Card Sagas Wars – Everything Crossover Fighter!

Card Saga Wars er et fan skapt fighting crossover spill som først ble kunngjort i 2005 men kom aldri ut.
Tenk deg en blanding mellom Street Fighter og Smash Bros med karakterer fra alt mulig innenfor spill.
Nå 13 år etter har faktisk en versjon av spillet sett dagens lys. Det er riktignok bare fire spillbare karakterer så langt, men det kommer oppdateringer med noen flere. Det er også ca 100 assist karakterer i spillet. Altså karakterer som en kan summone som kjapt dukker opp for å hjelpe en.

Dette er den siste versjonen de 2 uviklerne jobbet på før de gav seg for 7 år siden.
Spillet ble altså aldri ferdig, men vi får ihvertfall spille det som faktisk ble ferdig.
De vil også gi ut mye uferdig materiale som karakterer og bakgrunner så det kan jo være noen andre talentfulle folk prøver å gjøre ferdig noe av det.

Jeg har såvidt testet spillet og jeg er mektig imponert. Spriteworket er virkelig fantastisk. Det flyter også bra godt som et slåssespill selv om det var lit mye å holde styr på med card assist systemet. Kjempemorsomt at vi omsider får spille ihvertfall en versjon av spillet! 😀

Du kan laste ned spillet her
En modifisert versjon som fixer en del bugs og legger til online støtte kan lastes ned her

Trailer (mye av det som er i denne traileren ble aldri ferdigjort og er ikke med i den utgitte versjonen):

Bilder: TW og Google
#spill #gaming #cardsagaswars #fangame #2d #fighting #zelda #streetfighter2 #cloud #finalfantasy

J-Stars Victory Vs+ – All The Mangas are Fighting!

Jeg har spillt litt på J-Stars Victory VS+ på PS4.
Spillet er et tredjepersons actionfighting spill hvor karakterer fra alle mulige Jump mangaer braker sammen i store slagsmål.
Vi har Goku og Vegeta fra Dragon Ball, Arale fra Dr. Slump, Luffy fra One Piece, Kenshiro fra Fist of the North Star og mange mange mange flere. Ja spillet har hele 39 spillbare karakterer, ikke småtterier.

Det er litt simpelt da en ikke har så mange moves tilgjengelig, men det er nå litt morsomt å gå Super Sayajin med Goku og fyre av en Kamehameha i fleisen på Luffy åkkesom 😀
Knepene er også veldig enkle å utføre som gjør at også dem som ikke er så gode i vanlige fightingspill kan spille dette. Det handler mer om å lære seg når enn bude bruke knepene enn innviklede knappe kombinasjoner og bevegelser.

Det ser temmelig pent ut også med litt mer realistisk preg på karakterene enn vi vanligvis er vant med, samt fargerike varierte omgivelser fra de forskjellige manga seriene.

Spillet har også en masse content. Vi har en stor adventure mode kalt J-Adventure, hvor en reiser rundt på et world map ombord i et skip og utfører quests, slåss i random battles og levler opp og rekrutterer karakterer til sitt party.

Vi har Victory Road, hvor en slåss mot en masse forskjellige teams, utfører challenges for bonuspoeng med branching paths.
Vi har arcade mode, som er vel arcade mode 😛 Samt Free Battle, som lar en spille en kamp mot enten cpu eller en annen spiller i split screen.

Vi har J-Customize, som lar en equipe kort med buffs til et deck som en så kan equipe på ens karakterer.
Og J-Point Shop som lar en kjøpe nye spillbare karakterer, support karakterer, coins som enh kan bruke til å kjøpe nye kort i gacha maskinen (there are rare cards!) same andre hjelpsomme items som f.eks gir litt ekstra xp etc.
Så det er en del å holde fingrene i her, i motsetning til så mange andre slåssespill nå om dagen.


I got a rare card!!

J-Stars Victory Vs+ er verdt en titt om du har lyst på en fargerik fighter uten kompliserte kontroller. Mm du i tilegg liker noen av mangaene som er representert er det jo enda morsommere. Det kom ut i 2015 og så det er sikkert temmelig billig nå tipper jeg.

Trailer:

Bilder Google og min PS4
#spill #gaming #ps4 #jump #manga #anime #dragonball #dragonballz #dbz  #goku #onepiece #naruto #jojo

Nier: Automata – Couple o’ Screens

Jeg er ikke helt sikke rpå hvor morsomt det egentlig er å faktisk spille Nier: Automata, men jeg har sansen for spillets dystre sci-fi setting om ikke annet. Soundtracket er flott og. Ellers er det litt dullt med kjedelige fiender og goodish combat.

Bilder: Min PC
#spill #gaming #blog #nier #nierautomata #pc #platinumgames #action

The Shining – Hva jeg synes

Jeg så The Shining for første gang i går, har hatt den i bakhodet i årevis, men liksom aldri kommet meg til å få sett den før nå.
Synes ikke den var det helt store dessverre, den var bare ikke hverken skummel eller spennende for meg.
Noe av grunnen er nok at jeg jo husker den brilliante Simpsons parodien tememlig godt, slik at de fleste plot points kjente jeg til fra før.

Den var jo veldig vellaget da, flott visuelt med den ikoniske hekkelabyrinten og det snødekte hotellet. Settingen er veldig god synes jeg, et øde innedsnødd hotell midt oppe i fjellheimen er en god setting for horror.
Synes også Jack ble litt vel fort crazy, bare en måneds tid på hotellet og allerede var han blitt temmelig gal liksom. Føltes ilitt abrupt.
Jeg er glad jeg så den bare for å liksom ha sett The Shining, men dessverre falt den altså ikke i smak for meg.

Har du sett The Shining?

Bilder: Google
#film #synsing #inntrykk #theshining #horror

A Monster Calls – A Good Sad Movie


Jeg så filmen A Monster Calls i går, I enjoyed it!
Da jeg først hørte om filmen trodde jeg at dette var en slags barnefilm, men det er ikke tilfellet. Filmen kan nok sees av eldre barn, men dette er ikke snakk om noe happy go lucky greier langt ifra.

Vagt om handlingen:
12 år gamle Connor O’Malley har det ikke så greit.
Han plages av bøller på skolen og moren hans er alvorlig syk.
En natt blir han oppsøkt av en stor trelignende kjempe som forteller at han har kommet for å fortelle Connor tre historier. Etter disse må Connor fortelle sin egen historie.

Medical female doctor bandaging young girl knee at the hospital

Jeg likte denne filmen, den omhandler et veldig sårt tema på en måte som føles ekte selv om den også bnenytter seg av noen fantastiske elementer.
På tross av disse fantastiske elementene har filmen en nærhet, en ekthet en nesten ikke skulle tro den ville klare å ha.
Det var en scene jeg nesten ikke klarte å se videre, den hvor Connor har gjort noe han ikke burde og han bare venter på at noen skal funne ut av det. Jeg skjønnte akkurat hvordan han hadde det (ikke at jeg har gjort noe lignende, men filmen gjorde en fortreffelig jobb med å få meg som seer inn i den rette stemmningen).

Historiene til kjempen er fremstilt som fantastiske animerte sekvenser som benytter seg av praktfulle fantasirike og fargerike visuelle utrykk. De gjorde virkelig inntrykk på meg, de føles virkelig originale og ikke noe en føler en har sett før.

Virkelig gode skuespillerprestasjoner over hele fjøla, dog Sigourney Weaver kunne nok spart seg den ikke helt overbevisende britiske aksenten. Liam Neeson er veldig god som stemmen til kjempen og Felicity Jones likeså som guttens mor.
Lewis MacDougall gjør også en kjempejobb som Connor.

A Monster Calls er også temmelig trist til tider, men uten at den føles super depressiv ala The Road som bare var mega mørk og håpløshet at all times.
Alt i alt en god film dette her synes jeg, synd den visstnok gikk temmelig dårlig på kino.
Har du sett A Monster Calls?

Spoiler free trailer:

Bilder: Google
#film #synsing #inntrykk #amonstercalls

Spillnavn Er Pussige Greier

Noen spill titler er bare litt merkelige.
Squeenix må jo ha rekorden når det kommer til randomme ord satt sammen til en uforståelig saetning, men andre navn er pussige på sin egen måte.

Ta bare Disaster Report 4 Plus: Summer Memories, et survival disaster spill som kommer på ps4 i Japan i juli.
Spillet går basically ut på at en må overleve naturkatastrofer som jordskjelv, flommer osv. Det virker morsomt og jeg håer det kommer ut her, men det var ikke poenget akkurat nå.

Se på navnet Disaster Report 4 Plus: Summer Memories, hva er det første du tenker?
Vel det første jeg trodde da jeg så den første gang var at aha, dette er en oppdatert versjon av Disaster Report 4.
Men nei, det finnes ikke noe Disaster Report 4, dette er det eneste som finnes.
Så hvorfor ha plus i navnet når det ikke er Diasaster Report 4 plus noe som helst?
Kanskje spillet er så bra at det er som om det var en oppdatert versjon av et spill? 😛

Bilder: Gm og Google
#spill #gaming #blog #ps4 #disasterreport4

Octopath Traveler Has Great Music

Ble sittende å høre på soundtracket til Octopath Traveler, en kommende jrpg til Nintendo Switch.
Virkelig flott, så godt med et spill med litt skikkelig fin melodisk musikk igjen 🙂
Her er noen smakebiter, hva synes du?
 

Bilde: Google
#spill #gaming #musikk #soundtrack #squeenix #octopathtraveler #switch #nintendoswitch

Nintendo Switch Check-in

Ja så satt jeg her da uten Mario Tennis Aces.
Jeg bestemte meg for å hoppe over spillet da det viste seg å ha så lite enspillerinnhold.
Story modusen som de fokuserte så mye på i promoteringen av spillet er bare 2-3 timer lang og bortsett fra den er det bare 3 vs cpu turneringer og that’s it for single player.
Trist, for jeg likte spillet utfira det lille jeg prøvde av den  demoen som kom ut for en liten stund siden.
Men jeg har alltid først og fremst vært en single player spiller, Multipaler er bare en bonus for meg, det er morsmt å spille multiplayer det er ikke det, men det er liksom ikke hovedretten for meg.

Det er en trist utvikling Nintendo har begynt på på en god del av titlene sine, det å fokusere mest på multiplayer delen.
Først med Splatoon 1 og 2, deretter med Arms og så med Mario Tennis Aces og.
En annen trend de har startet med er å holde tilbake innhold for så å senere gi det ut som gratis dlc. Dette skjedde jo med Splatoon hvor en mengde baner og våpen og annet stash ble funnet på spillets disc helt ferdig, men kunne ikke brukes i spillet før nintendo slapp en oppdatering som låste opp innholdet.

En slapp måte å gi inntrykk av at de gir spillet mye support synes jeg. Det samme ser ut til å skje med Mario Tennis Aces, hvor en rekke flere spillbare karakterer må låses opp med å spille online turneringer på spesifike datoer.
Og nå i september blir det jo slik at en må betale for å kunne spille online på spill på Switch og, kommer du til å betale?

Skulle så gjerne hatt mer å spille på min Switch, det begynner å bli lenge siden jeg virkelig har satt meg ned og spillt på den nå annet enn å hente dagens pokemon og tickets i Pokemon Quest.
Jeg vurderte litt Hyrule Warriors når det var på salg her til 449 for en del uker siden, men valgte å stå over daj eg ikke er sånn veldig glad i det spillet. Angrer litt for da hadde jeg jo ihvertfall hatt noe å spille på switchen. Men who knows, kanskje jeg hadde angret om jeg kjøpte det og 😛

Heldigvis har vi jo Octopath Traveler som kommer i starten av Juli, det gleder jeg meg virkelig til!
Ser ut til å bli en skikkelig flott jrpg som blander old school FF VI inspirert spritebasert grafikk med moderne effekter. Knakende flott orkestrert soundtrack har det også. Endelig noe på Switch jeg virkelig ser fram til!

Jeg skal ikke ha Collectors Edition dog, jeg betaler ikke 5 -600 kr ekstra for litt papp, et kronestykke og et ark.
Nei synes dette var en temmelig laber collectors Edition, eller hva synes du?

Ellers har vi jo Super Mario Party senere i år som jeg vurderer å kjøpe. Ser jo ut til å kunne være litt morsomt det. Litt mer klassisk Mario Party enn de siste i serien, noe jeg setter pris på.
Og så Smash Bros Ultimate da helt i slutten av å ret (om det ikke blir utsatt da). Det kan jo også bli morsomt. Spent på hvilke moduser spillet har, håper på massevis av forskjellige!
Så det er jo litt å se fram til på Switch fremover da, bare synd det ikke er mer, hvor blir det av Snack World Gold Level-5?!

Spiller du noe særlig på din Switch for tiden om du har en?

Bilder: Min mobil, cdon og google
#spill #gaming #blog #switch #nintendo #nintendoswitch #mario #zelda #octopathtraveler #smashbros

De Beste Spillnyhetene fra E3 2018

Så var årets E3 spillmesse så godt som over.
All in all vil jeg si det var en hel ok e3 uten de helt store høydepunktene.
Det var veldig få overaskelser og nye kunngjøringer, som jo er det jeg er mest spent på når det kommer til e3.
De mest interessante nyhetene fra årets e3 var:

Sekiro: Shadows Die Twice (pc, ps4 og xbox one)
Et actionrollespill fra From Software (souls serien).
Ser veldig frem til dette her, synes det var kjempebra at From endelig fikk lage noe som ikke var et souls spill. Litt skuff at spillet bare har ett eneste våpen da siden jo flere våpen jo mer variasjon og replayability, men jeg er fremdeles veldig spent på dette.

Hitman 2 (pc, ps4 og xbox one)
Det forrige Hitman spillet var nok det aller beste stealth spillet som er laget, vel bortsett fra online only delen.
Håper bare så inderlig at Hitman 2 ikke er online only og!

Cyberpunk 2077
Open world fps cyberpunk sci-fi fps satt til en gigantisk futuristisk by.
Dette spillet virkelig utrolig ambisiøst med en utrolig megde stuff en kan gjøre, så var det bare å håpe det ikke tar fem år til før vi får spillet det.

Kingdom Hearts 3 (ps4, xbox one)
Jeg har falt litt av lasset når det kommer til Kingdom Hearts. Det første spillet er et av mine favorittspill, men så gikk det fort nedover med serien.
Fokuset på cinematiske over the top cutscene attacks in combat på dette spillet gjør meg også litt bekrymret. Jeg vil heler ha bra gameplay over spetakkel som bare prøver å få spilleren til å tro at en gjør noe awesome.

Assassin’s Creed Odyssey (pc, ps4 og xbox one)
It’s Assassin’s Creed Origins, bare satt til Hellas.
Ikke sånn megaspent på dette, men kan jo blitt litt småmorsomt å sparke folk over stup og rope “THIS IS ASSASSIN’S CREEDAAAA!” 😛

DOOM: Eternal (pc, ps4 og xbox one)
Oppfølgeren til morsomme DOOM som kom ut for noen år tilbake.
Skuff at vi ikke fikk se noe gameplay eller en dato engang, men fremdeles noe jeg ser fram til når det en gang kommer.
Og hva er galt med å bare ha navnet DOOM 2? Når vi har fått et par flere oppfølgere til DOOM så blir det fort litt vrient å holde styr på hvilket spill i rekken DOOM: Eternal var.
Ta bare denne testen, hvilken Resident Evil film i rekken er Resident Evil Afterlife? 😛

Battletoads (xbox one, pc)
Et nytt Battletoads er på vei og det kommer i 2019 og  er håndtegnet og 2.5d det er stort sett alt vi vet.
Vi ifkk ikke et enste bilde engang.
Hmm, hvordan håndtegner en 2.5d egentlig? Er bakgrunnene 2d mens karakterer er prolygons eller omvendt?
Håper ihvertfall det ikke bare blir veldig likt originalspillet. Jeg vil ha en ny vri på Battletoads, et moderne Battletoads. Et character action spill med super over the top attacks hadde jo vært morsomt f.eks.

Jump Force (pc, ps4, xbox one)
Arena fighter hvor karakterer fra aalle mulige Jump Mangaer som Dragon Ball, Naruto, Death Note og One piece braker sammen i slagsmål i vår virkelige verden.
Kan jo bli morsomt dette, men spillet så temmelig uferdig ut så her håper jeg de forbedrer dette temmelig mye før det kommer.

Devil May Cry 5 (pc, ps4 og xbox one)
Oppfølger til den kjente character action spillserien. Aldri vært så stor fan av denne serien bortsett fra DMC, men håper dette kan leve opp til det spillet. Det så kanskje litt mer Bayonetta ut enn de aller fleste andre Devil May Cry spillene så det lover jo godt så løangt!

Babylon’s Fall (pc, ps4, xbox one)
Nytt Dark Fantasy (?) spill fra Platinum Games (Bayonetta, Nier Automata). Vi vet temmelg lite om spillet bortsett fra at det kan virke litt Dark Souls inspirert visuelt og at det muligens har coop siden vi ser fire karakterer stå sammen i traileren.
Håper coop ikke er fokuset, men bare en bonus. Det er så ofte coop spill ikke er balansert særlig bra for solo.
Platinum Games kan jo være flinke de når de får nok tid og budsjett så spent på hva eksakt dette kan være for noe.

Fist of the North Star: Lost Paradise (ps4)
Yeey, endelig ble dette kunngjort også for oss her til lands og ikke bare Japan!
Spillet er en action rpg fra utviklerne av de flotte Yakuza spillene, basert på den kjente manga og anime serien Fist of the North Star.
Tenk Yakuza bare mer over the top med crazy spesialangrep og wacky minigames. Dette gleder jeg meg virkelig til!
Har testet den Japanske demoen og likte det temmelig godt sp langt 🙂

Yakuza 0 og Yakuza Kiwami kommer til PC
Endelig gjør Yakuza serien sitt inntog på pc!
Actionrollespill satt til real world Japan med fistfights istedenfor sverdt og magi kamper og autentisk japansk mat istedenfor potions og phoenix downs.
Add inn masse humor og wacky stuff og vila, du har Yakuza, en serie alle burde prøve! 😀

Hyper Sports R (switch)
Oppfølger til gode gamle Hyper Sports og Track & Field serien fra bla. NES som byr på masse sportsgrener som løping, volleyball,  svømming og mye mer samt en story mode hvor en levler opp, rekrutterer team members til ens lag og opplever diverse karakterers egen story.
Kan jo bli morsomt dette her, likte godt Track & Field 2 på NES som liten.

Nioh 2 (ps4)
Oppfølgeren til det souls inspirerte Nioh.
Dyster samurai third person action rpg med loot. Nytt denne gang er at en visstnok kan bli om til en oni samt at en lager sin egen karakter.
Kan jo bli morsomt dette her selv om jeg ble ganske brent ut på Nioh. Liker at en kan lage sin egen karakter nå siden William fra det første spillet var en temmelig kjedelig fyr.

Resident Evil 2 (pc, ps4 og xbox one)
Omsider ble remaken av RE2 kunngjort.
Spillet er et third person action horror spill satt til den zombie infiserte byen Raccoon City.
Har ikke sansen for at de har gjor det så mye mer cinematisk enn enn originalen, frykter at det blir cutscene overload nå.
De har også lagt til crafting noe jeg er frykter vil gjøre at en har langt mer ammo og helse items å rute med enn i originalen. Jeg liker å måtte spare på resurssene mine, det er en del av det jeg liker med Resident Evil serien. Skulle også ønsket de ikke hadde gått for third person over the shoulder vinkel.

Ikke er jeg så veldig begeistret for Leons nye fjes heller, litt for pretty boy modell look synes jeg. Virker og som håret ikke passer til fjeset heller.
Som du kanskje skjønner var det ikke akkurat denne veien jeg hadde håpet de ville gå for remaken, men I’m willing to give it a go.

Ghost of Tsushima (ps4)
Open world samuraispill satt til gamle Japan.
Kan jo bli morsomt dette her, combat så ikke så verst ut og liker settingen. Håper bare det ikke blir for mye tuypiske AAA trekk som for mye cutscenes og en kjedelig story. Og er det bare meg eller er det noe som føles litt merkelig med et spill satt til gamle Japan som utvikles av en ikke Japansk utvikler?
Føles liksom litt uautentisk eller noe.

Super Mario Party (Switch) 5 oktober 2018.
Siste tilskuddet i Mario Party serien ser jo ut som det kan bli morsomt. Liker at de ser ut til å gå mer tilbake til den klassiske stilen hvor spillere ikke lenger sitter sammen i et kjøretøy og slikt. Ser veldig polert ut og.

Super Smash Bros Ultimate (Switch) 7 desember.
Det “nye” smash bros spillet ble omsider kungnjort og som nok de fleste mistenkte så dreier det seg om en oppjustert utgave av det forrige spillet. De har tweaket stuff og lagt til noen spillbare karakterer, men det er helt klart snakk om en forbedret utgave av smash wiiu/3ds. Tenk Street Fighter 2 til Super Street Fighter 2.

Morsomt at absolutt alle karakterer som noensinne har vært i et smash spill er med her da, snakker om huge roaster!
Er veldig nysgjerrig på hva spillet har av forskejllige game modes. Håper vi minimum får alle moduser fra både wii u og 3ds, men enda flere hadde jo vært even better.
Ser fram til dette her selv om jeg falt ganske fort fra det forrige spillet.

Så dette var de nyhetene fra årets E3 jeg synes var mest interessante.
Noe du ser fram til fra årets e3?

Bilder: Gematsu og Google
#spill #gaming #blog #e3 #32018 #yakuza #yakuza0 #fistofthenorthstar #nioh2 #devilmaycry5 #capcom #sony #nintendo #switch #mario #smashbros #sekiro #action #rpg #supermarioparty #hitman2 #xbox #ps4 #battletoads

Litt ny Info om Shadows Die Twice

I et nytt intervju med den Japanske spillutvikleren From Software (Dark Souls, Bloodborne) har vi fått noen små snippets av ny info om det kommende spillet som har kodenavnet Shadows Die Twice.
Spillet skal ha elementer av Souls spillene, men spillets theme og gameplay vil være annerledes enn souls serien.
Historien i spillet skal være veldig dyp.
Vi vil få se gameplay på E3 den kommende uken.

Dette høres jo veldig spennende ut. Jeg er veldig glad i souls serien med spill og er spent på hva det nå er From har på lur her selv om det ikke akkurat er et Souls spill. Egentlig bra at det ikke er så veldig likt Souls spillene for vi har jo etterhvert fått bra mange av dem. Dette gleder jeg meg virkelig til å få se hva er for noe!

Bilde: Google
#spill #gaming #e3 #fromsoftware #darksouls #bloodborne #demonssouls