slik at enkan vurdere om det er verdt utfordringen. De kan så droppe litt loot som jeg anntar er noe av det utstyret de hadde på seg da de døde. Kjempemorsomt!

Nioh har nemmelig et langt mer Diablo aktig loot system enn Souls spillene. Her droppes det ofte nytt utstyr som har forskjellige rarities, altså common, rare etc med alskens forskjlige stats. Utstyr blir temmelig for ødelagt i spillet så en driver og skifter ut utstyr ganske hurtig. Morsomt å rote rundt i inventory og sette på nytt utstyr synes jeg.

Og alt utstyr en tar på seg vises på karakteren og, alltid likt det at en kan se på en karakter hva en faktisk har funnet av utstyr. Som en har forettatt en visuell reise i tilegg til den rent fysiske igjennom spillet 🙂

En kan finne shrines rundtomkring som fungerer som en slags bonfire i souls spillene. Her kan en levle opp, summone inn andre spillere til hjelp, tilby items som ofring for å få “souls” og andre saker. Vel truth be told har jeg bare funnet et shrine enda, men jeg anntar det er flere 😛

Visuelt sett ser det ganske bra ut om en ikke akkurat hopp i taket pretty, men dette er ikke det viktigste, det faktum at det er så morsomt å faktisk spille er det som betyr noe 🙂

I likhet med souls spillene får en tak i “souls” (husker ikke betegnelsen) når en beseirer fiender som en så kan bruke til å levle opp både stats og lære seg nye skills som kan være nye angrep og teknikker. Og såklart, når en dør mister en alle “souls” og må finne tilbake til dem når en våkner opp igjen for å få dem tilbake.

Jeg håper bare vi ikke mister det å kunne slåss mot andre spilleres spøkelser om vi ikke har playstation plus, for det var en veldig morsom del av spillet syens jeg, en kan jo få utstyr fra disse også. Fingers crossed det ikke er låst bak ps plus.

Så digg å få et souls spill som faktisk føles ganske annerledes å faktisk spille enn souls spillene. Dette falt virkelig i smak og må si jeg gleder meg virkelig til hele spillet kommer ut senere i år!

Nioh demoen er tilgjengelig nå og vil være det et par dager til før den går offline, så her gjelder det å raska på om du vil spille!
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Bilder: Min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #action #rpg #souls #nioh #teamninja #adventure #demo #alpha

Doom skaper John Romeros nye spill er Blackroom

Da var John Romero og Adrian Carmacks nye spillprosjekt avslørt.
Spillet heter Blackroom og er på kickstarter nå. Hva det eksakt er for noe er noe vagt i skrivende stund.
Spillet foregår i en slags hologram simulering som består av diverse forskjellige miljøer som pirat, western, haunted house etc. Stemningen skal varierer i likhet med miljøene fra horror til humor og eventyr.

Gameplayet skal være old school med hurtige bevegelser, ingen regenererende helse og både tradisjonelle og utradisjonelle hologramvåpen i tilegg til en spesiell duppedit som lar en manipulere spillets verden på noe uklare måter.

Spillet vil ha en ca 10 timer lang enspiler campaign med støtte for coop i tilegg til en challenge mode som lar en spiller gjennom brett på nytt i forskjellige utfordringer f.eks speed run mode etc. Spilelt vil også ha en flerspiller del og støtte mods.

Må si dette var ikke akkurat det jeg hadde håpet på av denne kunngjøringen.
Det er bare så utrolig vagt hva selve spillet er for noe. Vi har ikke fått se noen filmer fra spillet og ikke engang et eneste bilde heller.
Alt vi har er lovnader om “old school” hurtig gameplay, sirkelstrafing rundt fiender, rocket jumps og no regenerating health.

Settingen til spillet med sci-fi hologramverden er kjedelig for mitt vedkommende. Vi spiller allerede et spill, hvorfor legge handlingen til noe falskt inne i spillet? Det blir jo litt som å spille et spill inne i et spill.
Og når vi ikke har fått se noe fra selve spillet overhodet er det jo ingen ting som kan vise oss at joda dette er noe du vil like heller.
Vi har rett og slett ingenting å gå på annet enn vage lovnader.
Og det ørlille vi får se av spillets visuelle utrykk er jo bare supergenerisk sci fi og virkelig kjedelige greier synes jeg.


Du spiller som mr generic man Dr. Santiago Sonora

Nei dette her kommer ikke jeg til å backe på kickstarter nei.
Okay Doom 4 looks like you are my only hope for a old schoolish shooter in the forseeable future.
Hva synes du om Blackroom?

Bilder: Kickstarter
#spill #gaming #pc #fps #shooter #doom #blackroom #kickstarter #johnromero #adriancarmack

Dark Souls 3 – What an amazing view!


Klikk på bilde for større utgave

Dark Souls 3 er virkelig et vakkert spill, se bare på denne utsikten!
Får du ikke bare lyst til løpe inn å utforske denne flotte byen? 🙂

Bilde: Min PC
#spill #gaming #blog #pc #action #rpg #darksouls #darksouls3 #adventure #from #souls #fromsoftware

Indiana Jones referanse i Dark Souls 3?

Husker du den scenen i Indiana Jones and the Temple of Doom hvor Indy er på broen?
Han kutter broen slik at den faller sammen og klatrer så opp broen som henger over fjellveggen.


I Dark Souls 3 kom jeg over denne hengebroen.


Som jeg så kuttet i stykker slik at den falt sammen.


Så klatret jeg ned broen og fant et nytt område 🙂

Finally et sted hvor jeg kan bruke noe av det jeg har lært av å se på Indiana Jones filmene! 😀

Bilder: Min PC
#spill #gaming #blog #darksouls3 #pc #action #rpg #film #indianajones #templeofdoom #indianajonesandthetempleofdoom

King of Fighters 14 – Masse ny info


Slåssespillet the King of Fighters 14 nærmer seg etterhvert utgivelse.
Vi har nå fått hele tre nye trailere som viser frem litt mer av hva spillet har å by på.

Og dette er et spill som faktisk har en del innhold å by på i motsetning til visse andre nylig utgitte slåssespill (host Street Fighter V host), beklager, jeg fikk bare noe i halsen der 😛

Vi har en fully voiced story mode, en versus mode, training, gallery, online, mission mode (med tre moduser innenfor, trial, survival og time attack) og en tutorial mode.
Ikke småtterier det nei.

Spillet har også en virkelig stor mengde forskjellige slåsskjemper å by på, ja faktisk nesten 50 stykker! Hvor mange var det SF V hadde igjen? Å jo, 16 var det 😛

Ser virkelig fram til dette spillet, det er bare noe med looken til spillet jeg liker, de mer menneskelig proposjonerte, men samtidig fargerike karakterene har en sjarm over seg. Og den litt lavbudsjette grafikken hjelper faktisk litt på dette, det har rett og slett bare litt glimt i øyet kan man si 😉
Og det at spillet har en masse innhold er også et kjempestort pluss, eneste som mangler er vel en vanlige arcade mode, egentlig litt merkelig at de ikke bare slengte den inn der og når de først var i gang.

King of Fighters har nå også fått en utgivesesdato i Japan nå 25 august kommer spillet ut i østen og usa får det faktisk noen dager før. Oss stakkarer i europa dog vi har ikke fått noen dato overhodet. Det er samme publisher som gir ut spillet i usa som skal gi det ut her så hva som skjer med EU versjonen er faktisk veldig usikkert as of now.
Håper virkelig noen tar tak i spillet og får det utgitt her rundt samme tid!

Trailere:

Denne siste traileren er for classic Kyo dlc kostymet, synd det er dlc, men det ser pretty good ut det skal det ha, really brings back minner fra Kof 98 😀

Bilder: Youtube
#spill #gaming #ps4 #fighting #kof #kof14 #kingoffighters #kingoffighters14 #kyo #terry #mai #yuri #ryo #geese #snk