Ukens interessante spillutgivelse: Welcome to the King of Iron Fist 7

Denne uken har vi bare ett interessant spill som kommer ut, men det er ikke hvilket som helst spill.
Det er nemmelig gode gamle Tekken som står for døren med det siste spillet i rekken, nemmelig Tekken 7 til pc, ps4 og Xbox One. Ja du leste riktig, Tekken kommer for første gang til PC.

Nytt i Tekken 7 er en cinematisk story mode som tar for seg hele mishima familie historien, hele veien fra Tekken 1 til 7 med flotte filmsekvenser og spesielle cinematiske sekvenser under kamper. Sidehistorier til andre kjente Tekken karakter får vi også.

Akuma fra Street fighter er også med i spillet og faktisk innvevd på en naturlig måte i historien. Ser fram til å teste ham i dette spillet, han skal vist spille bra likt sin Street fighter versjon. En Street fighter karakter i et Tekken spill, weird times indeed. (ja jeg vet om Street Fighter x Tekken).

Bortsett fra story modusen har spillet dessverre litt lite å by på når det kommer til innhold, arcade mode er nå bare tre kamper lang, ghost mode, survival mode og gold mode er alle fjernet og den eneste erstatningen vi har fått er Treasure Battle.

Treasure Battle er en ny modus hvor en slåss mot en endeløs rekke av forskjellige mosatandere, noen kamper kan ha spesielle regler som f.eks turbo mode hvor spillet går kjappere etc.

Etter hver kamp tjener en penger eller låser opp items som en så kan bruke til å enten kjøpe nye klær eller annet til å kle opp sin fighter. Høres jo egentlig ut som en morsom modus for oss som liker single player innhold i fighting spill, men vhorfor måtte den komme på bekostning å av alle andre moduser?!

Still,  har tenkt å teste dette, men ikke heelt sikker på om jeg blir å skaffe meg spillet helt med en gang.
Har du tenkt å teste Tekken 7?

Trailer:

Bilder: Google og Youtube
#spil #gaming #blog #ps4 #pc #xboxone #fighting #tekken #tekken7 #bandainamco #namco

Books, books everywhere!

Bok nettbutikken Adlibris hadde 10års jubileum for noen uker siden og hadde i den anledning 50% salg på absolutt alt i butikken. Jeg gikk litt bananas og kjøpte meg en del manga, bøker og comics 😀

Jeg kjøpte Alt av den vidunderlige mangaen Yotsuba&! (bortsett fra en bok som var utsolgt), en av de beste mangaene jeg har lest, jeg tørr vedde på at alle som leser litt av den blir sjarmert i senk 🙂
Serien beskriver hverdags-eventyrene til den lille Jenten Yotsuba der hun utforsker og lærer om alt mulig, godt hjulpet av sin far, sine gode naboer og venner. Kjempemorsom og charming serie, anbefales!

Kjøpte og alt av Death Note, har sett animeen, men ikke lest alt av mangaen så nå grep jeg sjangsen siden den jo var temmelig cheap. Serien handler om tenåringen Light som finner en mystisk bok som tar livet av personer en skriver ned navnet på.  Han bestemmer seg for å bruke boken til å forbedre verden med å ta livet av alle kriminelle. Gripende greier!

Twin Peaks er jo igang igjen og i den anledning kom det ut en bok fra Mark Frost som skriver tv serien sammen med David Lynch. The Secret History of Twin Peaks tar for seg litt av hva som har skjedd i årene etter den første tv serien. Tror jeg skal vente med å lese denne til serien er ferdig, men ser fram til det.

Kjøpte og et album av den belgiske serien Melusine, en humoristisk serie om en ung heks. Har vært nysjgerrig på denne lenge så nå når den var cheap så tok jeg sjangsen, mye bra som kommer fra belgia så dette kan bli spennende.

Så til slutt har vi sci-fi boken Do Androids Dream of Electric Sheep av Philip K. Dick.
Denne har jeg også vært nysgjerrig på i lange tider, den er jo inspirasjonen til filmen Blade Runner så dette kan bli interessant.
Så her skal det leses! 😀


Yotsuba & Coffee 😀

Bilder: Min mobil
#blog #manga #tegneserie #comic #yotsuba #deathnote #melusine #twinpeaks #bøker #books #phillipkdick #bladerunner #doandroidsdreamofelectricsheep #

Ukens interessante spillutgivelser: Time to Get Even

EDIT
Get Even har nå blitt utsatt til 23 juni pga terrorangrepet i Manchester.
EDIT
Også denne uken er det en del interessante spill som står for døren.

Vi har førstepersons horrorspillet Get Even til pc, ps4 og xbox one.
Om handlingen:
Black – an ice-cold mercenary and hired gun – awakes in a mysterious old asylum with no memory of his past. Using a headset that allows the user to relive their memories and experience them again in the present he tries to remember. He travels into the depths of his own mind to explore the truth behind the only thing he can remember: the rescue attempt of a teenage girl with a bomb strapped to her chest.

Kan jo bli litt interessant dette? Får litt Re 7 vibes av traileren og at spillet jo spilles fra fps perspektiv.
Might be worth a look I’d say.

Så har vi Constructor HD til pc, ps4, xbox one og senere Nintendo Switch.
Spillet er et humorfylt strategispill hvor en styrer et konstruksjonsfirma og har som mål å få sine rivaler konkurs.
En bygger hus til å leie ut til leieboere for å tjene penger, sawmills, concrete works for å få materialer for å bygge flere hus osv. En kan også benytte seg av mer tvilsomme metoder for å bli kvitt rivaler som gangstere eller hippies.

Ser fram til å sjekke ut dette her, likte originalen ganske så godt. Et strategispill med glimt i øyet og mye sjarm.
Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #blog #horror #action #rts #strategy #geteven #pc #ps4 #switch #nintendo #xboxone #geteven #constructor

Ukens interessante spillutgivelser: Batman V Superman

Så var vi i gang med en ny uke og så også nye interessante spill.

Vi har The Surge (pc, ps4 og xbox one) et kraftig Dark Souls inspirert actionrollespill satt til en scifi fremtid med roboter og robotsuits istedenfor riddere og sverd.
Kan jo bli litt morsomt dette, men må si den visuelle stilen pusher meg litt unna. Liker ikke at det ser ut som mye av spillet foregår i generiske mørke warehouses og at fiender og rustninger i spillet ser ut som de er designet som anleggskjøretøy. Kjedelige greier. Armors og fiender are supposed to look good, not like gravemaskiner!

Så har vi Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia til 3DS.
Ikke så mye å si om dette egentlig annet enn at det er det nyeste spillet i strategi rollespillserien Fre Emblem.
Spillet er en remake av NES spillet Fire Emblem Gaiden fra 1992.
Kan jo bli morsomt dette, men jeg har fremdeles begge de to forrige spillene i serien å spille så tror det blir litt venting med dette her.

Så har vi Injustice 2 (PS4 og Xbox One).
Slåssespill hvor superhelter og skurker fra DC universet braker sammen. Nytt denne gang er at spillet har loot ala Diablo. Etter hver kamp får en nytt gear som hansker, kapper, emblems og mye mer, fun stuff! Nå kan vi lage vår egen versjon av Superman eller Batman. Ser fram til dette her dumper ned i postkassen ja, hadde et håp om at det skulle komme i dag, men den gang ei så blir vel på torsdag pga 17 mai.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Photoshop, Steam og Google
#spill #gaming #blog #ps4 #xboxone #pc #3ds #jrpg #fireemblem #injustice2 #superman #batman #surge #darksouls

Snack World – Level-5’s neste gigantsuksess?

Level-5 (Professor Layton, Yo-Kai Watch, Fantasy Life) har jobbet med en ny actionrollespill serie i årevis nå.
Snack World skal bli deres neste it prints money serie og nå nærmer de seg omsider utgivelse av det første spillet i serien, Snack World Trejarers til Nintendo 3DS.
Spillet kommer ut 13 juli i Japan og er et actionrolelspill med støtte for opptil fire spillere hvor en spiller som en eventyrer kalt Trejarer som utforsker tilfeldig genererte dungeons på leting etter rare items.

Jeg er spent på dette her og håper de kunngjør en vestlig utgivelse på E3 spillmessen i juni.
Jeg er litt bekymret dog, spillet skal visst benytte seg av fysiske leketøy en kjøper i temmelig stor grad. En skal visst kunne kjøpe keychains el noe i den dur som brukes til å låse opp items og maps når du bruker dem i kombinasjon med spillet.

Om dette misbrukes i spillet kan det jo ødelegge alt så håper dette bare er noen en ikke trenger å bry seg med for selve spillet ser jo ut til å kunne bli morsomt. Men ikke om en må kjøpe massevis av leketøy bare for å kunne spille!
+ at det er jo bare noe med at noe er skapt bare for å bli en gigant pengeprinting suksesss også da, liksom så kunstig at det er den eneste motivasjonen bak.

Bilder: Gematsu
#spill #gaming #3ds #nintendo3ds #lvel5 #rpg #action #adventure #jrpg

Looks like I’ve got Alien on the brain

Jeg har vært i Alien humør den siste tiden.
På fredag så jeg Alien Covenant (was okay), Lørdag Prometheus (very good) og i dag tror jeg det blir Alien, theatrical cut denne gang I think 🙂

Bilde: Min mobil
#film #horror #alien #prometheus #aliencovenant

Spillkjøp: Final Fantasy Theatrhythm Curtain Call

Tadah, endelig hadde Expert satt ned prisen på musikk-rytmespillet Final Fantasy Theatrhythm Curtain Call call til 3DS.
Deete er et spill jeg alltid har hatt i bakhodet at jeg skulle hatt meg om jeg bare hadde funnet det til en billig penge.
Jeg har gått og sett etter om expert har satt ned prisen på det nå i lange tider og i går hadde de omsider satt det ned til 149 så da ble det kjøp! 🙂
Den som venter på noe godt venter ikke alltid forgjeves 😀

Bilde: Min mobil
#spill #gaming #jrpg #squeenix #finalfantasy #Theatrhythm #3ds #rpg

Spillkjøp: Legend of Kyrandia Trilogy

Tadah, gjorde litt shopping på gog.com salg today.
Flotte pek og klikk evntyrspill Kyrandia serien, er jo fra Westwood som står bak Command & Conquer.
Spillene er satt til et fantasy univers som på overflaten kanskje kan virke noe tradisjonelt, men det viser seg etterhvert at det er noe ganske eget. Spesielt i spill nr 2 og 3.
Har jo to av dem på disc, men kjekt å ha dem drm frie på gog også og når de bare kostet ca 12 kr på stk så var det let å slå til.

Bilde: Min PC
#spill #gaming #lbog #kyrandia #westwood #pointandclkick #adventure #pekogklikk #legendofkyrandia #gog #pc

Ukens interessante spillutgivelser: Happy Birthday

Tro det eller ei, men også denne uken har vi en del interessante spillutgivelser å se fram til 🙂

Vi har Strafe til pc og ps4, et fps skytespill kraftig inspirert av Quake 1, ihvertfall på den visuelle siden.
Spillet har tilfeldig genererte brett og er skikkelig blodig. Rudntom på brettene kan en finne diverse powerups som hjelper en til å hanskes med hærskaren av fiendene en støter på.

Sant å si har jeg faktisk allerede testet spillet da det kom ut for noen timer siden og vel, tja, it’s okay.
Det føltes clunky, våpen har lite omph i seg, lydeffektene er ikke spesielt bra og fiendene er kjedelige både i utseende og oppførsel. Mange av dem løper bare rett mot en slik at mye av spillet blir å bare gå bakover mens en skyter.
Synes også at startervåpnene har for små magasiner, må reloade litt for ofte.

Så har vi NBA Playgrounds til pc, ps4, xbox one og switch.
Spillet er et arcadeaktig basketballspill som tar mye inspirasjon fra den klassiske serien NBA Jam.
En spiller basketball med to spillere på hvert lag og kan gjøre sinnsyke over the top dunks og andre spektakulære målskudd.
Dette håper jeg blir morsomt, jeg er veldig glad i nba jam serien, det er en sports-spillserie som klarer å appelere til folk uansett om de liker sporten eller ikke. Jeg har ingen interesse av basketball f.eks 😛

Og så har vi Birthdays the Beginning til ps4 og pc.
Spillet er utviklet av Japanske TOYBOX Inc. og er et fargerikt og litt wacky strategispill hvor en med å manipulere spillets verden prøver å legge til rette for at alt mulig av livsformer skal vokse og trives. En kan få alt fra dinosaurer, mus og aper til huleboere og ender til å vokse og trives.
Dette kan jo bli morsomt da, ser så fargerikt og hyggelig ut liksom, så ulikt de fleste strategispill vi er vant til å se.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #blog #pc #ps4 #xboxone #switch #nintendo #nbaplaygrounds #birthdaysthebeginning #strafe #fps #action #roguelike #rogutelite #strategi