Time’s Arrow – En Fascinerende Bok


Jeg har lest ut en ny bok, Time’s Arrow av Martin Amis.
Var den god? Hmm, fascinerende er vel ordet jeg vil bruke.
Den var ihvertfall god nok til å lese ferdig, men ikke noe jeg kommer til å lese igjen for å si det slik.

Det spesielle med boken er at den foregår baklengs.
Vi følger hovedpersonens liv bakover. Altså det starter med døden osv. Det interessante her er at alt skjer baklengs. Når personer i boken spiser kommer maten ut av dem og ned på fatet, leger skader folk og samtaler foregår også baklengs.

Effekten av dette kommer kraftigst frem i en twist i historien jeg ikke skal avsløre her.  En må enkelte ganger ta seg selv i å huske på at ting faktisk skjer baklengs og at det som skjer derfor er det motsatte av det som blir forklart.

Er boken verdt å lese? Hmm, pga at alt foregår baklengs vil jeg vel egentlig si ja. Den byr på en leseopplevelse litt utenom det vanlige.

Bilde: Min mobil

#blog #bok #synsing

Slow Install

Det tar jaggu litt tid å installere et spill fra disc på 360. Skulle ikke forundre meg om det faktisk er kjappere å laste det ned. Kinda crazy to think about 😛

Bilde: Min mobil
#spill #gaming #blog #360

A Trip Down 360 Memory Lane

For some reason fikk jeg så lyst til å teste det første Saints Row spillet igjen i dag. Så da var det jo ikke annet å gjøre enn å fyre opp den gamle 360’n og laste ned demoen. Jeg kjøpte faktisk aldri hele spillet.
Etter å ha spillt det en liten stund må jeg si at, tja, på en måte var det morsomt å gå tilbake til et mer jordnært gta aktig open world spill, men på den andre spillet føles hele greia temmelig clunky og upolert ut. Litt småmorsomt.

Jeg gikk samtidig gjennom alt jeg noensinne hadde lastet ned på 360 og det var litt nostalgirush å se alle de gamle titlene jeg har snust på i løpet av årene. De første live arcade titlene da tjenesten stort sett bare bestod av arcade ports (derav navnet), Worms 2, The Outfit, Perfect Dark Zero.

Lstet ned Acme Arsenal demoen og gave it a go too. Pretty standard third person action med Bugs Bunny og gjengen. Not very good, som jo stemmer med hva jeg synes om spillet den gang.

Husker da 360 var ny, those sure were different days compared to now 😉

So Many Books!

Fikk en pakke med bøker fra Adlibris today. Kjøpte en del da de hadde 20% salg for noen uker siden. Den nyeste Junji Ito boken var dessverre utsolgt, ellers skulle jeg hatt den også, men still mye spennende lesestoff her 😉

#blogg #bøker #dune #