Nintendos E3 spillkunngjøringer lekket?

Det har dukket opp en liste over det som påstås å være alle de nye spillene Nintendo vil kunngjøre på den kommende E3 spillmessen om et par uker.
Det er jo godt mulig listen er bare oppspinn, men noen som lekket det nye Fallout spillet før det ble kunngjort sier at listen skal være ekte så who knows.

Listen viser det somskal være Nintendos e3 Direct livestream og inneholder følgende.

Dragon Ball Fighterz – Mange har jo mast etter en switch port av dette gode slåssespillet som kom ut tidligere i år så litt kjekt at det kommer på switch, selv om jeg ikke har lyst å spille et slåssespill på en konsoll uten dpad.

Fifa 2019 – It’s Fifa, ikke noe jeg er interessert i.
NBA 2k19 – It’s realistisk basketspill, ikke noe jeg er inetressert i.
Crash Bandicoot N SaneTrilogy – Dette vet vi jo allerede at er på vei, ikke sånn kjempefan av Crash selv
Wolfenstein 2: The New Order – Dette vet vi jo allerede kommer, ingen stor fan av nye Wolfenstein så hopper over dette.
Splatoon 2: Octo Expansion – Den nedlastbare utvidelsen til Splatoon 2 vi allerede visste om. Not for me.

Yoshi’s Flipping Island -Enda en Yoshi platformer som ligner veldig på den forrige. Jeg liker Yoshi, men begynner å bli litt lei denne gimmicken deres nå, føles bare så fantasiløst. Litt uheldig navnevalg og hehe.

Octopath Traveler – Dette visste vi jo også om fra før, ser veldig fram til dette flotte jrpg spillet. Likte demoen bra godt, veldig flott visuelt og nydelig soundtrack. Føltes litt som gode gamle FF VI 🙂

Super Smash Bros For Switch – Her står det listet trailer/software/demo, hadde jo vært awesome om de slapp en nedlastbar demo, men probably not that. Fremdeles nysgjerrig på hva eksakt dette er. Jeg heller kraftig mot en enhanced port ala Mario Kart 8, men spørsmålet hvor enhanced blir spillet? Håper vi får alt innholdet fra både 3DS og Wii U spillene samlet i dette!

Punch-Out! Become the Champion – Hmm, dette ser jo ut til å være et nytt Punch-Out spill. Navnet får meg til å tenke at det er en ny vri på konseptet. Ser for meg at det kanskje er en slags wii fit greia eller ihvertfall en slags spin off med motion control fokus. Ingen av de to er noe jeg har noe interesse av så håper jeg tar feil der 😛

Metroid Prime: Renegade – Litt uvanlig navnevalg, liksom litt for badass for Metroid liksom 😛 Var aldri noen stor fan av Prime serien selv, synes 2d Metroid er langt langt bedre, men kjekt for alle dem som har ventet på et nytt Prime spill i årevis.
Mitt innrykk var at serien gikk ganske fort nedover etter det første spillet dog så hvem vet hvordan dette blir.

Fire Emblem: Memories – Hmm, memories? Kan det være snakk om at en spiller kjente kamper og konflikter fra gamle Fire Emblem spill? Could be a bit interesting om de har et godt plot som binder sammen det hele. Litt synd at de ikke lager noe helt nytt da. Vi har jo allerede FE Warriors og Heroes hvor gamle FE helter møtes opp og samarbeider.

Fallout 3 Anniversary – Hmm, om dette er en skikkelig forbedring av Fallout 3 så er jeg interessert. Om de f.eks hadde gjenskapt F3 i Fallout 4 motoren med det forbedrede kampsystemet så kan jo dette bli morsomt. Blir spennende å finne ut av hva eksakt det dreier seg om. Om spillet i det hele tatt eksisterer da 😛

Pokemon Let’s Go Pikachu og Eevee – Disse visste vi jo også om fra før da de jo ble kunngjort i dag tidlig. Kan jo bli litt morsomme disse spillene, selv om motion control capturing doesn’t look very fun.

F-Zero SX – Ser man det ja, et nytt F-Zero. Kan jo bli morsomt det selv om jeg aldri har falt helt for den serien selv. Lurer på hva de gjør for å skille seg ut fra alle de andre sci fi fast cars racingspillene som finnes nå for tiden. Håper de går for blue sky arcade looken, vært litt forfriskende.

Fortnite – Dette er jeg litt nysgjerrig på. Ikke fordi jeg spiller Fortnite, har ingen interesse av Battle royale greia, men om de som tidligere rykter sa gjør det slik at en kan spille single player Save the World modusen offline og med local multiplayer så er det noe jeg kanskje kunne tenke meg å prøve.

Star Fox Lylat System – Hmm, en skulle jo tro at dette var racing star fox spillet det har svirret så mye rykter om i det siste, men navnet får det liksom til å høres ut som noe annet? Det at F-Zero også får et nytt spill gjør det jo litt pussig om Star Fox også blir en sci fi racer liksom. Blir interessant å se hva eksakt dette er for noe. Håper det blir en utradisjonell racer om det ender opp med åvære det.

Dette var alt på listen. Så hva synes du om spillene? Noen du ser mye fram til her?

Bilde: Google
#spill #gaming #rumors #rykter #nintendo #e3 #mario #smashbros #supersmashbros #dragonballz #starfox #punchout #fortnite

Moonlighter – Førsteinntrykk


På jobb i butikken

Moonlighter er omsider ute på PC og jeg har taken it for a spin.
Spillet er en slags blanding av en action rpg med rogueliek elementer og en shop simulator.
En utforsker dungeons med masse monstre på leting etter alt mulig av forskjellige items som en så selger i butikken når en kommer tilbake fra dungeon ekspedisjonen. En setter selv priser og må sjekke hvor stor etterspørselen på  hver enkelt item er før en bestemmer seg for hva den skal koste.


I en dungeon fighting mosnters på leting etter varer til butikken

Synes spillet var sjarmerende og fargerikt visuelt, godt animert var det også.
For liten tekst, enda et spill med for liten skriftstørrelse, hva er det med spill nå for tiden hvor utviklerne ikke klarer å ha litt størrelse på tekst? En har jo masse plass og ta av!


Den teksten i dialogvinduet kunne vært større

Kontrollen når en styrer ens karakter føles ikke helt bra, det er noe som bare ikke stemmer helt her. Spesielt når en går fra en retning til en annen f.eks fra oppover til på skrå oppover er det noe som skurrer. Det føles rett og slett bare ikke så bra å spille som det burde.

Synes shop delen kunne vært mer involved, savner prutingen på prise fra Recettear (lignende spill). Skulle kunne endret priser fra en meny istedenfor å manuelt gå rundt, blir tungvint.

Bare supertidlige inntrykk dette da, skal spille mer på spillet, I like it a bit so far?

Trailer for spillet:

Bilder: Steam
#spill #gaming #blog #inntrykk #moonlighter #action #rpg #adventure #roguelike #pc #steam

What I’ve been playing – Stalking, Fighting and Golfing

Jeg har vært innom litt forskjellig de siste dagene.
Friday the 13th The Game har omsider fått en slags single player mode kalt Challenges som jeg fikk lyst å teste.
Dessverre viste det seg å bare være super simple enkle challenges hvor det stort sett bare handlet om å gå til rett sted og klikke på en knapp for å ta livet av diverse councelors.

Nei dette var ikke særlig morsomt, fikk bare lyst å spille Naughty Bear Panic in Paradise av det. Et langt bedre horror villain stealth spill det. De skulle laget et nytt et. Så det ble ikke mye spilling på Friday the 13th.

Jeg fikk også lyst å teste et slåssespill i Blazblue serien. Jeg har lenge vært nysgjerrig på de spillene, men aldri satt meg skikkelig ned og testet et av spillene skikkelig. Har liksom alltid mistenkt at de er temmelig innviklet med tonnevis av forskjellige systemer for hver karakter. Well, I was not wrong. Jeg testet litt Blazblue: Centralfiction, som er siste tilskuddet  og det var litt mye å sette seg inn i.

F.eks en karakter kaster vekk staven sin og den blir liggende på bakken og en får tilgang til andre moves uten staven. En annen har enpowerup mode som også lar en få tilgang til nye moves. Blir litt mye å holde styr på midt i en kamp, spesielt når bakgrunnene er temmelig busy og det til tider er temmelig mange effekter på skjermen samtidig.

Spillet har mye innhold med en rpg mode hvor en kan levle opp ens karakter som virker spennende. Så synd at det flotte Dragon Ball FighterZ fra samme utvikler ikke hadde en slik modus, det spillet sklulle hatt mer single player innhold.
Har ikke gitt opp Blazblue: Centralfiction enda da, I want to like it.

Så har jeg tatt et par runder golf i Mario Golf: World Tour på 3DS.
Still a good golf game det spillet. Tok alle hullene på Forest Course og klarte såvidt å karre meg til førsteplassen!
Så også at det var en premie bare for å være med i den pågående online turneringen, nemmelig et eksklusivt game boy sett med klær. Så tok en kjapp runde gjennom turneringen som foregikk på Forest Course den også. Litt kjekt siden jeg jo nettopp hadde kjørt igjennom den, selv om jeg såklart gjorde det dårligere i turneringen 😛

Look at me, I’m a Game Boy!

Bilder: Steam, min pc og min mobil
#spill #gaming #blog #pc #3ds #fridaythe13th #mariogolf #mario #nintendo #nintendo3ds #fighting #blazblue #jasonvorhees #golf

Bloodstained: Curse of the Moon – Inntrykk

Har testet litt nylig utgitte Bloodstained: Curse of the Moon (pc, switch, ps4, 3ds, xbox one)
En Spin off fra det kommende metroidvania spillet bloodstained: Ritual of the Night.
Curse of the Moon er en retro inspirert action platformer kraftig inspirert av klassikeren Castlevania 3 fra NES og ligner bra mye på det spillet i oppbygging. En har flere forskjellige spillbare karakterer med hver sine egenskaper som lar en få tilgang til egne stier gjennom spillet e tterhvert som en redder dem.

En har et hovedvåpen og kan plukke opp flere forskejllige subweapons som finnes gjemt i lamper rundtom på brettene.

Synes spilelt så langt er helt ok. Det føles egentlig litt toothless, så langt er det skuffende lett. Føles som en bare flyter gjennom brettene liksom. Skuffende da de gammle Castlevania spillene jo er kjent for å være utfordrende.
Har kommet til tredje brettet nå og har egentlig lite motivasjon for å spille videre når det er så lett at en egentlig ikke trenger å konsentrere seg for å komme gjennom brettene eller beseire bossene.

Bilder: Steam
#spill #gaming #blog #bloodstained #bloodstainedcurseofthemoon #castlevania #platform #2d #indie

The Terror – lite skummel horror serie

Da har jeg sett ferdig sesong 1 av tv serien The Terror.
The Terror er en horror serie hvor historien foregår på slutten av 1840 tallet hvor en ekspedisjon bestående av to skip prøver å finne Nordvestpassasjen, en sjørute ifra Atlanterhavet til Stillehavet via den arktiske øygruppen i nordlige Canada.
Besetningene må hasnkes både med de harde forholdene i det kalde arktis og et mystisk vesen som jakter på dem i skyggene.

Tja, synes serien var helt ok. Den begynte ganske bra, men synes den falt sammen litt etterhvert, føltes som jeg hadde sett mye før og det var ret og slett få overaskelser. Den ble aldri så spennende eller engasjerende som jeg hadde håpet på.
eg vil egentlig ikke kalle den for horror, den var rett og slet tikke særlig skummel og det er jo et lite problem for en horror serie.

Tobias Menzies as James Fitzjames - The Terror _ Season 1, Episode 3 - Photo Credit: Screengrab/AMC

Vi kom ikke nok innpå de aller fleste av karakterene til at vi eegentlig brydde oss så mye om dem og jeg måtte faktisk presse meg selv litt til å se ferdig de to siste episodene da det rett og slett ikke var interessant nok.

Hver sesong er frittstående og byr på en helt ny historie så kan jo være sesong 2 blir bedre, skal ihvertfall følge med på hva den kommer til å handle om. Liker antologiserier, de blir ikke så halt ut i det uendelige som mer vanlige serier.
Så jeg vil ikke anbefale The Terror, se heller American Horror Story sesong 1.

Bilder: Google
#tv #horror #theterror #blog #synsing

Agony – Horror FPS looks pretty insane

Det kommende horror fps spillet Agony ser pretty insane ut utifra denne nye story traileren. Basically får DOOM til å se ut som regnbuer og bamser i forhold 😛
Nysgjerrig på hva eksakt dette spillet er. Er det bare en ganske standard lineær action fps bare med en crazy setting eller er det noe mer til det?
Føles liksom som om spillet fortjener å være noe mer enn bare en fps, verdenen virker så forseggjort at det nesten føles litt som en waste om det bare er et vanslig skytespill liksom. Blir spennende å få testet dette ja.
Ikke lenge til spilelt kommer ut heller, 29 mai på pc, ps4 og xbox one.
Noe du kunne tenke deg å teste?

Trailer:

Bilde: Agony
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #fps #action #horror

Steam Link App ute til Android

Valve har jo akkurat lansert sin Steam Link app for android telefoner. Den lar en streame pc spill direkte til ens mobil. Veldig kjekt om en vil slappe av i sofakroken istedenfor å sitte ved en pc skjerm eller tv.
Appen er bare i beta akkurat nå og støtter bare steam og xbox kontrollere, men skal oppdateres til å støtte flere som bla ps4 kontrollere.

Jeg har såvidt testet Steam Link appen og jeg er imponert så langt, den virker veldig responsiv og lagfri, dog blir de tjo lettere å teste når jeg kan bruke en kontroller.
Da jeg først hørte at Steam Link skulle komme til mobiler bestillte jeg meg en kontroller mount til min Xperia Z2 telefon slik at jeg lett kan bruke den med en ps4 kontroller. Og i dag dukket den faktisk opp, veldig kjekt å ha synes jeg.
Ser fram til å teste Steam Link appen mer når de bare får patchet inn PS4 kontroller support!

Du kan laste ned Steam Link appen på Google Play store.
Noe du kunen tenke deg å teste?

Bilder: Twitter og mobil
#spill #gaming #blog #android #mobile #steam #steamlink

Project Zero: Maiden of Black Water – Not sure about this one

I det siste har jeg testet litt Project Zero Maiden of Black Water på Wii U.
Spillet er siste tilskuddet i horror-spillserien som også går udner navnet Fatal Frame, hvor en gjennomsøker skumle mørke omgivelser i Japan og jakter på spøkelser med et magisk kamera.

Jeg vet ikke helt om dette spillet er for meg. Det er veldig pent visuelt og det har en god skummel stemning.
Det minner faktisk litt og klassisk Resident Evil i og med at en gjennomsøker omgivelser etter clues og gjenstander for å løse puzzles med litt combat attåt.
Historien var også spennende så langt, men jeg synes kampsystemet med å bruke kameraet er noe tungvint, spesielt når en i tilegg må vri og vende på wii u gamepaden midt oppi det hele. Så er ikke helt sikker på om jeg blir å spille noe mer på det i denne omgang.

Kanskje jeg skulel prøve noen av de andre spillene i serien som ikke var på wii u? Slipper jeg jo gamepaden ihvertfall.
Får se hva det blir til 🙂

Bilder: Google
#spill #gaming #blog #wiiu #horror #projectzero #fatalframe

Hotel Dusk completed

Og der var Hotel Dusk fullført.
I enjoyed it, synes det hadde en overal god story selv om mysteriene egentlig var mer interessante enn noen av løsningene.
God noir inspirert stemning, gode karakterer, flott visuel stil, god musikk.
Absolutt verdt en titt om du er glad i eventyrspill.

Jeg fyrte opp oppfølgeren, Last Window, men tror jeg blir å vente litt før jeg går i gang med den.
Time to find something else to play!


Synes denne var litt morsom 😀

Bilder: Min mobil
#spill #gaming #blog #adventure #vnisualnovel #hoteldusk #nintendo

Still Hotel Dusking along

Jeg holder fremdeles på med Hotel Dusk på Nintendo DS.
Jeg er på kapitel 8 nå, I like it, fascinerende historie, dog hovedpersonen er a bit of a asshole at times 😛
Det irriterer meg litt at en må holde DS/3DS konsollen oppreist på siden for å spille. Det er litt ukomfortabelt i lengden.
Spiller du på noe morsomt for tiden?

Bilde: Min mobil
#spill #gaming #blog #visualnovel #adventure #hoteldusk #nintendods #3ds #nintendo3ds