Super Smash Bros Wii U kommer ut tidligere enn antatt i europa


Nintendo har nettopp kunngjort at det kommende Wii U spillet Super Smash Bros for Wii U har fått ny utgivelsesdato i europa.
Men til forskjell fra når vi vanligvis får slike beskjeder har datoen faktisk blitt flyttet fremover denne gangen, spillet kommer nå ut en uke før, nemmelig 28 november!
Samtidig som første gruppe med Amiibo figurer kommer ut.

Yeey, flotte greier dette, slike utgivelsesdatonyheter liker vi.
Gleder meg til å teste ut wii u versjonen, de nye modusene blir spennende å teste.
Jeg har allerede forhåndsbestillt mitt eksemlpar på cdon, gikk bare for vanlige utgaven av spillet, har ikke det store forholdet til å spille serien med Gamecube kontroller som så mange virker å ha. Funker nok bra med pro kontrlleren og tenker jeg.

Har du tenkt å kjøpe smash bros wii u? Hvilken versjon skal du ha?

Bilde: Google
#spill #gaming #smashbros #supersmashbros #wiiu #mario #zelda #link #wiiu #nintendo

This War of Mine – Et krigsspill som ikke handler om skyting

Krigsspillet This War of Mine kommer ut på pc 14 november.
Men dette er ikke et typisk krigsspill vhor en spiller som en skytegal soldat.
Her spiller en nemmelig som en gjeng med vanlige sivile folk som har som mål å overleve krigen med de materialer og verktøy de har tilrådoghet.

Målet i spillet er å overleve krigen med de materialer og utstyr en kan skrape sammen med karakterene en styrer.
Spilleren kontrollerer menneskene som bor i et hus og må passe på hver karakters behov for å få dem til fungere best mulig i sine gjøremål så de kan bygge utstyr, finne resursser, lage mat og holde seg i live. Om natten får en mulighet til å dra ut av huset for å lete etter utstyr og andre reusrser en trenger for å overleve

Spillet sees i 2D fra siden har en dyster visuell stil og ser ut til å være ganske depressive greier.
Men interessant også, håper bare de har fått til få det gameplayet bra også, og at det ikke bare ender opp som enda ett av disse idniespillene med et spennende konsept eller tema som bare ikke er et bra spill i det hele tatt som f.eks The Gods Will Be Watching.
Kanskje noe verdt en titt eller hva tror du?

Bilder: Youtube
#spill #pc #gaming #indie #survival #2d #thiswarofmine

The Swindle – Spelunky + Cyberpunk?

Kom over traileren for et spill kalt The Widnle.
Spillet er et sidescrollende platformspill satt til en cyberpunk tidsera hvor en spiller en inbrudstyv som skal bryte seg inn i tilfeldig genererte hus for å rane til seg penger. Spillet minner litt om Spelunky med sine tilfeldig genererte baner, eksplosiver som kan knuse omgivelser og platformfokus baserte gameplay.

Tyvene en styrer er faktisk også tilfeldig generert, men om de blir fanget eller dør er de borte for alltid så det gjelder å passe på for å holde dem i live.
Dette så spennede ut må jeg si, blir kjempedig om de klarer å få til den tilfeldige genereringen like bra som i Spelunky.
Spillet har ikke fått spikret noen fast dato enda, men sikter på tidlig 2015 til pc og muligens noen playstation platformer.

Hva synes du?

Bilder: Spillets hjemmeside
#spill #pc #roguelike #roguelite #spelunky #2d #sidescroller #swindle #theswindle

Mega Man skaper tyner fansen for penger igjen

Mega Man skaper Keiji Inafune sluttet jo i Capcom for en del år siden og kickstartet ved hjelp av fans et nytt spill somf remdeles er under produksjon kalt Might Nr. 9.
Spillet er et fargerikt sidescrollende platformspill kraftig inspirert av mega man serien.
De fikk over 3 millioner av kickstarter kampanjen som jo viser at de har mange fans der ute som gjerne vil ha et nytt mega man spill.
Det begynte å skurre litt dog da de plutselig kunngjorde at spillet skulel få sin egen cgi animerte tegnefilmserie på tv, men de bedyret fansen med at ingen av kickstarter pengene skulle bli brukt på dette.

Så like etterpå kunngjorde de enda en kickstarter kampanje hvor de nok en gang spurte fansen om penger til spillet. Denne gang vart det stemmeskuespill de trengte penger til. Allerede nå syntes jeg de virket høvelig sleipe, altså 1 har dere ikke fått nok penger fra fansen nå? og 2, et mega man aktig spill som må ha en masse penger til stemmeskuespill ser ikke ut til å ha skjønt hva de spillene handler om, nemmelig selve gamelpayet.
Et mega man spill med bøttevis med dialog er ikke noe jeg vil ha.
Og å hive seg over en cgi animert serie allerede før spillet er ute? Snakker om å begynne å melke kua før den idet hele tatt er født!
De er jo svindyre å produsere slike cgi serier.

Men sagaen er ikke slutt enda.
Nå i dag ble det kunngjort at de nok en gang, faktisk tredje gang spørr fansen om enda mer penger. Nå vil de ha 190 000$ for nedlastbart innhold. Jeebus!
Vet du nå er det gått så langt at jeg nesten håper at Mighty Nr  9 feiler bare for å lære den fyren litt beskjedenhet. Snakker om å være stormansgal!
Nesten så jeg begynner å lure på om Keji Inafune er grunnen til at Mega Man serien gikk nedover med årene.

Håper virkelig folk ikke gir dem mere penger nå. JEg er glad jeg ikke gjorde det.

Bilder: Google
#spill #megaman #keijiInafune #mightynr9 #platformer #pc #mac #ps3 #3ds #360 #ps4 #vita #xboxone #wiiu #gaming

Naughty Bear – Inntrykk, avoid at all costs

Så jeg har nå fått testetl itt Naughty Bear og hoobooy that was not a good game!
Hele greia virker rett og slett bare veldig slurvent.
Kontrollene er stive kronglete og upresise.
Det er bare noe med følelsen når en styrer sin bjørn rundtom på brettene som føles helt off, en føler ikke at en har helt kontroll.
Alle angrepsanimasjoner er superkjappe og ser helt unaturlige ut og føles ikke bra å bruke overhodet.

En har også veldiug få muligheter til å egentlig jgøre forskjellig i spillet da en er så begrenset i hva en kan gjøre. En kan bare sabotere saker og så snikangripe bjørner som er opptatt med å fikse disse eller angripe dem direkte med de tidligere nevnte forferdelige angrepsanimsjonene.
Spillet har også et skikkelig dårlig og stressende scoressytem som gjør at en hele tiden må haste videre og ikke får tid til å snike seg rundt og analysere situasjonen.
Animasjoner er slurvne og dårlig integrerte, gameplayet er simpelt og slurvent.

Nei dette var ikke mkorsomt i det hele tatt!
Jeg har spillt demoen av oppfølgerenNaughty Bear: Panic in Paradise og du snakker om for en forskjell, det føles faktisk som et skikkelig spill.
Det erforbedret på absolulutt alle områder, stres scoringsystemet er borte, en har langt flere muligheter tilrådihet.

Hvorfor kjøpte jeg ikke det istedenfor lurer du kasnkje på? Vel det kostet 129kr og er bare nedlastbart,  det første spillet kostet bare 49 og var på disc.
Jeg prøvde jo å undersøke hvor mye dårligere det første spillet var før jeg kjøpte det, men det viste seg å ikke stemme at det var nesten likt.
So don’t make the mistake I did, do not buy Naughy Bear for any price!
Jeg er jaggu glad for at jeg ikke brukte mer enn 49kr på spillet og det svir enda det var så lite. Hater å kjøpe spill jeg ikke liker.

Har du endt opp med å kjøpe spill du virkelig ikke likte?

Bilder: Google
#spill #blog #gaming #synsing #inntrykk #action #stealth #ps3 #naughtybear #horror

Siste spillkjøp: Naughty Bear – Friday the 13th with bears?

Kjøpte dette her for 49 kr i dag.
Naughty Bear har et noe uvanlig konsept.
Du kjenner sikkert til skrekkfilmer som Friday the 13th eller Halloween hvor en skummel kar skulker rundt og tar livet av folk en etter en.
Vel i dette spillet er du den fyren. En spiller nemmelig som Naughy Bear som ikke ble invitert med på fest av de andre teddybjørnene og derfor er temmelig irritert for å si det mildt 😛

En sniker seg rundtom på banene og bruker både omgivelser, diverse våpen som klassikeren machete, pistoler, baseballbats og mange flere til å ta hevn på de andre bjørnene.
Det er utallige måter å gå frem på, en kan f.eks bruke omgtivelsene, dytt en bjørn inn i et kjøleskap eller brenn dem på grillen.
Eller snike seg innpå og bruke en av de mange våpnene som hvert har sin signaturanimasjon.

Om en skremmer bjørnene nok vil de til slutt begå selvmord med det våpnet de har for hånden.
Ganske morbide saker, men det er jo bare snakk om teddybjørner med ull på innsiden da, spillet finnes ikke blodig i det hele tatt, men still, kinda twisted. Dette spillet hadde jo aldri kunnet komme ut om det hadde vært mennesker istedet for teddybjørner.

Passer jo bra til Halloween da 😀

Her er en trailer:

Bilder: Min iphone og Google
#spill #gaming #action #horror #stealth #ps3 #blog #naughtybear

Excitebike is coming to Mario Kart 8

Nintendo har kunngjort at det vil være en bane inspirert av NES motorcross spillet Excitebike i den første nedlastbare innhold pakken til MArio Kart 8 som kommer i november.
Banen vil ha ramper og speed boosts som vil være på forskjellige steder hver gang en spiller banen, bortsett fra på time trials.

Dette var jo litt morsomt da, liker at de har beholdt stilen fra excitebike og ikke dyuttet inn for mye nye elementer på banen . Det gjør at den jo får en litt annen stil enn resten av banene i spillet.
De skulle jo lagt til fyren fra Excitebike som en spillbar karakter og 😀

Nå har jeg ikke Mario Kart 8 da, ikke fordi jeg ikke tror det er bra, det er et flott spill, jeg har spillt det.
Men jeg venter bare til begge dlc pakkene er kommet i håp om at det da kommer en ny versjon av spillet med begeg pakkene på disc.

Hva synes du om at vi får en Excitebike inspirert bane i Mario Kart 8? Tenkt å kjøpe det nedlastbare innholdet?

Bilder: Neogaf
#spill #gaming #dlc #mariokart #mariokart8 #nintendo #wiiu #mario

What I’ve been playing – Resident Evil 4 Ultimate HD Edition

Jeg har spillt litt Resident Evil 4 i det siste.
Spillet er jo en klassiker, og den versjonen jeg spiller som er Ultimate HD versionen på pc har jo faktisk blitt riktig så bra etter en god del oppdateringer. Når spillet kom ut var det nememlig noe buggete og manglet noen effekter fra gamecube versjonen, men nå har de fått alt på plass heldigvis.


Don’t mind if I do 😛

Jeg har spillt ut spillet en del ganger før så denne gangen prøver jeg meg på pro som er hard mode.
Og må si at det merkes faktisk, fiendene virker kjappere og jeg merker at jeg finner meg selv i å ha lav helse temmelig ofte.
Dog kan det jo bar skyldes at jeg er litt rusen når det kommer til å spille re 4 da 😛


Looks like he lost his head for a moment there

Den sekvensen i starten hvor Dr. Salvador, motorsaggalningen dukker opp var noe mer stressende og vrien enn jeg husker 😛
Men er jo litt morsomt at det er litt vrient, merker at en må passe litt mer på ammobruken og det gjør det jo litt mer spennende.


Now where did I put my jacket

Husker enda da jeg kjøpte spillet for første gang på gamecube i 2005. Alle lyder i spillet som på menyer og savemusikken, det er liksom noe litt spesielt med det, et skikkelig flott spill!


Har akkurat beseiret Dr. Salvador nr 2 inne i dette huset, and now onwards!

Har du sp illt Resident Evil 4?

Bilder: min pc
#spill #blog #capcom #re4 #action #horror #residentevil #residentevil4

Sunset Overdrive respawns continues to be awesome

Respawn animasjonene i det Xbox One action spillet Sunset Overdrive fortsetter å være awesome.
Det er utallige forskjelige måter en dukker opp på etter en dør i spillet.
Kjenner du igjen hvor disse tar inspirasjon fra? 😉

Selve spillet ser faktisk litt morsomt ut også, som en blanding av Tony Hawk krysset med infamous og våpnene fra Ratchet & Clank.
En grinder og spretter avgårde på miljøene i spilelt for å øke ens kombomåler som gir en tilgang til nye egenskaper og krefter. Men det er jo bare på xbxo one, ikke at jeg har noe imot å kjøpe en xbox, men vært litt surt om det kommer åp pc litt senere da.

Her er en trailer

#spill #blog #xboxone #sunsetoverdrive #ratchet #clank #action #insomniac

Ukens interessante spillutgivelse – The Lords have fallen and they can’t get up

Denne uken har vi ett interessant spill å se fram til.
På fredag kommer nemmelig det Dark souls inspirerte rollespillet Lords of the Fallen.
Spillet ligner på souls serien i sitt kampsystem og fokus på utfordring.
En har tre classes til rådighet, Cleric, Rogue og Fighter, alle disse kan videre customizeres på magic, gear og stats slik at en kan ha en cleric som er god å melee etc.

Spillet skal ikke være like frustrerende lagt opp som Souls spillene ved at det har en rekke flere checkpoionts slik at en ikke trenger å spille om igjen lange strekninger om en dør.
En litt morsom sak med disse checkpointene er at om en velger å ikke aktivere dem får en en xp multiplier. Jo flere checkpints en går unlater å aktivere jo høhyere multiplier. Morsomt konsept. En velger liksom selv hvor vanskelig en vil gjøre det for seg.

Ser fram til dette, blir interessant å se en annen utvikler prøve seg på no Souls aktig .
Den visuelle stilen er litt så som så.
Noe ser bra ut, mens andre ting som f.eks hovedpersonen ser veldig generisk ut. Snauskalla sur fyr, nei det har vi jo aldri sett før 😛
Håper spillet faller i smak, trenger noe nytt nå etter jeg har spillt ut Bayo 2 😛

Lods of the fallen kjommer ut på pc, ps4 og xbox one fredag 31 oktober.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Liten dev diary med mer vanlig gameplay:

Bilder: Nowgamer
#spill #blog #pc #ps4 #xboxone #lordsofthefallen #darksouls #souls #action #rog #rollespill