Happy Halloween!


Så var det faktisk blitt Halloween igjen gitt. Du snakker som tiden flyr.
Det har ikke blitt så mye “skummelt” i oktober på meg egentlig, vel bortsett fra at jeg så den første Halloween filmen på lørdag da.
Den var jo ikek så verst den, veldig stemningsfull.
Ikke har jeg så store planer for Halloweenkvelden, det blir litt candy og Halloween 2 😉
Happy Halloween!

Ukens interessante spillutgivelse: Happy DayZ on 3DS

Ny uke, og et nytt interessant spill er nært forestående.
Ice Station Z er et open world zombie survial spill med både single player og lokal og online multiplayer til 3DS.
Spillet er satt til en øy i det iskalde arktis hvor en må prøve å overleve både kulden men også zombier som lusker ute i skyggene.

Det ser ut som spillet har litt av hvert av stuff, både masse items som våpen og utstyr og tilogmed kjøretøy som snøscootere, helikopter og båter som en even kan fiske fra.
Synes dette virker morsomt, det har en sjarm med den enkle grafikken og jeg har sansen for arktis settingen. Minner meg litt om filmen The Thing.

Ikke blir spillet dyrt heller, ca 35 kr koster det på Nintendo Eshop.
Sprøtt å tenke på at de har fått presset inn et spill som dette på den lille 3ds’en 😉
Ser fram til å teste det på torsdag!

Har du tenkt å teste Ice Station Z?

Bilder: Google og Nintendo
#spill #gaming #action #adventure #openworld Zobmie #dayz #icestationz #indie #eshop

Pikachu har bursdag i Pokemon Sun/Moon demoen i dag

Om du har Pokemon Sun og Moon demoen på Nintendo 3DS er det verdt å sjekke den i dag.
Pikachu har nememlig bursdag og om du er grei og feirer dagen med ham så kan det være du får en liten presang selv som du kan overføre til hele spillet 😉

Bilde: Min mobil
#spill #3ds #demo #pikachu #jprg #pokemon #pokemonsun #pokemonmoon

Pokemon Sun/Moon – Litten, what did they do to you?!


Littens evolusjon stadier

Nintendo har slupept en video der de viser frem alle evolution standiene til de tre nye starter pokemonene i Pokemon Sun og Moon. Og stakkarsLitten, what did they do to you? Den søte lille katten har blitt om til noe som ser ut som en skurk fra Power Rangers. Poor poor Litten 🙁

En traile som viser evolusjonene til alle starters + noen nye pokemon:

Bilde: Youtube
#spill #gaming #3ds #jrpg #pokemon #pokemonsun #pokemonmoon #nintendo

Sora kommer til World of Final Fantasy


In other Kingdom Hearts news, Squeenix har også kunngjort at Sora, hvoedpersonen fra Kingdom Hearts serien kommer til World of Final Fantasy som free DLC. Eksakt når han kommer vites ikke.
Sora vil komme til spillet som en mirage, som er chibiaktige søte småtasser som en samler på og slåss med i spillet ala pokemon.

Dette var jo litt morsomt, dog synes jeg egentlig han skulle kommet som mer omfattende dlc som en spillbar karakter siden stilen på World of Final Fantasy’s hovedpersoner er som tatt ut fra Kingdom Hearts.
Still fun da, lurer på om vi får andre Squeenix karakterer som dlc i fremtiden?

Bilder: Khinsider og min PS4
#spill #gaming #ps4 #jrpg #adventure #sora #kingdomhearts #squeenix #worldoffinalfantasy

Kingdom Hearts 1.5 og 2.5 HD kommer til PS4

Squeenix har kunngjort at hd spillsamlingene Kingdom Hearts 1.5 HD Remix og 2.5 Hd Remix kommer til ps4 28 mars 2017.
PS4 versjonen vil ha alle de 6 Kingdom Hearts spillene fra de to samlingene på en disc og vil også kjøre i 60 fps, altså veldig smooth.
Det kan også se ut som de har fisket widescreen greia fra den første samlingen hvor de bare hadde zoomet inn for å få det i widescreen slik at vi mistet toppen og delen av originalbildet.

Kjekt dette, jeg har begge på ps3, men har liksom aldri kommet meg igang skikkelig med dem der (har de jo på ps2 og da).
De slet jo med lange laodetider på ps3 og, tilgomed lengre enn i originalspillene så blir kjekt med en ultimat versjon hvor vi forhåpentligvis slipper dette.
Hmm, mon to om denne nye samlingen vil komem på Nintendo Switch? Det hadde jo vært pretty great.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Bilder: Khinsider
#spill #gaming #ps4 #jrpg #action #rpg #adventure #squeenix #kingdomhearts #hd #hdremaster #finalfantasy

Mer info om Nintendo Switch kommer tidlig neste år

Nintendo har kunngjort at de vil holde en pressekonferanse 13 janaur 2017,  hvor de vil fortelle mye mer om den kommende konsollen Nintendo Swtich. De vil her avsløre ting som pris, eksakt lanserignsdato og flere spill som komemr til konsollen.

Dette blir jo spennende, veldig spent på å få vite mer om konsollen. Det er så mye vi ikke vet. Hva kommer den til å koste? Pris har nok veldig mye å se i for om nintendo komemr til å få en ny suksess eller ikke. Ryktene har jo sagt den skal bli overaskende billig, 1500 -2000 hadde jo vært en veldig god pris.

De har jo tidligere sagt at en ikke vil kunne bruke wii u discs eller 3ds spillcards på Switch, men digitale spill ahr de ikke sagt noe om. Kanskje den vil støtte wii u og 3ds digitale spill?
Også spent på lanseringspillene til konsollen. Håper virkelig det nye Mario komemr til lasnering. Både nytt Mario og Zelda til konsolllasnering, det hadde vært noe det!

Bilder: Nintendo og Youtube
#spill #gaming #nintendo “switch #mario #zelda

Ukens interessante spillutgivelser: World of Dragon Ball

Ser man det, da var vi jaggu i gang med enda en ny uke gitt.
Og tro det eller ei, men også denne uken er det en del spennende spill som kommer ut 🙂

Vi har World of Final Fantasy til PS4 og Vita.
Et nytt spinoff spill til den populære jrpg serien hvor gameplayet er stilt litt tilbake til den klassiske turn baserte kamper stilen fra de tidligere spillene. World of Final Fantasy har en del likhetstrekk med Pokemon da en fanger hundrevis av små chibifiserte Final Fantasy helter, mosntre og andre skapninger. Vi finner igjen karakterer som Lightning og Cloud og andre morsomme krabater som Chocoboos og Moogles.

Spillet har en sjarmerende fargerik artstil og ja ser rett og slett bare trivelig ut 😀
Har testet demoen litt og syens faktisk ikke der var så helt ille dette her. Det var morsomt å prøve å fange alt mulig av chibifiserte Final Fantasy figurer 🙂

Så har vi Dragon Ball Xenoverse 2 til ps4, xbox one og pc.
Spillet er en salgs blanding av et mmo aktig rollespill emd et arenabasert fightingspill. En lager sin helt egen Dragon Ball karakter med en dyp character creator.

En har en svær hub by hvor en kan møte på andre spillere, kjøpe stuff, crafte, customize sin karakter med nye moves, nye klær, ta quests for loot, dra på raids med andre spillere mot supervanskelige bosser og mere til. Spillet kan heldigvis spilles offline også (phew!).

Ved første øyekast ser kasnkje spillet veldig likt ut sin forgjenger, men det har faktisk blitt ganske kraftig forbedret med dobbelt så mye content og en mer polert og forsegjort fightingmotor med skikkelig trøkk i alle angrep. Det er skikkelig fargerikt og flott visuelt og byr på japanske eller engelske stemmer. Ser fram til dette her ja!

Dark Souls 3 Ashes of Ariandel som er den første nedlastbare utvidelsen til spillet kommer jo også denen uken. Ikke noe jeg kommer til å teste med det første siden jeg falt av spillet og ikke har fullført det, men still kjekt at det kom ut. De har vist fikset poise staten i spillet i en oppdatering også which also is good.
Noen av disse du har tenkt å prøve?

Trailere:

Bilder: Photoshop, Steam og Google
#spill #gaming #pc #blog #steam #action #ps4 #xboxone #jrpg #dragonball #dbz #dragonballzenoverse #dbxv #goku #finalfantasy #action #rpg #fighting #squeenix #bandainamco

To nye events i Pokemon Sun og Moon demoen i dag

I dag er det faktisk to events i Pokemon Sun og Moon demoen.
Den ene får du ved å snakke med den damen her, vel du får den om du spillte demoen første gang forrige trisdag vel å merke. Hvis du ikke gjorde det må du snakke med henne for å se når eventen finner sted for deg.
Den andre eventen fant sted ved restauranten, bare gå nær den så trigger du eventen.
Ikke de store greiene disse eventene altså, den første var langt bedre, men er jo litt småmorsomt at det skjer noe bytt ihvertfall.

Bilde: Min Mobil
#spill #gaming #blog #3ds #jrpg #pokemon #nintendo #demo #pokemonsun #pokemonmoon

I’m not Pikachu, I’m Mimikyu! – Den ensomme Pokemon

Mimikyu er en helt ny pokemon som dukker opp i spillene Pokemon Sun og Pokemon Moon.
Den er en noe spesiell pokemon da den har på seg et hjemmelagd Pikachu kostyme.
Grunnen er ganske hjerteskjærende, den er rett og slett ensom og har sett at alle elsker Pikachu og ønsker så gjerne å være som ham.

Men ikke prøv å se under kostymet for da venter en forferdelig forbannelse deg!
Den har tilgomed laget en egen sang om seg selv, se bare her:
 

Sniff, don’t worry Mimikyu, you’ll have a place on my team! 🙂

Bilder: Google og Kotaku
#spill #gaming #Mimikyu #pokemon #pikachu #jrpg #nintendo #3ds #pokemonsun #pokemonmoon