Zombiu kunngjort til PC, PS4 og Xbox One

Ubisoft har kunngjort at Zombiu omsider kommer til pc, ps4 og xbox one og har skiftet navn til Zombi.
Og det er ikke lenge til heller, 18 august blir spillet å finne digitalt på alle ovennevnte platformer, bare digitalt dog, det får ingen fysisk release.
Spillet er et survival horror spill satt til et zombifisert London. Her gjelder det å lete etter resursser som mat, våpen og andre hjelpemidler og ikke bruk mer enn du må for det er ikke mye å finne der ute!

Denne nye versjonen vil by på noen endringer fra originalversjonen som kom på wii u i 2012.
Blant annet er det lagt til to nye melee våpen, en spade og et balltre, samt har de gjort noen endringer på kontrllene sine de andre platformene jo ikke har noen gamepad. Radaren er nå på hovedskjermen og dukker opp når den trengs, de vil fokusere på et minimalistisk gui som på wiiu.

Dette var jo morsomt, godt at de omsider kunngjorde det og at det er så kort tid til det kommer også!
Likte wii u versjonen veldig godt, et av de beste survival horror spillene de siste årene.

Så ja jeg blir nok å teste denne nye versjonen, det er v erdt å spille igjen og er spent på hvordan de nye kontrllene vil funke uten gamepaden.
Spillet har også en morsom feature som innebærer at når en dør gjenoppstår en som en zombie med alt utstyret en hadde på seg da en døde.

Denne zombien kan også oppstå i en annen spillers spill slik at en må kjappe seg for å finne og beseire zomgien for å ikke tape alt utstyret.
De har ikke nevnt dette i pressemeldingen og infoen om nyversjonen så håper bare de ikke har kuttet den, synes det var litt morsomt, og det hjalp jo litt på også for andre spilleres zombier hadde jo av og til masse utstyr på seg.

Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Kilde og bilder: Neogaf
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #ubisoft #fps #survivalhorror #horror #zombi #zombiu #fps

Final Fantasy Explorers kommer til europa

Squeenix har kunngjort at 3DS spillet Final Fantasy Explorers komemr til europa 29 januar 2016.
Spillet et action rollespill som ligner en del på Monster Hunter hvor en styrer sin karakter og slåss i sanntid mot svære monstre som Ifrit.
Det er over 500 forskjellige deler med utstyr i spillet som kan lages av materialer en enten kan finne rundomkring i omgivelsene eller få av å beseire monstre. En kan velge blant mange forskjellige jobber i spillet som White Mage,Black Mage, Monk, Paladin, Dragoon og mange flere.

Var jo flott at spillet kom hit da, bedre sent enn aldri?
Ikke at jeg er så veldig spent på det da, men kaan jo være interessant? Det er bare det at for meg så har 99% av alle spill som prøver å være Mosnter Hunter aktige vært tememlig crappy. Det er liksom bare Mosnter Hunter selv om klarer den sjangeren.
Spillet har vist fåt ten del nedlastbart innhold i Japan, håper dette blir inkludert i selve spillet her i europa, men ærlig talt så vtilver jeg dessverre på det.

Håper det kommer en demo, tror det var en i Japan så there’s a chance.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Bilder: Youtube og Google
#spill #gaming #3ds #action #adventure #squeenix #jrpg #3ds #finalfantasy #finalfantasyexplorers

The Bug Butcher – Remember Pang?

Husker du gode gamle Pang? Det noe originale arkadespillet hvor en bare kunne skyte oppover og skjøt på bobler av diverse størrelser med en pistol som skyter tau festet i kroker?


Pang på Amiga

Jeg husker ihvertfall spillet godt, hadde det på amiga og spillte det en god del.
Nå har det dukket opp et spill på steam som minner litt om om Pang.

Spillet heter The Bug Buster (pc) og endrer konseptet litt.
Her styrer en en liten romfarer som bare kan skyte oppover som må skyte diverse bugs som tilfeldigvis minner om runde bobler.
Spillet har også sidescrollende elementer til forskjell fra Pang som jo bare foregikk på enkeltskjermer.
En skykter mer tradisjonelle våpen her da og ikke tau, men still, minner jo litt om Pang.

Ser joikke ilel ut dette her, flott visuelt, godt animert og god feel i skytingen. Det er i early access på steam nå, men de har ikke tenkt å være der lenge. Om et par månender tar de sikte på å være ferdig med utviklingen av spillet.
The Bug Buster vil da ha 30 brett, flerspiller og en endless runner mode.
Noe å holde et øye på perhaps?

Trailer:

Bilder: Steam og spillets hjemmeside
#spill #gaming #steam #earlyaccess #pc #pang #2d #sidescroller #acion #shooter #thebugbutcher

The Muppets har en ny tv serie på gang

Muppets er snart å se på tv skjernen igjen med en helt ny tv serie kalt “The Muppets (surprisng I know).
Serien blander “reality” med Muppets, altså som om vi følger muppetsene ala en realityserie.
I utgangspunktet synes jeg ikke dette virket særlig morsomt, for reality er ikke akkurat det jeg hadde håpet Muppets ville kaste seg på, men etter å ha sett denne gratis miniepisoden må jeg si at dette var jo faktisk ikke så verst.
Det var heldigvis mye skikkelig muppets stuff der og heldigvis ikke så mye reality så dette tror jeg kan bli morsomt.
Hva synes du?

Her er miniepisoden:

Bilde: Youtube
#tv #comedy #muppets #kermit #themuppets #misspiggy #gonzo

Hele 99 kostymer i Super Mario Maker

Nintendo har kunngjort at det er 99 amiibo kostymer i det kommende Super Mario Maker til Wii U
Disse kan normalt låses opp ved å sette en amiibo på gamepaden, altså setter du bowser amiiboen på gamepaden får du et bowser kostyem osv.


Her ser du Link kostymet

Nintendo har nå in a surprising move kunngjort at alle kostymene kan låses opp i spillet uten amiibos ved å spille den nye modusen 100 Mario challenge. Hva denne modusen er for noe vites ikke.

Dette var jo gode nyheter, altså jeg tenker da på at alle kostymene faktisk kan låses opp uten å bruke amiibos, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Kanskjde nintendo begynner å få med seg at folk virkelig misliker at de låser ting i spill bak amiibos?

Bilder: Neogaf og Google
#spill #gaming #wiiu #nintendo #mario #supermariomaker #mariomaker #2d #platform #supermariobros #supermarioworld #supermariobros3

Dragon Quest XI kunngjort

Squeenix hadde en pressekonferanse i dag hvor de kunngjorde en mengde nye Dragon Quest spill.
Den største nyheten var Dragon Quest XI, neste skikkelige kapitel i den kjente serien med jrpg spill.
Dragon Quest XI kommer på ps4, 3ds og Nintendo NX.

Det litt spesielle er at ps4 og 3ds spillene blir to forskjellige spill. PS4 spillet bruker unreal engine 4 og vil bli et veldig pent skikelig storspill, mens 3ds spillet naturlig nok ikke kjører på UE4 og er mer nedskalert. Ganske sprøtt at det faktisk kommer to DQ XI spill, men det er jo forståelig at de gjør det også med tanke på at Japan går mer mot håndholdt mens vesten går mer mot ps4.

En morsom sak med 3ds versjonen er at på den nedre skjermen ser en spillet ovenifra i 2d snes stil, altså det ser ut som et snes dragon quest spill. Kampsystemet i spillet er turn based som de fleste tidlige spillene, kanskje litt kjappere dog.  spillet har også classic battles, kamper som er i snes stil med bare stillestående bilder til fiender.

Disse kampene kommer vist om en styrer med dpaden istedenfor den analoge spaken. Litt merkelig måte å avgjøre hvilken sort kamp en får, men litt morsomt at classic battles ihvertfall er der selv om jeg foretrekker de moderne kampene.

Selv har jeg aldri vært sånn superfan av Dragon quest, men den hadde jo en veldig fargerik fin verden. Synes kasnkje spillene virket litt, hmm, slappe? Jeg er spent på å se hvilket kampsystem PS4 versjonen har da, håper det er et actionbasert system ala Kingdom Hearts!
Dragon Quest XI kommer ut på ps4 og 3ds i 2016 i Japan, ingen vestlig utgivelse er kunngjort.

Film fra PS4 versjonen:

Fra 3ds versjonen:

CuGcpSCkyfk

Hva synes du?

Bilder: Neogaf og Youtube
#spill #gaming #3ds #ps4 #nx #nintendo #nintendonx #jrpg #dq #dqxi #dragonquest dragonquestxi #dq11 #squeenix

Brasils Sega Master System 3 looks nice

Wowsers, skal si den basilske utgaven av Sega Master System 3 ser fancy ut!
Ser jo ut som noe som kunne kommet ut i dag, de fikk tilogmed 6 knapper kontrllerne med ser det ut som.

Snakker om forskjell fra den valige utgaven av master system 3, men må innrømme at den har sin sjarm den og. Brasils versjon ser jo egentlig ut som en svær kloss på en måte 😛

Bilder: Neogaf og Google
#spill #gaming #sega #segamastersystem #mastersystem

Ukens interessante spillutgivelse – The Swindle

Denne uken har vi ett interessant spill som kommer ut.
Nemmelig The Swindle, til pc, ps3, ps4, vita, xbox one og wiiu.
Spillet er et 2d platformspill satt til et steampunk univers hvor en spiller som en kjeltring som har som mål å stjele et topphemmelig nytt overvåkningsystem som trer i kraft om 100 dager.

Spillet har tilfeldig genererte baner slik at hver gang er det nye utfordringer som møter en, ja tilogmed den spillbare karakteren er tilfeldig generert, hver gang en dør får en en helt ny.
En drar ut på oppdrag på diverse vanskelighetsgrader av brett hvor målet er å stjele så mye penger som mulig. Disse kan så brukes mellom oppdragene til å kjøpe nye skills og forbedre sin karakter.

Dette tror jeg kan bli morsomt, har sansen for spill med tilfeldig gnererte elementer og det å snike seg rundt å samle sammen mer og mer penger sounds like fun.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

The Swindle er ute på pc nå på steam og kommer på gog, PS3, PS4 og PSVita i morgen.
Xbox One versjonen kommer 31.07 og Wii U versjonen en stund etter.

Trailer:

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #blog #pc #ps3 #ps4 #vita #xboxone #2d #platform #theswindle

Spill som The Terminator i WWE 2K16 – If yuo pre order of course

Yep, the pre order train never stops.
Om du forhåndsbestiller det kommende Wrestlingspillet WWE 2K16 (ps3, ps4, 360, xbox one)  kan du spille som Arnold schwarzeneggers Terminator.
Hele to varianter, en fra den første filmen og en fra Terminator 2.

Avtalen om dette her var bra sikkert inngått da Terminator Genisys skulle bli “the next big thing”, starten på en ny trilogy and all that. Å se dette nå etter filmen floppet gjør meg bare trist (vel mer trist enn normalt siden det jo er mer pre order crap), poor Arnie, can’t seem to catch a break with his movies anymore 🙁

Bilde: Youtube
#spill #gaming #ps3 #ps4 #360 #xboxone #wwe #wwe2k16 #terminator #terminatorgenisys #theterminator #terminator2 #dlc #preorder #arnoldschwarzenegger

Da var alle mine DS/3DS spill i boks, bokstavelig talt


Her er alle mine 34 fysiske Nintendo 3DS spill, ikke supermye men er jo en et fint lite tårn.


Og der var alle spillbrikkene satt inn i de nye spilloppbevaringsboksene, de tar jaggu en god del mindre plass nå.


Litt sprøtt å tenke på at alle de DS og 3DS spillene oppi den svære kassen der er oppi disse små boksene foran 😀
Lit synd at ikke eskene står fremme lenger, men er jo mye mer praktisk da.
Hvordan oppbevarer du dine DS og eller 3DS spill?

Bilder: Min mobil
#spill #gaming #3ds #ds #nintendo #samling #hori #blog