Quiet Sunday

Det har vært en rolig dag i dag.
Hatt litt pc problemer igjen, en hersens bluescreen som driver og plager seg.
My gaawd som jeg haaaaater pc problemer!

Ellers har jeg spillt litt det tilfeldig genererte castlevania aktige platformspillet Rogue Legacy.
Kinda fun, morsomt å utforske et slott som er annerledes hver eneste gang, en vet aldri helt hva en vil finne.
Ikke helt solgt på humoren i spillet dog, bare unødvendig og ikke morsom, men I’ll let it slide.

Tenk og vi hadde fått et castlevania med et tilfeldig generert slott! Det hadde vært noe det.

Trailer for spillet:

Har du spillt på noe i dag?

Bilde: Google

I want to play my NES

Det hender jeg får lyst å koble om den gode gamle nes’en for å spille litt, men det e rlettere sagt enn gjort.
Den har så godt som tatt kvelden.
Den vil rett og slett ikke starte opp, en får bare den kjente gråe skjrmen som blinker og om en er riktig heldig får en et grumsete bilde fra spillets startskjerm med lyd.
Det er jo et kjent problem med nes’en, er connectorgreia som nok er utslitt.

Irriterende å ikke få spillt nes spillene mine, fikk jo etter lang tid kjøpt meg Darkwing Duck for noen måneder siden, men har jo ikke fått spillt det enda.

Kunne godt tenkt meg å spillt litt mer Metal Gear 1 og 2, har faktisk et mange år gammelt passord til mg2 som jeg kunne tenkt meg å fortsatt på.

Det hender jeg kobler den opp og prøver å få spill til å funke en halvtimes tid før jeg bare må gi opp, de funker jo nesten. Bare prøve å ta ut og inn kassetten en gang til..

Skulle gjerne hatt en top loader nes, den nye modellen av konsollen som kom ut i 1993. Denne var regionsfri og en satte inn kassetter på toppen slik at det problemet med å slite ut connectoren var eliminert.
Men de er så dyre de jeg har kommet over til nå, er og litt stress med å bestille noe såpass stort fra ebay så til nå har jeg ikke kjøpt en.

Vært kjekt å kunne spillt nes spillene mine da..

Har du en fungerende nes? Når spillte du på den sist?

The Last of Us gjør det veldig bra i Japan

PS3 spillet The Last of Us gjør det vist veldig bra i japan. Ifølge spillsiden Siliconera som tar for seg japanske spillnyheter har spillet solgt hele 88.01% av den første sendingen med spill allerede. Så morsomt da, ikke så mange spill som produseres i vesten som slår an i japan så dette var jo litt uventet.

La oss bare håpe Sony og Naughty Dog ikke går “i oisann dette ble en gigantsuksess la oss lage en direkte oppfølger i en fei for å smi mens hjernet er varmt” fellen.

Kilde: Siliconera
Bilde: Gamefaqs

Nytt spillkjøp: The Cheapest Fantasy

Var og tittet litt på sommersalget på gamestop i dag og kom over Final Fantasy XIII-II til en veldig overkommelig pris.
Hvem vet kan jo være jeg blir å spille det en gang, og så fikk jeg endelig noe å ha i den flotte steelbook esken min 😉

Egentlig bra sprøtt hvor fort spillet har falt ned i pris, før i tiden var det jo utenkelig at en serie som Final Fantasy skulle kunne kjøpes til under hundrelappen splitter nytt.

Har du kjøpt noen nye spill i det siste?

Bilder: My iphone

Layton Brothers Mystery Room – Inntrykk

Testet lit Layton Brothers Mystery Room på iphone i går.
Spillet er en spin off fra den populære Professor Layton spillserien på ds og 3ds.
Spillet er mer et eventyrspill hvor en etterforsker og prøver å løse diverse mysterier enn et puzzle spill som professor Layton var. Noe som jo lovte bra for meg som ikke liker den type puzzles som vanligvis er i Layton serien.

En spiller som Lucy, den nye assistenten til Alfendi Layton, Professor Latyon’s sønn.
Sammen med ham løser en diverse mysterier, uten å forlate kontoret faktisk. Han har en maskin som gjenskaper åsteder slik at alt kan gjøres fra kontoret kjent som the mystery room.
Litt skuff det at en bare er på kontoret, føles litt innestengt liksom.

Spillet mangler den sjarmen som Layton har, det føltes veldig rett frem og en gjør liksom ikke så mye, en bare klikker på ting for å oppdage dem og så kommer en til et punkt hvor en må velge f.eks hvem som er den skyldige og om en velger feil gjør det ingen ting, en bare velger igjen.
Dette gjør at en bare kan flyte igjennom spillet uten å egentlig tenke seg særlig om. Det er liksom lite utfordring der.
De to første sakene i spillet er gratis, har klart den første så har en igjen, kan jo være denne første saken bare var en tutorialsak og det tar seg kraftig opp på neste sak.

Var synd spillet ikke har den gode musikken eller sjarmen fra Layton for det føles liksom så slapt uten. Fin visuell stil har det  da, og den minner litt om Professor Layton, spesielt i designet på karakterene.

Vil si det er  verdt en test om en liker eventyrspill.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Layton brothers Mystery Room kan lastes ned gratis fra itunes her

Her er en trailer:

Bilder: Google og Digitalspy

Puppeteer demo – Inntrykk

Da har jeg testet den japanske demoen av ps3 platformspillet Puppeteer.
I like it. Presis og god kontroll, fargerikt og flott morsom dukkespillbasert visuell stil og gode stemmer (på japansk ihvertfall).

Det vi fikk prøve i demoen var bare veldig simpelt. En fikk en stor saks en kan bruke til å klippe saker i, om en f.eks klipper et spindelvev som henger i taket flyr en liksom etter saken etterhvert som en klipper, dette brukes for å komme seg fram til plasser en nromalt ikek ville rukket opp til bare ved å hoppe.

Morsomt å klippe seg frem her og der. Og det var hele demoen, i hele spillet kan en jo bytte hoder som gir en nye egenskaper asmt beseire fiender og mer, men som sagt det var bare en kort demo.
Demoen tok vel ca et par minutter å spille igjenom tenker jeg så var i korteste laget, men kommer en større demo på europeiske psn om en stund da så da får vi prøve litt mer.

Kan bli morsomt dette spillet.

Har du tenkt å teste Puppeteer demoen?

Bilder: My pc og youtube

Fantasy Life får masse nytt – Pets, levels and online oh my

Mens vi enda ikke har fått det originale Fantasy Life til nintendo (tenk animal crossing + jrpg) 3ds, får Japan nå en utvidet versjonen kalt Fantasy Life Link med en masse nytt innhold.
Blant annet:
Spilelt får støtte for online flerspiller, chatting, andre spilleres karakterer kan dukke opp i ens egen by over street pass. En masse nye customizeringsdeler til ens karakter som hårstiler og fjes deler. En kan nå også ta bilder av karakteren sin. Level cap har også blitt høynet fra 100 til 200 og skills kan nå gå opp til 20 og parameters kan nå bli 100.

En ny dependency stat for companion karakterer har nå blitt lagt til og om denne er høy vil companion karakteren få ens tor boost. Den beste tittelen en nå kan få i Fantasy Life Link er “god”.
Pets er også blitt lagt til i spillet nå, en fugl og en drage kan nå være med deg ut på eventyr. Disse har også dependancy stat og om den er høy nok kan de utføre kraftige spesialangrep.

Wowsers so much stuffs, I waaaaant this!!!!!!
Med vår flaks får vi sikkert bare vanlige fantasy life, om vi noen gang får det da 🙁

Trailer for Fantasy Life Link:

Bilder: Google

Splitter nye disney kort tegnefilmer!

Husker du de gamle klassiske disneykort tegnefilmene med Mikke Mus, Donald Duck, Langbein og de andre?
Nå er det faktisk en ny serie med slike på gang skapt av tegneren og regissøren Paul Rudish som balnt annet har jobbet med Dexter?s Laboratory og The Powerpuff Girls.
Morsomme disse her, morsomt å se noe nytt med de klassiske figurene som faktisk er morsomt og bra laget. Den visuelle stilen tar litt tid å venne seg til dog, den virker kanskje litt vel forvridd til tider, disneyfigurene har liksom blitt cartoon networkifisert.

Likte film nr 2 best selv, så morsomt å se Donald og Mikke sammen igjen 🙂

To filmer er kommet ut il nå og disney slipper dem gratis på nettet, de kan sees her og her

Hva synes du om de nye filmene?

Bilde: Google

Sector 7 train graveyard in lovely art form

Kom over denne flotte tegningen av en av de aller første områdene i Final Fantasy VII, Sector 7 train graveyard.
Skikkelig flott! 🙂

Klik på bilde for større utgave

Bilde: Kotaku

Spillblog: A letter from Cleira

Har spillt litt Final Fantas IX i det siste.
Akkurat nå er jeg i Cleira, byen i toppen av det store treet som beskyttes av en stor sandstorm. Men tar det med ro og utforsker litt før jeg drar videre.

Veldig pent spill ff ix, så flotte bakgrunner, noe koselig over dem 🙂 Savner denne typen final fantasy spill…

Se bare på det flotte fiendesesignet


Ikke så veldig glad i random battles, litt annoying når en bare utforsker og prøver å finne ut av hvordan en kommer seg til den hemmelige kisten en så oppe en plass å bli avbrutt av kamper hele tiden. Skulle kunne sett fiendene vandre rundt synes jeg.

Jeg har egentlig tatt denne bossen, men han hadde vist en gold helm på seg som jeg gjerne skulle hatt så loader saven og prøver å stjele hjelmen fra ham, men no luck so far. Tror jeg bare lar det være. I know I know jeg kan jo bare gå på gamefaqs og lese en guide, men jeg liker å finne ut av ting selv, ikke noe morsomt å bare lese alt en skal gjøre is pill.

Alltid vært så glad isqueenix’s flotte effekter, de er så utrolig flinke med slike, som det flotte lyset vi ser så ofte i spillene deres og de fine spelleffektene.

Nei på tide å utforske litt mer, I want that hidden chest!

Bilde: Google og my pc