J-Stars Victory Vs+ – All The Mangas are Fighting!

Jeg har spillt litt på J-Stars Victory VS+ på PS4.
Spillet er et tredjepersons actionfighting spill hvor karakterer fra alle mulige Jump mangaer braker sammen i store slagsmål.
Vi har Goku og Vegeta fra Dragon Ball, Arale fra Dr. Slump, Luffy fra One Piece, Kenshiro fra Fist of the North Star og mange mange mange flere. Ja spillet har hele 39 spillbare karakterer, ikke småtterier.

Det er litt simpelt da en ikke har så mange moves tilgjengelig, men det er nå litt morsomt å gå Super Sayajin med Goku og fyre av en Kamehameha i fleisen på Luffy åkkesom 😀
Knepene er også veldig enkle å utføre som gjør at også dem som ikke er så gode i vanlige fightingspill kan spille dette. Det handler mer om å lære seg når enn bude bruke knepene enn innviklede knappe kombinasjoner og bevegelser.

Det ser temmelig pent ut også med litt mer realistisk preg på karakterene enn vi vanligvis er vant med, samt fargerike varierte omgivelser fra de forskjellige manga seriene.

Spillet har også en masse content. Vi har en stor adventure mode kalt J-Adventure, hvor en reiser rundt på et world map ombord i et skip og utfører quests, slåss i random battles og levler opp og rekrutterer karakterer til sitt party.

Vi har Victory Road, hvor en slåss mot en masse forskjellige teams, utfører challenges for bonuspoeng med branching paths.
Vi har arcade mode, som er vel arcade mode 😛 Samt Free Battle, som lar en spille en kamp mot enten cpu eller en annen spiller i split screen.

Vi har J-Customize, som lar en equipe kort med buffs til et deck som en så kan equipe på ens karakterer.
Og J-Point Shop som lar en kjøpe nye spillbare karakterer, support karakterer, coins som enh kan bruke til å kjøpe nye kort i gacha maskinen (there are rare cards!) same andre hjelpsomme items som f.eks gir litt ekstra xp etc.
Så det er en del å holde fingrene i her, i motsetning til så mange andre slåssespill nå om dagen.


I got a rare card!!

J-Stars Victory Vs+ er verdt en titt om du har lyst på en fargerik fighter uten kompliserte kontroller. Mm du i tilegg liker noen av mangaene som er representert er det jo enda morsommere. Det kom ut i 2015 og så det er sikkert temmelig billig nå tipper jeg.

Trailer:

Bilder Google og min PS4
#spill #gaming #ps4 #jump #manga #anime #dragonball #dragonballz #dbz  #goku #onepiece #naruto #jojo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg