Google lanserer Google Maps: Pokémon Challenge – Catch them all for reals!

Google har nå lansert sin nyesve versjon av Google Maps, nemmelig Google Maps: Pokémon Challenge.
Dette er en konkuranse til alle om å dra ut i verden og fang alle de ville Pokémons med bruk av din iphone.
Vinneren vil bli ansatt i Google mot slutten av året.

Last ned google maps og ha reisepengene klare, can you catch them all? 😛

HEr er en video fra Google som viser hvordan det gjøres:

Bilder: Youtube
#spill #nintendo #pokemon #fake #1april #aprilfools #google #googlemaps

Flame On – En Brannmann Roguelike?

Du har kanskje hørt om Roguelikes, en betegnesle om spill som har elementer som tilfeldig genererte baner, er vanskelige og har permadeaths (altså en har bare ett liv og når en dør mister en stort sett alt) og ofte dreier det seg om spill som har rollespillelementer iseg, men ikke alltiid.

En ny roguelike er på vei og denne er noe annerledes.
Flame On heter spillet og er på vei til VITA senere i år og det er noe så uvanlig som en roguelike hvor en spiller som en brannmann som må slukek branner i en brennende bygning.
Underveis plukker en opp diverse loot og powerups mens en prøver å redde folk og katter rundtom på bretene.

Om brettene er tilfeldig gernerert nevner ikke, men jeg håper det, spillet får så mye mer gjenspillingsverdi om det har det.
Hva eksakt slgs ikke loot og powerups en kan få tak i vites heller ikke enda. Er det snakk om armor og ny vannslange eller er det mer midlertidige powerups som + 30 health i 30 sekunder el no i den dur? Blir interessant å få vite litt mer.

Spillet ser ut til å ha en tegnefilmaktig fargerik visuell stil og må si jeg tror dette kan bli litt morsomt.
Alltid kjekt med noe litt fresht.
Minner meg litt om snes spillet firemen eller SEGA Saturn spillet Burning Rangers pga settingen.

Så var det bare det problemet at jeg ikke har en vita da 😛

Noe du kunne tenke deg å prøve?

Kilde og bilder: Laughingjackal
#spill #vita #psvita #laughingjackal #roguelike #fireman #flameon #rpg #brannmann #psn

Professor Layton vs Phoenix Wright – The finger keeps on pointing

Hva spiller du på i helgen?
Her har det gått i Professor Layton vs Poenix Wright: Ace Attorney på 3DS.
Kommer over 10 timer inn i spillet nå.


Sjekk 16bit Phoenix og Layton 😀

Fremdeles flott spill dette, en annen ting jeg liker ved det er at spillet faktisk lar en tenke selv i rettsakene, det staver ikke løsningen fram for en slik Ace Attorney Dual Destinies gjorde. Tro det eller ei jeg liker faktisk å finne løsningen selv.

Layton puzzlene har stort sett gått greit, det har faktisk vært noen få som var morsomme tro det eller ei, men også noen jeg virkelig ikke hadde sansen for. Heldigvis har en jo flust med hint coins så er bare å bruke dem om en innser at nei dette puzzlet var ikke noe for en.
Det som er litt morsomt med puzzlene er at de er så forskjellige, et var et labyrinthminispill hvor en løp rundt som Luke. Morsomt å se hva neste puzzle er.

Morsomt å utforske omgivelsene nå, massevis av hotspots å trykke på og nå får en jo ikke bare kommentarer fra Phoenix og Maya, men også Layton og Luke.

“The Professor’s comments are much smarter than yours Nick” – Maya 😀

Spillet har også et flott orkestrert soundtrack med noen skikkelig flotte melodier, en fryd å høre på når en vifter med lovens pekefinger i rettsalen 😛

Fun times med andre ord 🙂

Bilder: My 3DS og My iphone
#spill #3ds #nintendo #nintendo3ds #capcom #level5 #adventure #layton #phoenixwright #professorlayton #aceattorney #crossover

Castlevania: Aria of Sorrow kommer på Wii U Virtual Console?

Det ser ut som Gameboy Advance spillet Castlevania: Aria of Sorrow er på vei til Wii U Virtual Console.
Spillet har nemmelig fått ny aldersmerking i Australia av alle steder noe som jo tyder på en nyutgivelse.

Dette er såkalt “Metroidvania” spill hvor en utforsker Draculas store slott banker mosntre, får xp, finner nytt uststyr, lærer seg nye egenskaper som lar en komme frem til nye steder i slottet.

Spillet er et kjempespill og et av de beste i serien etter min mening.
Selv har jeg det på ekte Gameboy Advance dog så blir nok ikke noe kjøp av VC versjonen på meg.

Har du spillt Aria of Sorrow? Tenkt å kjøpe Virtual Console versjonen?

Kilde: Siliconera
Bilder: Gamefaqs
#spill #gba #gameboyadvance #vc #virtualconsole #castlevania #metroidvania #ariaofsorrow #somacruz #loot #rpg #2d #platformer

Professor Layton vs Phoenix Wright – Førsteinntrykk (No spoilers)

Da har jeg fått spillt litt Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney på 3DS.
I really like it!

Spillet er på en måte delt i to, ihvertfall så langt.

En har Professor Layton delen som i bunn og grunn er som et spill i den serien.
En drar fra sted til sted, snakker med folk og løser diverse puzzles.

Phoenix Wright delen er som rettsal sekvensene fra den serien, en spiller altså som advokaten Phoenix Wright som må bruke kløkt og logikk for å frifinne sine klienter.

Kom meg heldigvis gjennom alle Layton puzzles uten problemer så langt og nå er jeg igang med Phoenix Wright delen 🙂
Det føles virkelig som et polert spill.

Visuelt er det veldig pent, bakgrunnene er skikkelig flotte og detaljerte, jeg trodde faktisk først at bakgrunnene var 2d, men de er faktisk 3d.
Alle karakterer er detaljerte utrykksfulle 3d modeller som har en rekke bevegelser. Maya fra Phoenix Wright har alle sine klassiske poses fra de spillene, så morsomt å se dem animert 🙂
Alle karakterer i Phoenix Wright delen er kjempeflott animerte, akkurat det minner meg om Dual Destinies, but that is a good thin i dette tilfellet 🙂


Hver gang en loader en save får en et lite resyme av hva som har skjedd til nå fortalt av Maya i dette tilfellet. Synes disse legger til litt sjarm i spillet, så morsomt at de faktisk er fortalt av Maya, gir de litt karakter istedenfor bare tørr forklarende tekst 🙂

Historien er det litt tidlig å si så mye om, synes kanskje det gikk litt sakte fremover i Layton delen, teksten kunne generelt godt ha tastes inn litt fortere i spillet. Skrivingen, spesielt i Phoenix Wright delen er bare utrolig bra, jeg vet ikke om det er fordi Shu Takumi (Phoenix Wright skaper) er rgissør, men det er bare hysterisk morsomt til tider og både Phoenix og Maya oppfører seg slik de skal, skrivingen har det glimtet i øyet jeg husker fra Phoenix Wright serien på DS 🙂


You can’t escape the mighty finger of the law!

En morsom detalj i Phoenix Wright delen er at for aller første gang får vi faktisk se karakterene ta i og vise frem bevismaterialer. Altså la oss si at bevismaterialet er en penn som ble brukt på en spesiell måte. Da tar faktisk Phoenix frem pennen og sier noe sånt som “så du mener at pennen ble brukt slik til å gjøre dette?” mens han viser hva han mener fysisk.


Spillet har tilogmed forskjellige menyer avhengig om en er i Layton eller Phoenix Wright delen, snakker om polert spill 🙂

Dette gjør at bevismaterialet i saken føles mer ekte og ikke bare noe teoretisk som en aldri får virkelig se. Skjønner jo hvorfor de ikke gjør dette til vanlig siden det jo krever en masse ny animasjon som bare kan brukes i den ene situasjonen, men synes det var en veldig flott ny addition til serien.

Stemmeskuespillet varieer litt, Layton og Luke har sine stemmer fra Layton serien og Phoenix høres helt okey ut, Maya høres kasnkje litt for “voksen” ut synes jeg, hadde sett for meg en litt mer “cute” stemme liksom.
Et par nye stemmer var bra dårlige dessverre, de ødelegger mer enn de legger til spillet for å si det sånn, litt som i Dual Destinies. De skulle bare spart seg for å legge stemme på egentlig.

Men klart det hadde jo blitt litt merkelig med anime sekvenser uten tale da. Og speaking of anime sekvenser, de er utrolig flotte, langt bedre enn de i Dual Destinies hvor karakterene så merkelige ut til tider, virket ikke som de helt klarte å holde on model i det spillet.

So in conclusion liker spillet veldig godt, men så er jeg jo i Phoenix Wright delen nå, vi får se hvordan det går når jeg er tilbake i neste Layton del hehe.

Hehehe, good to see you again Maya! 🙂

Bilder: My iphone, my 3DS og my Google
#spill #blog #3ds #nintendo #nintendo3ds #professorlayton #layton #aceattorney #phoenixwright #crossover #level5 #capcom #adventure #puzzle #mayafey #maya

Professor Layton vs Phoenix Wright endelig i hus!!

Der var det endelig i hus, crossover eventyr/puzzle spillet Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney til Nintendo 3DS.
Jeg har ventet på dette spillet i laange tider nå, nesten litt sprøtt at det omsider er her.
Et nytt spill en har gledet seg til skinennde nytt i plastikken, now that is an awesome sight! 🙂
Spillet er jo regissert av Shu Takumi, skaper av Phoenix Wright serien saå har et håp om at dette spillet kanskje vil føles litt mer som et skikkelig Ace Attorney spill enn Dual Destinies.

Så var det bare å håpe Layton sekvensene ikke er for ille 😛 (jeg liker virkelig ikke slike puzzles som den serien har)

It’s Objection time!

Bilder: My iphone og my pc
#spill #blog #layton #phoenixwright #professorlayton #crossover #aceattorney #maya #3ds #nintendo3ds #nintendo #3ds #capcom #level5

43 forskjellige tegnefilm tittelsanger på 4 minutter

Ta en titt på denne flotte videoen av orkesteret ACJW.
Her spiller dem nemmelig deler av åpnings sanger fra 43 kjente tegnefilmserier flettet inn i en og samme fremføring.
Morsomme greier! 🙂

Må si jeg kjente igjen mange her ja, dog noen trengte jeg litt hjelp fra de de hysteriske visuelle effektene som er lagt på videoen 😀
Kjenner du igjen noen?

#tv #tegnefilm #saturdaymorning #cartoon #he-man #cartoonnetwork #johnnybravo #dexterslab

I gots some cool goodies from Gamestop

Da jeg var innom og forhåndsbestillte Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney på Gamestop var jeg så heldig å få et par flotte Diablo 3 Reaper of Souls goodies.
Nememlig en flott tskjorte og en plakat.

Jeg får kanskje ikke Layton vs Phoenix Wright før fredag, men I did get some cool Diablo stuff 🙂

Thanks Gamestop!

Bilder: My iphone
#spill #pc #diablo #diablo3 #rpg #action #loot #reaperofsouls #expansion #poster #tshirt #tskjorte

Gamezone, you’re allright

Rett etter jeg hadde sendt mail til gamezone om å avbestille Professor Layton vs Phoenix Wright Ace Attorney så jeg at ordren min faktisk var endret til “plukking”.
Så jeg var nok litt snar med å throw them under the buss.


Sorry about that Gamezone, you’re alright.

Sånt som kan skje når en er veldig spent på noe og følger litt vel nøye med på bestillinger 😛

Bilder: Google
#spill #nintendo #nintendo3ds #3ds #capcom #level-5 #layton #phoenixwright #aceattorney #laytonvsphoenixwright #adventure #puzzle #crossover

Flere Gameboy Advance spill til Wii U Virtual Console kunngjort

Nintendo har nå kunngjort hvilke adnre gba spill vi får se på virtual console på Wii U den nærmeste tiden.
Her er spillene:

Metroid Fusion – April 3
Advance Wars – April 3
Mario & Luigi – Superstar Saga : April 3
WarioWare Inc. – April 10
Kirby : Amazing Mirror – April 10
Golden Sun – April 17
F-Zero : Maximum Velocity – April 17
Yoshi’s Island : Super Mario Advance 3 – April 24

Pris pr spill vil være ca 58kr.

Ikke så verst samling av spill egentlig. Kommer du til å kjøpe noen?

Kilde og bilde: Neogaf
#spill #vc #nintendo #virutalconsole #wiiu #nintendowiiu #mario #wario #yoshi #luigi #fzero