Final Fantasy XV – Et kort inntrykk

Da har jeg fått spill litt Final Fantasy XV og joda it’s not bad.
Men jeg må være ærlig å si at spillet føles litt tja seigt? Det er bare noe med movement i spillet, det at animasjon har så høy prioritet som gjør at alt føles litt tregt og en smule uresponsivt. Kampene føles ikke så sanntid og actionfulle som de burde og det å bare bevege seg rundt i spillets verden føles tyngre og mer som et slit enn det burde pga at hele greia ikke er fullt så responsivt som jeg skulle ønsket. Tilgomed å kjøre rundt i bilen føles stivt og uresponsivt.

Men nå er jo jeg en spiller som verdsetter ameplay og gameplay feel veldig høyt da,  om du ikke setter dette så høyt og er mer ute etter en verden og en historie å leve deg inn i så er jo dette jeg har påpekt ikke like viktig.
Det kan godt hende jeg blir vant til det etterhvert og at det da blir et mindre “problem” og jeg sier ikke at det er et dårlig spill, det kunne bare vært bedre på dette aspektet.
Hva synes du om FF XV så langt?

Bilder: Min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #jrpg #squeenix #ff #ffxv #finalfantasy #finalfantasyxv #action #adventure

Final Fantasy XV i hus!

Yeey, da var omsider Final Fantasy XV i hus!
Selvfølgelig måtte det jo bli skikkelig høljregn her i dag så jeg ble temmelig våt but it was worth it 🙂
Det var faktisk litt småmorsomme greier i Day One Edition (alle som kjøper spillet får den versjonen da så ikke særlig spesiell).

Vi fikk en liten brosjyre med signaturen til Final Fantasy XV teamet og et ekstra våpen, litt morsomt!

Så var det bare å vente til nedlastingen av den store day 1 oppdateringen til spillet er ferdig og så omsider kan eventyret begynne!
PS spillet koster bare 399 på elkjøp today only! Snakker om flott pris!

Bilder: Min Mobil
#spill #gaming #blog #ffxv #action #rpg #finalfantasy #finalfantasxv #jrpg #squeenix

Ukens interessante spillutgivelse: On The Road Again

Så var vi i gang med enda en ny uke og denne gang er det en liten begivenhet på spillfronten som står for tur.
Actionrollespillet Final Fantasy XV kommer omsider ut på ps4 og xbox one etter å ha vært under utvikling i 10 hele år!
Spillet er et open world actionrollespill hvor vi følger hovedperson Noctis og hans vennegjeng som er ute på et slags roadtrip eventyr for å probably save the world or something like that.
Spillet byr på en stor vakker verden med alt mulig å ta seg til som questing, monsterjakting, matlaging, bilmekking og mye mer.
Dette gleder jeg meg virkelig til å ta fatt på ja!
Har du tenkt å spille Final Fantasy XV?

Trailer:

Bilde: Min PS4
#spill #gaming #blog #ps4 #jrpg #action #squeenix #finalfantasy #finalfantasyxv #ffxv #noctis

Misdreavus does not want to be captured

Se på denne søte lille fyren her.
Han heter Misdreavus og virker jo ganske så snill og uskyldig eller hva?
Men tro det eller ei, dete var den pokemon jeg har slitt mest med å få fanget så langt i Pokemon Moon.
Han kom seg fri fra pokeballs om og om igjen,  jeg måtte bruke flere pokeballs av både vanlig, great og ultra typen for å omsider få fanget ham.

Bilde: Min Mobil
#spill #gaming #blog #pokemon #pokemonmoon #jrpg #nintendo #3ds #gamefreak

Vacation Photos From Pokémon Moon

Jeg har spillt en god del på Pokemon Moon i det siste og jeg må si I’m enjoying it quite a bit 🙂
Det er bare suuuuperpolert, føles som et spill som virkelig er gjennomført kvalitet og har fått alle re resurssene det trengte. Massevis av flotte effekter som gir det det lille ekstra som gjør det enda morsommere å spille. Som de effektene som kommer når en legger til en ny pokemon i pokedexen eller levler opp. Kombinasjonen av lys og lydeffekter gjør det bare ekstra morsomt!


Hey, nobody told me Charles MArtinet (stemmeskuespilleren til Mario) is in this game! 😛


Yep, this guy is probably an asshole 😛


Og her har vi den karaktertypen som er i de fleste jrpgs, the very feminine looking well spoken guy, ikke noe negativt med det overhodet da, bare morsomt at det var med i dette spillet også 🙂


Proto Pikachu! 😀


I shall call you Majin Buu 😛


My Litten is no longer a little kitten, it’s not a Torracat! Litt synd en ikke ser ut til å kunne stoppe evolution, sooner or later it will turn into the wrestler Power Ranger villain 🙁


Synes dette var en flott beskjed å ha på et skilt til en kirkegård, kinda mysterious


This, is actually quite disturbing


C’mon, this basically made itself 😛

Bilder: Min mobil, google og photoshop
#spill #gaming #blog #3ds #jrpg #pokemon #pokemonmoon

Rykte: Marvel Vs Capcom 4 på vei?

Det ryktes at Capcom og superhelt gigant Marvel nok en gang skal samarbeide om et nytt spill.
Siste på ryktebørsen er nemmelig at Marvel vs Capcom 4 skal kunngjøres på PSX spillmessen sony skal holde om få dager.
Det er alt vi vet og det er jo bare rykter, men det kom for litt siden en teaser fra Street Fighter boss yoshinori ono fra Capcom som kanskje tyder på at noe er i gjerde.


Marvel vs Capcom 3

Booooring if true synes jeg.
Jeg vil mye heller ha Capcom vs Snk 3.
Dette nye Marvel vs Capcom spillet vil 99% bli veldig påvirket av det dørgelig kjedelige Marvel Cinematic Unvierset. Altså det vil så godt som utelukkende bruke helter og saker fra nåværende og kommende Marvel filmer.
Det høres rett og slett bare kjempekjedelig ut spørr du meg.

Hadde de ikke brydd seg om Marvel filmene overhodet og bare gjort som i MvC2 og tatt karakterer fra alskens både kjente og ukjente Marvel comics hadde jeg ihvertfall vært litt småinteressert, ihvertfall om de hadde droppet Capcom delen og bare hatt Marvel karakterer siden vi jo har Street Fighter 5 nå.


Marvel vs Capcom 3

Marvel er jo egentlig blitt om til et filmstudio som bruker alle sine andre seksjoner f.eks comics til å i bunn og grunn bare reklamere for filmene. Comics unvierset blir bare mer og mer likt filmuniversene. Helter forandrer utseende og personlighet basert på filmene, ja de ødelegger på en måte source materialet for filmene sine. Alt handler om filmene nå for Marvel.
Nei dette var jaggu et kjedelig rykte, until proven otherwise.

Hva synes du om at Marvel vs Capcom 4 muligens er på vei?

Bilder: Google
Spill #gaming #blog #action #fighting #capcom #marvel #spiderman #captainamerica #mvc #marvelvscapcom

I got a Litten!

Ain’t he adorable? 🙂

Bilde: Min mobil
#spill #gaming #blog #3ds #pokemon #jrpg #litten

Winter is here


Klikk på bildene for større utgaver

Da jeg kom ut etter jobb i dag var det litt overaskende å se at det snødde tett og var helt hvitt ute, i morges var det nemmelig ingen tegn til snø og ikek var det minusgrader heller.
Men jeg er glad i snø jeg så jeg synes bare det var koselig, akkurat passe med snø 🙂


Har vinteren kommet hos deg?

Bilder: Min mobil
#blog #vinter #snø

Pokemon Moon i hus

Tadah!
I dag lå Pokemon Moon og ventet på meg i postkassen etter jobb.
C’mon Litten, time to go catch some Pokemon!

Bilde: Min mobil
#spill #gaming #blog #jrpg #pokemon #nintendo #gamefreak #pokemon #pokemonmoon

Under en uke til Final Fantasy XV – I’m Exited!

Tenk det, nå er det faktisk under en uke igjen til storspillet Final Fantasy XV kommer ut på ps4 og xbox one.
Det etterlengtede action jrpg spillet har jo vært under utvikling i hele 10 år nå, så det at det faktisk snart er her er nesten litt surrealistisk 😀

Selv var jeg positivt innstilt til spillet hele veien, men var egentlig ikke så veldig interessert i det før det nå begynte å nærme seg. Slik er jeg jo på alle spill da, jeg ser liksom ikke helt vitsen med å bli så hypet opp på ting som ikke kommer før om lang lang tid. Jeg bryr meg mer om ting som kommer i den nærmeste fremtid. Men nå når det begynte å nærme seg har jeg blitt langt mer interessert og nå er jeg faktisk riktig så spent.


Final Fantasy XV Platinum Demo (Den første demoen)

Den første demoen som kom falt ikke i smak hos meg, den føltes slurven og upolert, men Judgment Disc demoen som kom ut for kort tid siden falt mye mer i smak. Det var virkelig morsomt å løpe rundt i spillets verden og utforske områdene, møte noen av de nye karakterene, slå leir, lage mat og banke monstre.

Kampsystemet har grown on me. Det er et ligner litt på Kingdom Hearts system da det er action santnidskamper, men føles en god del seigere da det er mye mer fokus på aniamsjoner. Alt i dette spillet er nememlig veldig nøye og flott animert. Men det betyr også at alt tar litt lang tid, som så gjør sitt til at kampsystemet føles noe tregt og litt uresponsivt. Men en blir vant til det og etterhvert så funker det fakitsk ganske så bra.

Når jeg spillte på den nyeste demoen fant jeg meg selv i å tenke “dette var jo faktisk riktig så morsomt. Det minner meg om en del andre spill jeg har spillt.” Men jeg har lett rundt og tenkt meg mer om i ettertid og jeg har faktisk ikek klart å komme på noen andre spill som egentlig ligner så veldig på FF XV. Det har en litt unik blanding av open world med den squeenix jrpg stilen som en ikke finner andre steder.

Musikken i demoen er også veldig flott, ta bare Hunting Battle Theme, en hører liksom litt av tradisjonel Final Fantasy battle music in there 🙂

Demoen jeg spillte på var på Japansk og jeg tror nok jeg kommer til å fortsette å spille med Japanske stemmer på hele spillet. Selv om jeg jo ikek forstod hva de sa så likte jeg de Japanske stemmene. Og jeg har virkelig ikke sansen for hva de gikk for med Cindys engelske stemme, hun har jo skikkelig sountern dialekt nå, høres jo ut som en countryartist elle rnoe. Virkelig ikke slik jeg så for meg at hun skulle høres ut.
Hvike stemmer har du tenkt å bruke?

En ting jeg har fundert litt på er om vi får noen gjesteopptredener av andre kjente Final Fantasy karakterer.
Tror Lightning fra FF XIII kunne passet godt inn i den visuelle stilen til XV (ikke så rart da siden XV jo startet som en XII spinoff). Hadde jo vært litt morsomt om hun dukket opp ett eller annet sted som guest party member til partyet 🙂
Så ja jeg gleder meg virkelig til spillet kommer ut neste tirsdag, selv skal jeg ha PS4 versjonen.
Gleder du deg til Final Fantasy XV omsider kommer ut?

Bilder: NG, Min PS4 og Google