Hyrule Warriors: Age of Calamity i Hus!

Tadah!
Da var Hyrule Warriors: Age of Calamity her.
Har egentlig gått ganske kjapt far demoen var her til hele kom synes jeg.
Varierer så mye akkurat det. Noen ganger går tiden så sakte, andre ganger så føles det som bare vips og så er det gått ukesvis!
Time to go kick some Moblin butt!

Hyrule Warriors: Age of Calamity – Inntrykk

Har spillt litt på Hyrule Warriors: Age of Calamity demoen.
Jeg må si jeg liker det faktisk ganske så godt.
Jeg synes de har gjort en skikkelig god jobb med å få spillet til å føles som en spinoff til Breath of the Wild. Både når det kommer til det visuelle og lydsiden føles det virkelig som BOTW.

Men også i måten spillet er lagt opp på føles det mer som et “ekte” spill enn et “warriors” spill.
De fleste Warriors spill er super over the top hvor det føles som poenget er at en skal føle seg som en gud som banker armeer med hvert angrep. Alt er i overflod. En finner ikke 10 rupees, en finner hundre. En kaster ikke en bombe, en kaster 20.
Jeg har aldri vært særlig glad i de fleste Warriors spillene på grunn av dette. Det er bare kjedelig å være overpowered og valse gjennom fiendens armeer synes jeg.

Age of Calamity er langt fra så over the top. En møter ikke like mange finder av gangen og en føles heller ikke som en overpowered gud heller da ens angrep ikke er så super ektreme som i mange Warriors spill.
Jeg liker også alt en kan ta seg til mellom oppdragene, på kartskjermen.

En kan gjøre småoppdrag som f.eks kan være å donere en rekke items som så låser opp nye funksjoner i spillet som nye shops eller .feks lærer en en ny oppskrift, for i likhet med BOTW kan en lage mat i dette spillet også.

Små korte actionoppdrag finnes det også. Noe som er kjekt om en ikke er i humør til et langt skikkelig storymission akkurat nå.

Spillet har i likhet med BOTW massevis av våpen en kan finne mens en spiller. De oppfører seg faktisk litt forskjellig og. F.eks jeg fant et boomerang sverd til Link og han kaster det faktisk som en boomerang ved enkelte angrep. Morsomt!
Det tilfører spillet mer variasjon og gjør at det alltid er morsomt å ta fatt på ett oppdrag for en vet aldri om en vil finne et nytt og bedre våpen der.

En kan også kombinere våpen for å forbedre dem.
F.eks kan jeg kombinere boomerangsverdet med tre dårligere sverd jeg ikke har brukt for som så øker boomerangsverdets level og skade, samt kan gi det nye buffs. Morsomme greier! Har sansen for slike systemer som gir en mer å fikle med. Det gir liksom actiondelen av spillet mer mening når det ligger mer under.

Når du vet at du faktisk angripe rmed et våpen du har funnet og forbedret selv er det liksom litt morsommere.
Så jeg mp si jeg tror faktisk jeg må ha meg Hyrule Warriors: Age of Calamity og det var jeg jaggu ikke sikker på før jeg spillte demoen.
Ser dere developers og publishers? Det er smart å ha demoer!

Har du testet Hyrule Warriors: Age of Calamity demoen?