What I’ve Been Playing 30.10.19

På spillfronten er jeg liksom between games for tiden.
Jeg spiller litt av hvert, men har liksom ikke funnet et spill å sette meg litt skikkelig inn i.

Det siste spillet jeg fullførte var Borderlands: The Pre-Sequel for en del uker siden. Jeg likte det ganske godt, men det ble bare fullføring av main content og ikke noe DLC for now.

Siden da har det bare blitt litt av det ene og litt av det andre.
Har spillt litt på Assassin’s Creed Odyssey, men det er bare noe med det spillet, det føles bare ikke særlig bra å spille.
Combat har veldig lite omph i seg. Angrep føles ikke som de har særlig impact, noe som gjør at det føles veldig dull å slåss.

Det å bevege ens karakter rundt føles også litt sluggish. Det er synd, for detr er aspekter med spillet jeg liker godt. Det at det alltid er noe å gjøre i spillet f.eks. Alltid en ny quest å ta seg til, loot å finne, levler å gaine.

Jeg har såvidt testet litt Lonely Mountains. Et spill som rett og slett handler om å sykle ned fra et fjell på akkurat den m¨ten en selv vil.
Spillet har veldig god fysikk og lydeffekter som gjør at det er morsomt å bare sykle rundt og prøve å komme seg ned diverse kriker og kroker. Et trivelig spill.

Og mye mye annet smått.

Jeg har lyst å spille noe med Halloween events, men det er ikke så veldig mye å velge mellom når en ikke liker online only spill.
Hva spiller du på for tiden?

I just Watched Eli

Oktober er jo liksom horror måneden og jeg så akkurat horror filmen Eli.
IMDB’s beskrivelse:
“A boy receiving treatment for his auto-immune disorder discovers that the house he’s living in isn’t as safe as he thought.”

Was not great, slutten tok seg opp en del hakk, men ferden frem dit var veldig standard moderne horror. Ikke noe jeg egentlig vil anbefale med midnre du vil småkjede deg frem til de siste 10 -15 minuttene.

Har du sett Eli?