God of War Ascension demo førsteinntrykk

Da har jeg spillt igjennom den nye gow ascension demoen.
Combat føles litt mer snappy enn før, og det er virkelig flott visuelt. En kan også plukke opp nye våpen nå som også kan brukes i komboer som jo gir en tilgang til enda mere knep, morsomt. En får altså tre angrepsknapper nå i motsetning til før.

Skuffende at spillet er mer super rett fram enn aldri før og ser en f.eks enområde til siden som er helt åpen er det en usynlig vegg der slik at en ikke kan utforske, ens angrep blir tilogmed stoppet fra disse avsperrede områden, noe som virker veldig merkelig.

. Virker generelt som at jo penere denne serien blir jo mindre blir det egentlig å gjøre i spillene. Hadde det vært opp til meg skulle de heller ha skalert litt ned på grafikken for å ha laget et åpnere spill.
I en sekvens hvor en slåss i et roterende rom zoomer kameraet veeldig mye ut mens en slåss og jeg merket at jeg mistet helt oversikten over hvor Kratos var og egentlig bare overlevde på flaks. Dårlig design dette her.

Spillet virker og noe uferdig da en del lydeffekter er alt for lave i en del quicktime events.

Det er også noe med god of war spillene på ps3 så langt, det virker som når spillet stopper litt opp for f.eks en puzzle sekvens hvor en må finne ut av hva en skal gjøre for å komme videre føles noe off, det er som om en sitter i en berg og dalbane som har stoppet. Spillene føles ikke som de er laget for lsike roligere sekvenser. Er som om de kun er laget for at en skal flyte igjennom dem på epic over the top moments og quicktime events.

Var jo underholdende da på en “hey it’s more god of war” måte da. Men nå skal det sies at slik jeg har forstått det er dette bare starten av spillet og det er jo for tidlig å si så mye om hele spillet nå.
Verdt å sjekke ut da vil jeg si. Får ihvertfall vist fram noe som kanskje er det peneste ps3 spillet til nå.

er noe med ps3 gow spillene, når fremdriften stopper opp for f.esk et puzzel føles de som en rollercfoaster som står i ro, noe som ikke er rett
som om de er laget for å egentlig flyte igjennom på epic moments

Har du spillt demoen? Hva synes du?

Bilder: Youtube

God of War Ascension demo ute

Innbillte meg at det kanskje var i går det skulle komme en god of war Ascension demo på ps3 i usa og voila når jeg sjekket usa psn i dag så var den kommet.
Ser tilgomed ut som en ny demo og ikke samme som på e3, spennende!

Mulig demoen kommer på eur psn senere i dag, keep an eye out.

Bilde: My iphone

Flott melodi fra Atelier Totori

Jeg har knapt vært borti jrpg serien Atelier, troor kanskje jeg har spillt et av dem på ps2 ages ago, men husker knapt noe.
Kom over denne veldig fine melodien fra ps3 spillet Atelier Totori, skal si jrpgs har mye fin musikk gitt 🙂
Virker som det er en jrpg serie med stort fokus på å kombinere gjenstander, alkemi el noe i den dur.

Har du spillt noen i serien?

Var den ikke flott? 🙂

Bilde: Google

Weekend stuffs – PS4 Hunting in a Metal Gear 3D Land

Så var helgen over og en ny uke er i gang.
Lite nye interessange utgivelser denne uken, men heldigvis har jeg nok av andre spill å velge mellom 🙂

I helgen har jeg spillt litt Metal Gear Rising (ps3), ganske bra spill det selv om selve slåssingen ikke er helt på toppnivå, er liksom noe med når en treffer feinder som ikke føles så bra som det burde,parrys og finsihing moves er tiilfredstillende da og pent er det også selv om Raiden selv ser helt horribel ut.

Har og testet en del monster hunter 3 ultimate demoen på wii u og 3ds samt det forrige spillet i serien monster hunter freedom unite på psp. Ikke så verst serie det, bare så synd at selve kampsystemet er så utrolig stivt, tregt clunky og uoversiktlig. En har virkelig ikke kontrll i kamp i det spillet og en kan knapt slå et par slag før en må justere kameraet. Men er morsomt å jakte på monstre, finne resurser til å forbedre eller lage seg nytt utstyr. Usikker på hvilken utgave av spillet jeg vil ha, wii u el 3ds?

Testet også litt mer Super Mario 3D Land på 3ds, holder jo på å spille meg igjennom hele spillet på nytt med Luigi for å låse ogg den aller siste banen i spilet. Må si det spillet er fremdeles soooo goood. Dette er mer slik mario 64 skulle vært, her har de faktisk klart å overføre 2d mario gameplay til 3d, fokuset er fremdeles en god del på å hoppe under blokker og slikt som det jo passer seg i et mario spill men også utforsking på virkelig flotte og fargerike baner. Alltid noe å finne i kriker og kroker rundtom som gjør det morsomt å utforske.

PS4 ble jo kunngjort i forrige uke uten de store nyheten hva spill anngår. Ingen spill til lansering jeg er spent på, Deep Down fra Capcom virket jo interessant, men virker ikke som det var fra selve spillet det de viste, capcom har sagt de håper spillet vil se slik ut når det kopmmer. Bad job there capcom.

Skuffende å høre at ps3 ikke støtter ps3 spill, dette får meg til å tenke igjennom hvilke ps3 spill jeg kjøper heretter, blir nok å vente med kjøping av non ps3 eksklusive spill til vi hører hva den neste xboxen blir for noe. Om den er bakoverkompatible med 360 spill kan det jo kanskje være verdt å heller kjøpe spillene på 360 istedenfor. Men det er klart om ryktene om at den nye xboxen må være online hele tiden for å i det hele tatt virker samt at den ikke sgtøtter brukte spill hjeløper det lite om den er bakoverkompatibel da.

Også skuffende å høre om alle de cloud ga ming planene fra sony, urgh håper det ikke blir en realitet at en tilslutt ender opp med å ikke kjøpe spill men bare streame dem over nettet.

Hva har du spillt på i det siste? Har du noen tanker om ps4?

Solid Snake Returns in Metal Gear Rising DLC!

Capcom har nå sluppet en del info rundt tre kommende pakker med nedlastbart innhold til metal gear rising revengeance.

Pakke nr 1 skal komme i april og inneholder 30 nye vr missions hvor en både spiller som Raiden og en Dwarf Gekko. I japan får en også med et tresverd som har sjelen til selve Solid Snake og lager Snake lyder når en slår med det hehe. (David Hayter ble vel for dyr å dra inn i studio igjen bare for noe lite som det her :P). Denne pakken vil blant annet inneholde sidescrollende beat ’em up aktige brett vhor Raiden bare slåss med nevene.

Dlc pakke nr 2 inneholder en serie oppdrag hvor en spiller som karakteren Sam.

PAkke nr 3 vil inneholde en serie oppdrag hvor en spiller som LQ-84i, the bladewolf.

Begge disse nye seriene med oppdrag vil foregå før storyen i metal gear rising.

Kilde: Neogaf

The future of Playstation in 3 minutes


Yup, pretty much sums it up 😛 (oh and watch out for a cameo by Marlon Brando at 1.41)

Bilde: Youtube

Hva vil Sony fortelle på dagens livesending?

Dette er noen ting jeg tror vi kanskje får høre på playstation sendingen i kveld.

Cloud, streaming, fokus på å streame ps4 til vita og sony mobiler. Spill dine ps4 spill hvoren du er.
last guardian ps4, skulle ikke forundre meg om denne tittelen nå er flyttet til ps4, dog kan jo være den enda kommer på ps3 om de har mye av spillet allerede ferdig.
Now God of War greier til ps4, men ikke et nytt spill.
Et helt nytt spill fra Sony Santa Monica? (spillutvikleren bak gow)
Kanskje vi får se en demonstrasjon av cloud streamingen?
Final Fantasy Versus flyttet til ps4.
Online flerspiller fremdeles gratis på ps4, men en rekke andre onlinefunksjoner må abboneres for å få tilgang til.
Ny spill eller Uncharted 4 fra Naughty Dog (ny spill please! Så lei av superscriptede Uncharted nå)
Ryktes jo at det skal være to modeller av ps4, en til 429$ og en til 529$, hadde jo vært superduperawesome om den til 529 hadde skikkelig støtte for ps3 spill, altså ikke bare streaming, men veeldig tvilsomt dessverre.
Nytt spill fra Guerilla )utvikler bak Killzone)

Noe du tror håper vi får høre om i kveld?

Bilde: youtube

Playstation – kicking the negative gaming trends in the face!

Ta en titt på denne hysteriske gif’en som viser hva playstation sjef Kaz Hirai synes om diverse nye trender og rykter i spillindustrien 😀

Bilde: Neogaf

Nintendo gir ut 60hz F-Zero på virtual console!


Tro det eller ei, det kan se ut som det faktisk har å klage på de dårlige trege 50hz versjonene vi får av virtual console spill.
Nintendo har nå kunngjort at f-zero som snart kommer i salg på virtual console på wii u vil være den amerikanske versjonen som kjører i 60hz!

Dette fikk meg fkatisk til å slå til på balloon fight tilbudet som enda er oppe i håp om at de kanskje går tilbake og gir oss 60hz versjonen der også.
Håper virkelig dette er et tegn på at vi også i fremtiden vil få 60hz utgaver av virtual console spill, super metroid kommer jo snart!

Kilde: Neogaf
Bilde: Google