Ukens interessante spillutgivelser: Horizon City Ransom Underground

Jepp, nok en ny uke er over oss og også denne uken er det en del interessante spillutgivelser 🙂

River City Ransom Underground kommer til PC denne uken og er en oppfølger til NES spillet River City Ransom (Street Gangs her ieuropa). Det er en sidescrollende open world beat’em up med rollespill elementer hvor en utforsker en stor by, shopper i butikker etter mat og nye skills og banker bøttevis med alskens finurlige fiender.

Ser fargerikt og polert ut dette, synes de ser ut til å ha klart å videreføre stilen fra originalen ganske så bra. Spillet foregår jo 20 år etter originalen også som jo gjør det litt mer spesielt da det jo ikke er så ofte tiden får lov til å gå i spill.
Ser fram til dette her ja.

Og så var det jo Horizon Zero Dawn til PS4 da, denne uken kommer det faktisk ut 😛
Jeg er fremdeles ikke særlig spent på det, men men tar det nå med.
Open world action adventure med ubisoft towers to climb, crafting materials to pick up and craft with and kinda cool looking robot dinosaurs to fight.

Ikke så veldig spennende nei, og i tilegg har det en chatty hovedperson som kommer med “funny and charming” quips mens en spiller ala Nathan Drake. Uergh, jeg er så lei slikt. Det er ikke sjarmerende, det er bare falskt. Det pusher meg faitisk mer vekk fra spillet.
Det har fått veldig god mottagelse da, så om du er ute etter en ny open world far cryish opplevlese så mayhaps?
Dette blir nok ikke kjøpt før det blir pretty cheap for min del ihvertfall.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Photoshop, Steam og Google
#spill #gaming #openworld #action #adventure #rpg #beatemup #retro #nes #indie #streetgangs #rivercityransom #rivercityransomunderground #horizon #pc #ps4

Hollow Knight – Stemningsfullt platformeventyr

Spillte litt på det nye indiespilet Hollow Knight i går.
Spillet har en virkelig flott visuell stil over seg og lydsiden er også temmelig praktfull med et virkelig flott og stemningsfullt soundtrack. Hele spillet bare oser mystikk og sjarm.
Selve gameplayet var dessverre ikke heelt på høyden med det visuelle og lydsiden, kontrollen føles litt floaty og tja, flash spill aktig? Det er liksom ikke så mye vekt i det hele.  Combat er heller ikke spesielt bra. Veldig standard egent hele gameplayet.

Og ja jeg glemte jo å si hva slags spill det er 😛
Det er et sidescrollende metroidvania spill hvor en utforsker en stor sammenhengende verden, banker diverse skapninger en møter på sin vei, snakker med vennlige krabater, lærer seg nye skills som lar en få tilgang til nye områder. Ja kort og gret et metroidvania spill.
Hva synes du? Ser det ikke bare super charming ut? 😉
Hollow Knight er ute nå på PC på Steam, Humble og GOG, det kommer også til Switch senere.

Det er synd at gameplayet ikker er noe å hoppe i taket over for visuelt og lydmessig er det virkelig flott og vellaget. De har klart å skape en mystisk og sjarmerende verden som er virkelig flott å utforske. Hadde det bare vært morsommere å faktisk spille spillet.
Slik det er nå vet jeg faktisk ikke helt om jeg vil fortsette å spille, spill kan liksom ikke bare level på grafikk og lyd.


En får tak i nye gjenstander som hjelper en underveis i spillet


Det er bare så mye sjarm i alle figurer i spillet!


En møter på denne karen her som lar en reise til forskjellige områder i spillets verden


Woohoo!


Taking a bath in a hot spring


Resting after the bath, er ikke denne fyren bare adorable der han sitter på benken? 🙂


Spillet er virkelig flott en masse stemingskapende effekter


And yes, there are mineshaft elevators!


Exploring some mines


Denne lille karen er bare so adorable, med sin cutsey stemme som nynner opg synger 🙂


En kan redde disse små larvene rundtom i spillet

Trailer:

Bilder: Min PC
#spill #gaming #pc #switch #2d #indie #metroidvania #switch #hollowknight #inntrykk

Oppdatering til 3DS gjør at Zelda kjører tregere

Den nyeste system oppdateringen til Nintendo 3DS har en litt uheldig bieffekt.
Den gjør nememlig at spillet Zelda: Ocarina of Time 3D kjører tregere enn før.
Det spekuleres i om at dette er fordi Nintendo har prøvd å tette noen sikkerhetshull i spillet folk kan bruke for å hacke sin 3DS.

Dette er uakseptabelt Nintendo! Jeg har enda ikke spillt igjennom Ocarina of Time 3D og nå gjør dere det slik at spillet kjører verre?! Det skal jo ikke være slik at en kan risikere at spill kan kjøre dårligere når en oppdaterer sin konsoll. En oppdaterer jo konsoller fordi ting skal bli bedre, ikke verre!!

Bilde: Google
#spill #gaming #3ds #nintendo #zelda #nintendo3ds

Ukens interessante spillutgivelser: There’s something in the Woods

EDIT
Whoops, Horizon er jo ikke ute før neste uke, my bad 😛
—————————————-
Så var vi i gang med en ny uke.
Denne uken er det ikke det helt store når det kommer til spillutgivelser jeg er interessert i, men tar nå med noen titler åkkesom.

Horizon Zero Dawn til PS4 kommer jo denne uken, men ærlig talt så er jeg lite spent på det.
Open world action adventure med ubisoft towers to climb, crafting materials to pick up and craft with and kinda cool looking robot dinosaurs to fight.

Ikke så veldig spennende nei, og i tilegg har det en chatty hovedperson som kommer med “funny and charming” quips mens en spiller ala Nathan Drake. Uergh, jeg er så lei slikt. Det er ikke sjarmerende, det er bare falskt. Det pusher meg faitisk mer vekk fra spillet.
Det har fått veldig god mottagelse da, så om du er ute etter en ny open world far cryish opplevlese så mayhaps?
Dette blir nok ikke kjøpt før det blir pretty cheap for min del ihvertfall.

Berserk and the Band of the Hawk kommer også denne uken, til pc, ps4 og Vita.
Dynasty Warriors spin off basert på den kjente dystre mangaen Berserk.
Tja, kaaaan jo være interessant? Jeg mener, noen av Warriors spinoff spillene er jo ikke helt ille, som Zelda Hyrule Warriors.

Berserk er noe jeg har hatt i bakhodet å lese (eller se mangaen), synes det dystre universet virker spennende, men virker som serien har laaaange pauser før det kommer mer og den er enda ikke ferdig så tror bare jeg venter til alt er kommet ut. Så frustrerende å måtte gå og vente på neste kapitel.

Night in the Woods kommer ut på PC denne uken.
Et sidescrollende pek og klikk eventyrspill med en morsome stilisert visuell stil over det hele.
College dropout Mae Borowski kommer tilbake til hjembyen og finner ut at ting ikke er som før og samtidig er det noe mystisk ute i skogen. Kan jo bli spennende dette her, sjarmerende stil over det synes jeg 🙂
Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Photoshop, Google og Steam
#spill #gaming #blog #pc #ps4 #vita #adventure #action #berserk #nightinthewoods #2d #indie #horizon #horizonzerodawn #manga #anime

Dette er menyene på Nintendo Switch

En heldig fyr som har fått kloa i en Nintendo Switch hele 2 uker før konsollen har kommet ut har lagt ut en video som viser konsollens menyer.
Tja, ser jo egentlig ganske standard modern block based menu ut, men var ihvertfall veldig kjappt og responsivt. Kanskje litt identitetsløst? Ingen tegn til noe achievement eller tophy system var jo litt trist da, litt morsomt med slike.
Hva synes du?
 

Bilde: NG
#spill #gaming #nintendo #switch

Resident Evil Remake – Still the Best There Is

Tadah! Da har jeg fullført Resident Evil Remaken igjen.
I starten var det litt vanskelig, jeg var nok temmelig rusten da jeg ikke har spillt spillet skikkelig siden rundt tiden da det opprinnelig kom ut på Gamecube i 2002, men etterhvert gikk det mye bedre. Mot slutten hadde jeg faktisk spart opp så mye kraftig ammo at sistebossen gikk ned uten noen problem, felt soo goood 😀
Dette spillet er bare så utrolig bra, et virkelig kremspill, uten tvil det beste survival horror spillet som finnes.

Det er akkurat passe skummelt, med en god creepy stemning og det er i veldig stor grad opp til en selv hvordan det går. Det jeg mener med det er at en stor del av spillet handler om å håndtere sine resurser (helse items og ammo til de forskjellige våpnene) riktig. Det gjelder å spare så mye som mulig og tenke smart når det kommer til å hasnkes med spillets diverse fiender. Jeg digger det aspektet med spillet.


Stats are fun

Hvor skummelt det blir avhenger også i stor grad av hvordan en har brukt resursene. Har en bommet mye med våpnene har en kanskje ikke mer ammo igjen blir det fort mye skummlere å åpne døren til et nytt rom.
På den andre siden føles det bare så utrolig digg når en f.eks finner ammo til haglen, en føler seg bare så powerfull der en går rundt med geværet klart til angrep hvor en tidligere var redd.

Jeg spillte PS4 versjonen, og selv om den ikke er en helt perfekt konvertering av Gamecube originalen er spillet så bra at det klarer å heve seg over dette. Absolutt et spill du burde prøve om du liker survival horror.
Har du spillt Resident Evil Remake?

Bilder: Google og min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #survivalhorror #horror #residentevil #remake #capcom

Ukens interessante spillutgivelse: Uncharted Waters

Denne uken har vi bare ett interessant spill som har release.

Neo ATLAS 1469 til PC er et noe sæergent strategispill til pc utviklet av Japanske ARTDINK.
En spiller som eieren av et trading company og har som oppgave å oppdage verden.
Som eier av nevnte trading company sneder en ut admiraler for å utforske den store ukjente verden og mottar så rapporter fra dem om hva de har funnet.

Det litt spesielle er at en kan velge å ikke tro på rapportene deres. Da kan en så sende ut nye admiraler for å undersøke området og de kan rapportere tilbake helt andre resultater.  Ja en kan til og med finne mytiske oppdagelser som Atlantis!

Det koster å ha en masse admiraler ute og oppdage verden og penger får en av å sette opp diverse trade routes. Nye produkter til trading kan så oppdages av admiralene som er ute på scouting oppdrag, som en så kan tjene mer penger på.

Synes dette virker morsomt dette her. En noe litt merkelig vri på et trading strategispill. Leave it to Japan to put a new spin on things 🙂 Fremdeles er jeg ikke helt 100% klar på hvordan spillet fungerer, men det virker ihvertfall interessant nok til å give it a go.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #blog #steam #pc #strategy #strategi #trading #NeoATLAS1469

Thanks sinking Feeling

That sinking feeling you get when you die after not having saved for a long time in Resident Evil Remake.
Jeg blir like oppgitt hver gang 😛
Har du spillt Resident Evil Remaken?

Bilde: Min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #re #remake #residentevil #survivalhorror #adventure #capcom

Steamworld Collection har ingen patch, yeey!

Jeg var veldig glad over å se at Steamworld Collection til PS4 faktisk ikke hadde en patch å laste ned.
Om en skal gi ut spillet sitt på et fysisk medie after the fact så vent nå til det er ferdig slik at den versjonen du gir ut faktisk er komplett!
Klart helst vil jeg jo at absolutt alle spill skal være komplett fysisk, men AAA spill vil nok aldri slutte å komme ut halvferdige på disc for så å patche spillet ferdig på day 1.
Men ihvertfall mindre utviklere som gjerne gir ut digital only spill på disc senere, vent nå til dere er helt ferdig med å patche og gi ut DLC før dere slipper spillet på disc!

Bilde: Min Mobil
#spill #gaming #blog #ps4 #steamworlddig #steamworldheist #indie #2d #platform #strattegy

Get Even – Nytt horror spill på vei

Kom over førstepersons horror spillet Get Even i dag.
Spillet er satt til et gammelt forlatt sinnsykehus og skal være både litt surealistisk og noe utenom det vanlige.
Minner jo litt om Resident Evil 7 bare med et europeisk preg.
Tror dette må sjekkes ut ja.
Get Even kommer ut 27 mai til pc, ps4 og xbox one.
Hva synes du?

Trailer:

Bilde: Gematsu
#spill #gaming #fps #horror #action #indie #geteven #survivalhorror #ps4 #pc #xboxone