Ukens interessante spillutgivelser: Crashing the Party

Ny uke, nye interessante spillutgivelser 🙂

Crash Bandicoot N’ Sane Trilogy kommer ut denne uken på PS4.
Dette er en remake av de kjente playstation spillene Crash Bandicoot 1, 2 og 3.
Spillene har fått helt ny grafikk og fremstår nå som et moderne spill hva det visuelle anngår.
Ellers skal selve gameplayet være så godt som uendret fra originalene.

Kan jo bli morsomt dette her.
Har ikke så mye forhold til Crash spillene egentlig, har vært innom dem litt her og der, men hadde ikke Playstation da de kom ut så aldri satt meg skikkelig inn i dem.

 Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls kommer også ut til ps4 og pc denne uken.
Spillet er en spin off fra visual novel eventyrspillserien  Danganronpa og er ganske så annerledes fra hovedserien.
Spillet er nememlig et third person action adventurespill med horror elementer hvor en Komaru Naegi som må prøve å overleve i en by hvor det kryr av Monokuma roboter.

Til å forsvare seg har man en pistol kalt Hacking Gun som bruker forskjellige typer Truth Bullets. Denne pistolen kan brukes til forskjelige foremål som å angripe fiender, ta kontorll over fiender, aktivere spesielle typer maskiner eller å scanne omgivelser etter ledetråder eller gjemte items.

Jeg skal ikke si jeg er sånn superspent på dette her egentlig, er litt bekymret for at det fort kan bli repetitivt om mye av spillet går ut på å bare plaffe ned identiske roboter. Dog skal jeg innrømme at jeg egentlig ikke vet så veldig mye om spillet da jeg prøver å unngå spoilers. Still, jeg liker det jeg har spillt av hovedserien så når jeg er blitt ferdig med den blir jeg nok å ta en titt på dette her.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Google, Steam og PSN
#spill #gaming #blog #pc #adventure #platformer #Danganronpa #crashbandicoot #remake #ps4

Nex Machina – Kort inntrykk

Har testet litt det nylig utgitte Nex Machina på pc (finens og på ps4).
Spilelt er en dual stick shoot’em up hvor en plaffer ned svære armeer av fiender, plukker opp powerups og redder npc’s som er plassert rundt omkring.

Kinda fun in a old school arcadey way methinks
Merker at Eugene Jarvis som skapte Robotron har jobbet med spillet.
Dog synes jeg det var for detaljert visuelt, det kan være vanskelig å få oversikten når skjermen kryr av fiender, effekter og eksplosjoner når alt av både bakgrunner objekter og fiender er så detaljerte.
Det hadde fungert bedre med en enklere stil synes jeg. Ting MÅ ikke så så detaljert ut som mulig selv om dagens maskiner er såpass kraftige.

Bilder: Google
#spill #gaming #blog #pc #action #shootemup #shmup #nexmachina

Ukens interessante spillutgivelser: Variety is the Spice of Life

Så var vi i gang med nok en ny uke og denne uken har vi et par ganske så forskjellige interessante spill som kommer ut.

Førstepersons horror spillet Get Even kommer omsider ut til pc, ps4 og xbox one.
Om handlingen i spillet:
Black – an ice-cold mercenary and hired gun – awakes in a mysterious old asylum with no memory of his past. Using a headset that allows the user to relive their memories and experience them again in the present he tries to remember. He travels into the depths of his own mind to explore the truth behind the only thing he can remember: the rescue attempt of a teenage girl with a bomb strapped to her chest.

Kan jo bli litt interessant dette? Får litt Re 7 vibes av traileren og at spillet jo spilles fra fps perspektiv.
Might be worth a look I’d say selv om det kanskje virker litt low budget.

Ever Oasis kommer til 3DS this week. Et action eventyr-rollespill utviklet av Grezzo som bla. står bak 3ds versjonene av Zelda: Ocarina of Time og Majora’s Mask.
Spillet foregår i en stor ørken hvor en prøver å få liv i en liten oase. Jo flottere oasen blir jo flere folk tiltrekker den og disse kan så bestemme seg for å flytte til oasen om en hjelper dem med å f.eks utføre quests.
En utforsker også ruiner og andre omgivelser i ørkenen i nærheten av oasen.

Spillet har en demo ute på eshop nå og tja, synes egentlig det var helt ok. Det føltes bare litt tja, simpelt og by the numbers? Fargerikt og fint var det jo og litt sjarm hadde det også, men jeg vet ikke helt. Det fenger meg bare ikke så mye. Kanskje det blir kjøp når det blir real cheap?

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Bilder: Steam, Nintendo og Google
#spill #gaming #blog #3ds #nintendo #everoasis #rpg #adventure #pc #ps4 #xboxone #geteven #horror #fps #action #Danganronpa #ultradespairgirls

Den nye Ducktales introen er her + nye klipp

Disney har nå sluppet åpningen med den nye versjonen av kjenningsmelodien til den nye Ducktales serien.
It’s pretty good I think, hva synes du? Vi har også fått et flott poster for serien.

Vi har også fått tre klipp fra serien.
Spesielt det  Donald bursdagsklippet var temmelig crappy synes jeg.
Gjør meg egentlig litt bekymret for Donalds fremstilling i serien og egentlig serien generelt. Det er som de tok den mest utbrukte og generiske joken de fant fra en eldgammel tønne med overused old jokes og slappet inn Donald.
Håper virkelig serien er bedre enn dete her.

 

Bilde: NG
#tv #tegnefilm #tegnefilmserie #cartoon #disney #donaldduck #skrue #ducktales

E3 2017 – Inntrykk så langt

Så var alle de store pressekonferansene på årets E3 over.
Og vel tja, det var ikke så veldig mye kjempespennende egentlig. Ihvertfall ikke fra Sony og Microsoft.

MS hadde egentlig ingen ting jeg var særlig interessert i. Deres fokus i år var på den nye kraftigere versjonen av Xbox One, kalt Xbox One X og på å prøve å lure folk som så på til å tro at alle spillene var xbox eksklusive. When in reality basically none of them actually were.

Sony hadde fint lite nytt å by på de og, faktisk var det eneste spennende nye de kunngjorde en remake av PS2 spillet Shadow of the Colossus. Det så jo veldig pent ut og jeg kommer til å kjøpe det, men det er jo litt trist at det mest spennende nye de hadde å by på var en remake av et gamelt spill.

God of War 5 ble vist frem igjen og virker jo fremdeles potensielt spennende selv om det også virket litt standard moderne story heavy spill sadly.

Zombiespillet Days Gone ble også vist frem, men snork så det kjedelig og gnerisk ut. Standard scriptet pent Uncharted like spill, makan til kjedelig. Visstnok skal spillet være open world, men det så vi null og niks fra her.

Bethesda hadde faktisk et par gode nyehter å komme med. The Evil Within 2 ble kunngjort og kommer ut allerede 13 oktober!
Så virkelig spennende ut dette her og ser ut til å bygge videre på den forvridde og mystiske horror settingen fra det første spillet. Gleder meg til dette ja! 🙂

Wolfenstein: The New Colossus ble også kunngjort og også det kommer om ikke så altfor lenge, 27 oktober. Ikke sånn kjempespent på det da egentlig siden jeg ikke synes det første spillet var så kjempebra, men tar det nå med åkkesom.

Ubisoft hadde lite å by på. De viste frem et nytt piratspill kalt Skull & Bones som jeg først ble litt begeistret for.
Jeg tennkte at nå har de omsider tatt feedbacken fra Black Flag og laget et nytt piratspill, men neida, dette er bare et flerspillelfokusert skip vs skip combatspill hvor en styrer båten sin og skyter på andre spilleres båter.
Jeg hadde håpet på et stort åpent pirateventyr hvor en lette etter nedgravde og sunkne skatter, bordet fiendeskip, tradet stuff etc, men akk…..

Beyond Good & Evil 2 ble også kunngjort, men det ser såklart ut til å være et online only spill hvor en drar på eventyr i verdensrommet med andre spillere. Nope, not interested. Litt merkelig retning å ta i oppfølgeren til et lineært eventyrspill egentlig.
Ubisoft virker generelt å være helt besatt av at alle spill skal være online og en service med en stadig strøm av nye saker og microtransactions.

Et interessant spill hadde de å by på da, nemmelig Mario + Rabbids Kingdom Battle. Et helsprøtt crossover taktisk rollespill hvor rabbidsene har invadert Marios mushroom kingdom og forvridd det. Det ser veldig fargerikt og polert ut og det turnbaserte kanmpsystemet virker nesten som tatt ut fra X-Com av alle ting. Hvem hadde trodd det? 😀
Så morsomt ut det spillet så må nok skaffes ja.

Nintendo hadde en del morsomt å by på i år. Xenoblade Chronicles 2 kommer til til jul og ser ut til å være mer Xenoblade Chronicles, which isn’t a bad thing, det er bare at jeg ikke har klart noen av de andre spillene enda 😛
Metroid Prime 4 er under utvikling, og vel, det er det eneste vi vet. Så anntar det blir ihvertfall noen år til det spillet kommer ut. Var aldri spesielt glad i Metroid Prime spillene selv dog, foretrekker den sidescrollende varianten av Metroid.

Og heldigvis hadde nintendo noe for meg og, Metroid: Samus Returns ble nememlig kunngjort til 3ds. Spillet er en remake av game boy spillet Metroid 2 og byr på helt ny grafikk og nye kontroller for Samus. Yeey! Dette gleder jeg meg til, litt småsynd at det bare er en remake, men still, jeg har knapt spillt originalspillet så for meg blir det jo egentlig som et nytt spill uansett 😛
Og det er ikke lenge til det kommer ut heller, allerede 15 september kan vi dra ut på nye eventyr med Samus 🙂

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser?s Minions ble også kunngjort til 3DS. Dette er en remake av Mario & Luigi Superstar Saga fra GameBody Advance og byr på helt ny grafikk, nye effekter og gui og et helt nytt spill kalt Bowser’s Minions.
Den nye grafikken er virkelig flott med langt mer detaljer enn originalspillet, dog synes jeg kanskje de har gått litt overbord med bruk av kraftige mørke skygger i spillets omgivelser. De ødelegger liksom litt for det lyse og fargerike uttrykket til spillet.

Bowser’s Minions finner sted samtidig med hovedspillet og en følger Captain Goomba som er på leting etter Bowser som er blitt kidnappet. Bowser’s Minions har et helt nytt kampssytem hvor en kontrllerer sine tropper, gir dem ordre og utfører spesialangrep, nye fiender finner vi også. Dette så jo morsomt ut, både rent gameplaymessig og storymessig med mye morsom dialog. Gleder meg til Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser?s Minions!

Alt i alt vil jeg si Nintendo kom best ut av årets E3 for min del av alle de store pressekonferansene.
Er jo ihvertfall fire 3ds spill jeg ser frem til som kommer i år, good times ahead! 🙂

Hva synes du om nyhetene fra årets E3 så langt?

Noen trailere:

Payday 2 gratis på Steam nå!

Det coop fokuserte heist skytespillet Payday 2 er gratis på steam nå i en begrenset periode.
Spillet er et førstepersons skytespill hvor en spilelr som en bande med ranere som skal utføre heist på alt mulig av forskjellige omgivelser. Jeg skal ikke si spillet er sånn superbra akkurat, men hey, it’s free 😛
Bare gå inn på payday 2 på steam og klikk på install game så har du spillet til odel og eie for alltid.
Det er bare 5 millioner eksemplarer av spilelt som gis bort så raska på!

Trailer:

Bilde: Overkill
#spill #gaming #steam #pc #action #fps #payday2 #coop

What I’ve been reading and playing

I det siste har det blitt en del lesing.
Jeg kjøpte meg jo en bunke med mangaer for litt siden og det har gått en del i lesing av dem de siste ukene 🙂
Jeg har nå lest ut alt av Yotsuba & (igjen, siden jeg jo har lest det før online), vel bortsett fra bok 5 som var utsolgt da.
Still amazingly good den mangaen, it’s funny, it’s cute, it’s charming, even a little sad at times. Anbefales til alle på det varmeste.


You don’t mess with Yotsuba on Halloween 😀

Jeg har også lest litt på Death Note. I’m enjoying that too selv om den ikke har grepet meg like mye som Yotsuba. Den mangaen var det vanskelig å legge fra seg, Death Note blir det heller til at jeg leser litt på her og der.


Death Note

En ting jeg reagerte litt på var at hovedpersonen er litt vel smart og fremoversynt til tider, det føles liksom bare litt overgjort at han har tenkt på aaaaabsolutt alt. Det føles bare ikke helt troverdig.
Jeg har jo sett animeen før da, men er så lenge siden at jeg husker fint lite av det.
Det er egetnlig en flott ting å ikke se eller lese om igjen stuff en liker så forferdelig mange ganger, for da få ren jo tid til å glemme mye av det og det blir morsomt å se eller lese det på nytt og liksom oppleve det på nytt igjen 🙂
Ikke noe jeg har gjort bevist da, men kjekt når det skjer liksom.

Jeg har også så smått spillt litt på Grim Dawn på PC.
Spillet er en action loot rpg ala Diablo satt til et dystert univers løst inspirert av den viktorienske eraen.
Jeg har jo spillt en del på det før mens det var i beta siden ejg var en kickstarter backer, men begynte heller på nytt nå som spillet jo er helt ferdig for å liksom få med meg alt.

I’m enjoying my time with it. Det er god futt i combat og det er morsomt å bare utforske spillets verden, banke alskens mosntre og såklart finne loot!
Jeg fant mitt første “episke” item i går, en cleaver som jeg må levle opp et par ganger før jeg kan bruke.
Det å finne en item som du ikke kan bruke enda er visst noe som mange spillere hater, jeg liker det, gjør at en har noe å se fram til, en gleder seg liksom enda mer til å bli level 14 når en vet en har et awesome våpen liggende å vente på en.
Det å bare finne stuff en kan bruke er bare kjedelig som i Diablo 3.

Jeg innså akkurat at en faktisk ikke kan se cleaveren cuz all the menus 😛 Det er bare jeg som har skalert opps tørrelsen på alt pga jeg ser litt dårlig, det ser ikke slik ut til vanlig.

Ellers har jeg tatt noen multiverse events her og der på Injustice 2 på PS4 selv omd et har blitt lite av det de siste dagene. I’m enjoying that one too, my Superman is at max level 20! 😀

Bilder: Mangafox og Min PC
#spill #gaming #blog #manga #tegneserie #comics #yotsuba #deathnote #pc #rpg #action #loot #grimdawn #ps4 #injustice2

Ny Poirot film på vei

Gode gamle Hercule Poirot er på vei til kinolerretet igjen i filmen Murder on the Orient Express.
Denne gang er det britiske Kenneth Branagh tar opp rollen som den kjente belgiske detektiven fra Agatha Christie.
Historien som filmatiseres er gode gamle Murder on the Orient Express og Branagh er også  regissør på filmen.

Johnny Depp stars in Twentieth Century Fox?s ?Murder on the Orient Express.?

Med seg har han fått en stjernespekket rollebesetning med navn som:
Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer og Daisy Ridley.

Kenneth Branagh stars in Twentieth Century Fox?s ?Murder on the Orient Express.?

Jeg har sansen for Poirot, men det føles kasnkje litt hmm, kjedelig å filmastisere denne historien enda en gang? Jeg mener, vi har jo hatt flere filmatiseringer av denne før, senest i 2010 med David Suchet i rollen som Poirot.
Og jeg må bare si det, barten til Kenneth Branagh’s Poirot passer virkelig ikke synes jeg. Den er så sinnsykt stor og overdrevet at det egentlig ser ut som den er photoshoppet på fjeset til Branagh.
Føles litt som de til distansere seg så mye fra David Suchets versjon at de bare gikk helt av skaftet.

Kenneth Branagh and Daisy Ridley star in Twentieth Century Fox?s ?Murder on the Orient Express.?

Still, should make for an interesting watch denne filmen, spennende rolleliste har den jo også og who knows, kanskje de prøver seg med noen tvister på den kjente historien?

Trailer:

Bilder: Photoshop og Comingsoon
#film #krim #agathachristie #poirot #murderontheorientexpress