Nyheter fra Dagens Nintendo Direct

Det var en ny Japan only Nintendo Direct stream i dag, ikke så veldig mye kjempespennende da for oss her i vesten, men en del nyheter kom jo. Er jo nærliggende å tro at vi ihvertfall får noen av spillene her i vesten også.

Fire Emblem IF får en ny modus kalt My Castle, Bugg ditt eget slott og bytt det med andre via streetpass, slåss mot deres party. Spillet støtter Amiibo.

Den my castle modusen virker jo litt morsom, men det at spillet er delt opp for å tyne penger av fansen og at det støtter amiibo som nesten garantert betyr at noe innhold er låst bak disse gjør at jeg har fått en liten avsmak for dette spillet. Det å gjemme innhold i spill bak amiibo is the worst!

Pokemon Super Mystery Dungeon har fått Japansk utgivelsesdato og en ny trailer.Spillet kommer ut 17 september og vil ha svimlende 720 pokemon!

Kan jo bli morsomt dette, har sansen for mystery dungeon serien og dette virker jo bra svært ihvertfall om vi ser på hvor mange pokemons som er i det, noe å følge litt med på methinks. Minner meg på at jeg må få skaffet med Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Sky one of these days.

Et nytt Chibi Robo spill ble kunngjort til 3DS.
Guru-Guru Chibi Robo 3DS! heter spillet og er et sidescrollende platformspill vhor en styrer en liten robot som kan bruke strømledningen sin som en krok for å nå områder utenfor rekkevidde. Spillet støtter amiibo.

Virket litt kjedelig dette egentlig, litt uinspirert ihvertfall ved første øyekast. Og enda et spill med amiibo støtte, sigh…

Dr. Mario Reversal! Special Medicine & Germ Buster.
Et nytt nedlastbart Dr Mario spill med både Luigi og Mario, nye moduser og powerups. Overaskende er spillet ikke free to play.
Spillet kan lastes ned fra Japanske E-shop nå.

Så jo ut som mer Dr. Mario, er jo morsomt det, men når skal nintendo slutte å gi ut nye spill som ser dønn like ut de ofrrige? Det blir bare så kjedelig liksom.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games kunngjort til 3ds og wiiu.

Ser ut som mer av det samme, nye sportsgrener med Sonic, Mario & Co.

Første gameplay film fra Bandai Namcos fee to play actionspill Project Treasure.

Dette er jo free to play så da er jeg automatisk ikke interessert. Det ser tememlig upolert og kjedelig ut så langt anyways.

Monster Hunter Poka-Poka Airou Village DX kunngjort til 3DS kunngjort til 3Ds. Fargerikt spin off spill fra Mosnter Hunter serien. Fokuserer på kattene far serien som en sender ut på quests. En styrer også byen deres.

Kaaaan jo bli litt morsomt? Ser ihvertfall fargerikt ut og kattene er morsomme, men om selve gameplayet er der er jeg litt usikker på.

Mosnter Hunter X kunngjort til 3DS.
Neste spillet i serien, fokuserer på stylish combat og flashy nye supernagrep.

Ser jo ut som mer Mosnter  Hunter, litt penere og litt mer flash combat. Kan jo bli bra om de faktisk gjør kampsystemet i spillet litt mer responsivt og hadde vært veldig kjekt om de hadde gitt oss skikkelig lock on nå også. Men har joknapt fått spillt Monster Hunter 4 jeg da så har egentlig nok med det for nå. Dette nye kommer sikkert ikke hit før om flere år anyways.

Som sagt ikke den aller mest spenennde nintendo direct, men så er det jo bare et par uker til E3 da så ikke så overaskende.
Hva synes du om nyhetene fra Nintendo Direct?

Kilde: Gematsu og Neogaf
Bilder: Gematsu
#spill #gaming #nyheter #3ds #wiiu #nintendo #monsterhunter #drmario #mario #chibirobo #fireemblem #adventure #action #rpg #projecttreasure

Super Mario Bros feirer 30 år i år

Tenk det, Super Mario Bros feirer 30 år 13 september i år.
Ganske sprøtt å tenke på at den kjente spillserien nå har holdt det gående i så mange år.
Mitt første spill i serien var Super Mario bros på NES, husker ikke helt året, men spillet var ganske nytt så det var sikkert i 1987, det året spillet kom ut her i europa.


Super Mario Bros

Jeg spillte det først hos en kompis og synes det var just about the best thing ever. Jeg hadde så lyst på en NES med det spillet at du aner ikke 😀
Gleden var derfor stor når jeg til jul fikk akkurat det, nememlig en NES med Duck Hunt/Super Mario Bros komboen.
Snakker vi om mitt første spill med Mario i hovedrollen må det vel være enten dokey Kong eller Mario Bros, begge på Commodore 64.


Mario Bros på Commodore 64


Donkey Kong på Commodore 64

Hadde jo vært awsome om Nintendo kunngjorde et flunkende nytt 2d Mario spill på e3, og da mener jeg et helt nytt spill ikke enda et new super mario bros spill. Jeg vil ha en ny visuell stil, nye verdener, ja et helt nytt spill. Men det er vel tvilsomt, tipper heller Nintendo bare bruker Mario maker til å feire jubileet.

Litt morsomt å tenke på at jeg jo faktisk har fått være med helt fra starten på serien, er jo ikke alle som har det.
Jeg velger heller å fokusere på den delen istedenfor den delen som sier at “Hey man, yer getting old” 😛

Hva var ditt aller første Super Mario Bros spill?

Her er en litt morsom 30års jubileumsfilm fra Mario Maker, det kommende Wii U spillet som lar en lage egne Super Mario  Bros baner:

Bilder: Nintendo, mobygames og Lemon64
#spill #gaming #NES #snes #nintendo64 #n64 #2d #3d #platform #mario #supermariobros #supermari

Kung Fury – The greatest 80’s movie made in 2015

Kung Fury er en helsprø 30 minutter lang 80 talls inspirert sci fi komedie fra sverige.
Filmen ble kickstartet i 2013 og nå er den omsider her.
Den er virkelig helcrazy og har referanser til alt fra Terminator, kung fu filmer og Nintendo.
Anbefales virkelig til dem som har en halvtime til overs for å le litt.

Her er hele filmen, den er nememlig helt gratis å se på youtube:

Hva synes du?

Bilder: Google og youtube
#spill #film #parody #komedie #scifi #80tallet #80s #kungfury #kickstarter

Bloodborne Adventures – Back to the dungeons

Tok en tur innom Bloodborne igjen i dag. Har spillt litt på Bloodborne på PS4 i det siste etter den nye patchen kom ut. Grindet litt health potions siden en nå kan stashe opptil 600. Jeg har fortsatt på Chalice Dungeon delen i spillet. Massevis av dungeons med nye fiender, bosser og items å finne. Noen av dem er også tilfeldig genererte. Litt morsomt er det jo, men de blir fort ensformige så foretrekker den valige verdenen i spillet by far.

Jeg hadde fått tak i en item, tror det var en hair pin eller noe i den dur. Når jeg snakket med dukken en levler opp hos fikk jeg opp muligheten å gi den til henne. Hun ble veldig glad og jeg fikk en tåre av henne.

Hmm, en kan visst bruke denne for å få en blood gem, men tørr jeg det? Kan jo være den kan brukes til noe annet spennende i spillet et sted.

Jeg har også levlet opp en del ganger til, fikk også oppgradert øksen min opp en level 10 som jeg tror er maks og satt på noen bedre gems på den. Har også omsider fått skiftet litt klær på min Hunter, kjekt med litt variasjon etter å has ett lik ut så lenge.

Banket nettopp denne karen her, har jo møtt ham før, men han er jo sterkere denne gangen siden det er på en vanskeligere dungeon. Still he went down pretty easy 😛
Er virkelig spent på hva den expansionen er for noe, håper virkelig det er et stort nytt område å utforsk eog ikke bare mer Chalice Dungeons. Bloodborne har en så flott verden, I want more stuff to see!

Bilder: Min PS4
#spill #gaming #ps4 #action #rpg #adventure #bloodborne #from #souls #blog

Batman Arkham Knight – DLC er ute av kontroll

Det kommende spillet Batman: Arkham Knight (ps4, pc og xbox one) fortsetter seriens sinnsyke dlc fokus.
Det er nå så mange forskjellige nedlastbare kostymer, oppdrag og andre duppeditter at det er jo klin umulig å få alt sammen. Noe får en med å forhåndsbestille på gamestop, noe får en med å forhåndsbestille på diverse andre butikker. Noe får en med å registrere seg på en nettside, det er bare helt ekstremt.


Klikk på bildet for større utgave

Jeg er så utrolig lei av dette, det tar liksom bort litt av gleden med å kjøpe et spill når en vet at en får ikke alt. Det er bøttevis med små kule greier en går glipp av. Skulle ønske denne dlc og preorder trenden bare kunne forsvinne, den bare ødelegger!
Hva synes du om at Batman: Arkham Origins har gått helt av skaftet med dlc?

Bilder: Photoshop, Google og Neogaf
#spill #gaming #batman #action #adventure #rocksteady #arkham #arkhamorigins #batmanarkhamorigins #warnerbrosinteractive #dlc #preorder #gamestop

Vegeta møter sin verste fiende i ny Dragon Ball reklamefilm

Det er alltid så digg når nye reklamefilmer som bruker Dragon Ball figurer har ny animasjon.
Ta abre denne her sm er en reklame for en type nudler, Vegeta må slåss mot sine farligste fiender ever, nememlig grønnsaker! 😀

Bilde: youtube
#film #tv #reklame #dragonball #dbz #dragonballz #vegeta #bulma #trunks #anime #2d

The Great Ace Attorney Boxart

Capcom har nå sluppet boxart til det kommende 3DS eventyrspillet The Great Ace Attorney.
I like it, ser fargerikt ut, minner meg ganske mye om coveret til Professor Layton vs Phoenix Wright.
Håper bare så inderlig vi får spillet her til lands også, og aller helst fysisk, ikke bare digitalt.

Japan får også en skikkelig flott samlerutgave som har alt mulig morsomt, de heldigrisene!
The Great Ace Attorney kommer ut 8 juli i Japan.
Hva syne sdu om coveret?

Har her vi den nyeste traileren for spillet (musikken er bare amazing!:

Bilder: Gematsu
#spill #gaming #3ds #aceattorney #adventure #visualnovel #capcom #phoenixwright #sherlockholmes

Horrorspillet Until Dawn har fått dato

Horror eventyrspillet Until Dawn på PS4 har fått utgivelsesdato.
26 august blir spillet å finne i butikkhyllene her til lands.
Until Dawn er et horror evenryspill inspirert av filmer som Friday the 13th og Halloween.
En følger en rekke ungdommer som er på ferie i en hytte langt ute i den snødekte skogen, men en ukjent morder lusker rundt der ute i skogen et sted.
Rent gameplaymessig virker det som det ligner litt på Heavy Rain hvor en styrer karakterer rundt og interacter med diverse ting.

En tar over kontrollen over forskjellige karakterer og et litt spesielt element i spillet er at de avlgene en foretar seg vil få følger for hva som skjer videre i spillet. Hvor mange som overlever er helt opp til spilleren, alt fra alle dør, til alle overlever er mulig.
Skuespillere som Hayden Panettiere og Peter Stormare har lånt både utseende og stemmer til karakterer i spillet.

Dette tror jeg kan bli morsomt, det virker spennende at det en gjør får følger for hva som skjer videre.
Og jeg liker jo godt eventyrspill også så dette tror jeg at jeg blir å sjekke ut.

Vi har også fått en ny trailer:

Bilder: Neogaf
#spill #gaming #ps4 #horror #adventure #untildawn #peterstormare #HaydenPanettiere #slasher

Resident Evil Zero HD Remaster kunngjort

There we go, Capcom har kunngjort at survival horror spillet Resident Evil Revelation Zero får en HD Remaster.
Spillet kom opprinnelig ut på Gamecube i 2002 og er en prequel til det første Resident Evil spillet hvor en spiller som Rebecca Chambers og den nye karakteren Billy Coen. Spillet finner altså sted før det første spillet i serien og utspiller seg til dels på et tog.
En av de nye funksjonene i spillet er at en når som helst kan skifte kontroll mellom de to hvoedpersonene.

Why not, RE 0 er jo ikke et verst spillet det, like greit å bare gjøre en remaster av det også når Remake HD fikk så god mottagelse. De har jo også sagt at remasters skal bli et av deres hovedfokus fremover så blir nok flere av dem. Egentlig er det jo for det meste trist for jeg vil jo helst ha nye spill, ikke gamle på nytt.

Resident Evil Zero HD Remaster skal etter planen komme ut i 2016 på pc, ps3, 360, ps4 og xbox one i Japan men tipper nok det kommer ut her også.
Noe du er interessert i?

Kilde og bilder: kotaku
#spill #gaming #blog #residentevil #re0 #capcom #remake #hdremaster

Stor britisk supermarked kjede slutter å selge Nintendo

En stor supermarked kjede i England, Asda, har kunngjort at de vil slutte å selge Wii U og 3DS spill og konsoller om noen uker.
Triste greier, det går virkelig nedover med nintendo for tiden. Også her i byen er det skummelt få wii u og 3ds spill i hyllene. Spaceworld har bare en fem seks forskjellige 3ds spill i hylelne nå, et trist syn.
Lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå for nintendos neste konsoll hva nå enn den kommer til å bli.

Husker enda NES og SNES tiden da nintendo var kongen på haugen og butikkhyllene nesten følt over av spill til deres konsoller i spillseksjonene på diverse butikker. How times have changed.
Hvordan står det til med nintendo spill i butikkhyllene der du bor?

Kilde: Neogaf
Bilde: Google
#spill #gaming #wiiu #3ds #nintendo