The Art of Video Games- Evolution of Video Games- The Future

Ta en titt på denne interessange videoen hvor kjente spillutviklere som Paul Barnett, Kellee Santiago og Ken Levine tar for seg evolusjonen og framtiden av spill.
Interesting stuff.

Bilde: Google

Hva er Far Crty 3 Blood Dragon?

Det har lekket ut et cover og achivements for et xbox live arcade spill kalt Far Cry 3 Blood Dragon.
Coveret ser ut som en skikkelig cheesy 90 talls sci-fi film som jo har absolut ingen ting med far cry 3 å gjøre.
Om en ser på achivements listen virker det som et skikkelig spill med far cry 3 aktige elementer, hva i alle dager kan dette spillet være for noe?

Acgivenemts listen kan leses her

Bilder: Noegaf

Bioshock Infinite – Hva jeg synes

Jeg klarte Bioshock Infinite her for noen dager siden.
Må si jeg likte spillet, det hadde en god story, god combat og ser veldig pent ut.
Dog vil jeg ikke si det var feilfritt.

Det føles litt som det slites mellom to verdener, på den ene siden vil spillet være et skytespill, mens på den andre siden vil det så gjere være et eventyrspill med en veldig god og dyp story. Spillet begynner ganske tregt med en i overkant lang del hvor en bare går rundt uten særlig ineraksjon med verden rundt en. Men etterhvert kommer det seg. En ting de burde ha gjort noe med fra bioshock er item systemet, jeg tenker da på på spesifikt at en plukker opp så altfor mye crap i spillet. Det er altfor mye av useless stuffs en plukker opp. De Som helse og managivende mat og drikke, disse gir så lite utbytte og en har 90% av tiden ikke bruk for dem så dette føles helt unødvendig og bare rart. De skulle minimum halvert antall useless crap å plukke opp.

Combat i spillet er den beste serien har hatt uten tvil, våpen føles tilfredstillende å bruke og en del morsomme “spells” en kan bruke mot fiendene. Dog føles en kanskje litt overpowered da en del av ens “spells” er vel kraftige. Dette er forøvrig noe jeg finner år igjen med spill hvor en liksom skal ha så mange muligheter til å takle en situasjon fra. En blir rett og slett så overpowered i slike spill, spillene blir rett og slett for lett. En har en mengde måter å enten snike seg rundt fiender eller banke dem og fiendene har rett og slett ingenting å stille opp med. Nå er ikke dette sagt å skulle være en funksjon i bioshockog mot slutten blir spillet litt vanskeligere, men det er noe jeg har merket meg i en del spill som f.eks Deus Ex Human Revolution og Dishonored.

Storyen i spillet var også god og dette er ikke en standard pang pang cod fps for dem som tror det. Storyen har en stor del og den er godt skrevet og verdenen er interessang, selv om den mens en spiller kan oppfattes som noe kronglete, men ting blir klarere når en faktisk har klart spillet og jeg må si jeg har nesten lyst å spille det igjen for å se hva mer jeg kan få med meg denne gangen siden jeg har mer forståelse for historien nå.

Jeg vil nok si Rapture nok var litt mer særegen som setting, når en ikke befinner seg ute nært kanten på byen nmister en en litt av det særegne med den flyvende byen Columbia. Ens datastyrte ledsager Elizabeth er også virkelig flott Animert og stemmelagt og minner om en karakter fra en pixar film, dessverre er alle andre karakterer langt stivere animert og de føles nesten som å tilhøre en annen verden enn Elizabeth. Hun kan ikke skades i kamp og leder heller ikke spilleren så heldigvis har de klart å unngå de vanligste fallgruvene med å gi oss en datastyrt kompanjong.

Spillet var også veldig pent til tider og det gikk smooth og fint på min pc og bortsett fra noe småhakking som dukket opp til tider, litt irriterende, men fullt levbart.

Spillet skal få tre pakker med nedlastbart innhold, må si jeg er veldig spent på å se hva disse blir for noe. Blir det mer story? Vet ikek helt hva jeg synes om det da jeg likte storyen som den var og egentlig kan de bare la den i fred, men samtidig vil jeg liksom ha mer og 😛
Hadde og vært flott med en hordesurvival mode som nedlastbart innhold siden combat i spillet var god.

Har du spillt Bioshock Infinite?

Bilder: Gamefaqs og google

Under the Sea – Bioshock style

Rapture grunnlegger Andre Ryan fra Bioshock framfører Under the Sea 😛

Bilde: Youtube

Nytt Intervju med Joakim Mogren om Metal Gear Solid V

Her har vi et rykende ferskt intervju med Moby Dick Studios sjef Joakim Mogren om det kommende Metal Gear Solid V.
Vi får blant annet vite at metal gear solid v blir gitt ut i 2 deler, ground zeroes vil være en liten prolog og vil komme først så vil phantom pain være selve spillet som kommer siden.
Lurer virkelig på når disse spillene vil komem ut og hvor lenge det vil bli mellom dem.
Vil bli surt å måtte vente lenge på neste delen av spillet. Og vil de komme på ps4?

Bilde: Neogaf

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain kunngjort – Ny trailer og gameplay

Da var det offisielt, både the phantom pain og ground zeroes er samme spill.
Nærmere bestemt Metal Gear Solid V The Phantom Pain.
Ser jo spennende ut dette her.
Det har også blitt bekreftet at den tidligere stemmen til hovedperson Snake, David Hayter ikke er tilbake i dette spillet så lurer på hvem som gir stemme denne gang?
En kan høre noe jeg er 98% sikker på er Kiefer Sutherland som ihvertfall en karakter i traileren, men enkelte ganger høres Snake også ut som han. Kanskje den andre bandasjerte mannen med Kiefers stemme bare er Snake som hallusinasjoniserer?
Skal bli interessant å finne ut av.
Gjør ikke meg noe særlig at Hayter ikke kommer tilbake, hans stemme ble etterhvert veeldig cartoony og cheesy.

Hva synes du?

Ny trailer:

Gameplay:

Bilde: Neogaf

Ny Kick-Ass 2 trailer

Her har vi en ny kick-ass 2 trailer.
Gleder meg kjempemye til denne! 🙂
Håper bare den lever opp til den første, det er jo ny regissør og mindre budsjett, så fingers crossed.

Bilde: traileren

Lego City has arrived

Sweet!
Se hva som dumpet ned i postkassen i dag fra elkjøp.
Lego City Undercover Limited edition til wii u.
Ble litt overasket over at det kom siden jeg ikke hadde fått noen mail om at det var sendt engang.
Også en gledelig overaskelse at det var limited edition med en Chase McCain!

Gledelig overaskelse til påske.
Skal bli morsomt å utforske legobyen 🙂

Bilder: My iphone

Guacamelee har fått utgivelsesdato

Omsider har indie metroidvaniabeat’em up spillet Guacamelee fått utgivelsesdato
Allerede 9 april kan det nedlastbare spillet kjøpes til ps3 og ps vita.
Spillet har såklat cross buy slik at når en kjøper den ene versjonen får en den andre med på kjøpet helt gratis. Kjekke greier.
Ser morsomt ut dette her, beat’em up + metroidvania should be fun. Ser ut som kampsystemet er bra med god futt i. Ser fram til å prøve dette her ja. Hva tror du?

Bilde: Youtube