De Beste Spillnyhetene fra E3 2018

Så var årets E3 spillmesse så godt som over.
All in all vil jeg si det var en hel ok e3 uten de helt store høydepunktene.
Det var veldig få overaskelser og nye kunngjøringer, som jo er det jeg er mest spent på når det kommer til e3.
De mest interessante nyhetene fra årets e3 var:

Sekiro: Shadows Die Twice (pc, ps4 og xbox one)
Et actionrollespill fra From Software (souls serien).
Ser veldig frem til dette her, synes det var kjempebra at From endelig fikk lage noe som ikke var et souls spill. Litt skuff at spillet bare har ett eneste våpen da siden jo flere våpen jo mer variasjon og replayability, men jeg er fremdeles veldig spent på dette.

Hitman 2 (pc, ps4 og xbox one)
Det forrige Hitman spillet var nok det aller beste stealth spillet som er laget, vel bortsett fra online only delen.
Håper bare så inderlig at Hitman 2 ikke er online only og!

Cyberpunk 2077
Open world fps cyberpunk sci-fi fps satt til en gigantisk futuristisk by.
Dette spillet virkelig utrolig ambisiøst med en utrolig megde stuff en kan gjøre, så var det bare å håpe det ikke tar fem år til før vi får spillet det.

Kingdom Hearts 3 (ps4, xbox one)
Jeg har falt litt av lasset når det kommer til Kingdom Hearts. Det første spillet er et av mine favorittspill, men så gikk det fort nedover med serien.
Fokuset på cinematiske over the top cutscene attacks in combat på dette spillet gjør meg også litt bekrymret. Jeg vil heler ha bra gameplay over spetakkel som bare prøver å få spilleren til å tro at en gjør noe awesome.

Assassin’s Creed Odyssey (pc, ps4 og xbox one)
It’s Assassin’s Creed Origins, bare satt til Hellas.
Ikke sånn megaspent på dette, men kan jo blitt litt småmorsomt å sparke folk over stup og rope “THIS IS ASSASSIN’S CREEDAAAA!” 😛

DOOM: Eternal (pc, ps4 og xbox one)
Oppfølgeren til morsomme DOOM som kom ut for noen år tilbake.
Skuff at vi ikke fikk se noe gameplay eller en dato engang, men fremdeles noe jeg ser fram til når det en gang kommer.
Og hva er galt med å bare ha navnet DOOM 2? Når vi har fått et par flere oppfølgere til DOOM så blir det fort litt vrient å holde styr på hvilket spill i rekken DOOM: Eternal var.
Ta bare denne testen, hvilken Resident Evil film i rekken er Resident Evil Afterlife? 😛

Battletoads (xbox one, pc)
Et nytt Battletoads er på vei og det kommer i 2019 og  er håndtegnet og 2.5d det er stort sett alt vi vet.
Vi ifkk ikke et enste bilde engang.
Hmm, hvordan håndtegner en 2.5d egentlig? Er bakgrunnene 2d mens karakterer er prolygons eller omvendt?
Håper ihvertfall det ikke bare blir veldig likt originalspillet. Jeg vil ha en ny vri på Battletoads, et moderne Battletoads. Et character action spill med super over the top attacks hadde jo vært morsomt f.eks.

Jump Force (pc, ps4, xbox one)
Arena fighter hvor karakterer fra aalle mulige Jump Mangaer som Dragon Ball, Naruto, Death Note og One piece braker sammen i slagsmål i vår virkelige verden.
Kan jo bli morsomt dette, men spillet så temmelig uferdig ut så her håper jeg de forbedrer dette temmelig mye før det kommer.

Devil May Cry 5 (pc, ps4 og xbox one)
Oppfølger til den kjente character action spillserien. Aldri vært så stor fan av denne serien bortsett fra DMC, men håper dette kan leve opp til det spillet. Det så kanskje litt mer Bayonetta ut enn de aller fleste andre Devil May Cry spillene så det lover jo godt så løangt!

Babylon’s Fall (pc, ps4, xbox one)
Nytt Dark Fantasy (?) spill fra Platinum Games (Bayonetta, Nier Automata). Vi vet temmelg lite om spillet bortsett fra at det kan virke litt Dark Souls inspirert visuelt og at det muligens har coop siden vi ser fire karakterer stå sammen i traileren.
Håper coop ikke er fokuset, men bare en bonus. Det er så ofte coop spill ikke er balansert særlig bra for solo.
Platinum Games kan jo være flinke de når de får nok tid og budsjett så spent på hva eksakt dette kan være for noe.

Fist of the North Star: Lost Paradise (ps4)
Yeey, endelig ble dette kunngjort også for oss her til lands og ikke bare Japan!
Spillet er en action rpg fra utviklerne av de flotte Yakuza spillene, basert på den kjente manga og anime serien Fist of the North Star.
Tenk Yakuza bare mer over the top med crazy spesialangrep og wacky minigames. Dette gleder jeg meg virkelig til!
Har testet den Japanske demoen og likte det temmelig godt sp langt 🙂

Yakuza 0 og Yakuza Kiwami kommer til PC
Endelig gjør Yakuza serien sitt inntog på pc!
Actionrollespill satt til real world Japan med fistfights istedenfor sverdt og magi kamper og autentisk japansk mat istedenfor potions og phoenix downs.
Add inn masse humor og wacky stuff og vila, du har Yakuza, en serie alle burde prøve! 😀

Hyper Sports R (switch)
Oppfølger til gode gamle Hyper Sports og Track & Field serien fra bla. NES som byr på masse sportsgrener som løping, volleyball,  svømming og mye mer samt en story mode hvor en levler opp, rekrutterer team members til ens lag og opplever diverse karakterers egen story.
Kan jo bli morsomt dette her, likte godt Track & Field 2 på NES som liten.

Nioh 2 (ps4)
Oppfølgeren til det souls inspirerte Nioh.
Dyster samurai third person action rpg med loot. Nytt denne gang er at en visstnok kan bli om til en oni samt at en lager sin egen karakter.
Kan jo bli morsomt dette her selv om jeg ble ganske brent ut på Nioh. Liker at en kan lage sin egen karakter nå siden William fra det første spillet var en temmelig kjedelig fyr.

Resident Evil 2 (pc, ps4 og xbox one)
Omsider ble remaken av RE2 kunngjort.
Spillet er et third person action horror spill satt til den zombie infiserte byen Raccoon City.
Har ikke sansen for at de har gjor det så mye mer cinematisk enn enn originalen, frykter at det blir cutscene overload nå.
De har også lagt til crafting noe jeg er frykter vil gjøre at en har langt mer ammo og helse items å rute med enn i originalen. Jeg liker å måtte spare på resurssene mine, det er en del av det jeg liker med Resident Evil serien. Skulle også ønsket de ikke hadde gått for third person over the shoulder vinkel.

Ikke er jeg så veldig begeistret for Leons nye fjes heller, litt for pretty boy modell look synes jeg. Virker og som håret ikke passer til fjeset heller.
Som du kanskje skjønner var det ikke akkurat denne veien jeg hadde håpet de ville gå for remaken, men I’m willing to give it a go.

Ghost of Tsushima (ps4)
Open world samuraispill satt til gamle Japan.
Kan jo bli morsomt dette her, combat så ikke så verst ut og liker settingen. Håper bare det ikke blir for mye tuypiske AAA trekk som for mye cutscenes og en kjedelig story. Og er det bare meg eller er det noe som føles litt merkelig med et spill satt til gamle Japan som utvikles av en ikke Japansk utvikler?
Føles liksom litt uautentisk eller noe.

Super Mario Party (Switch) 5 oktober 2018.
Siste tilskuddet i Mario Party serien ser jo ut som det kan bli morsomt. Liker at de ser ut til å gå mer tilbake til den klassiske stilen hvor spillere ikke lenger sitter sammen i et kjøretøy og slikt. Ser veldig polert ut og.

Super Smash Bros Ultimate (Switch) 7 desember.
Det “nye” smash bros spillet ble omsider kungnjort og som nok de fleste mistenkte så dreier det seg om en oppjustert utgave av det forrige spillet. De har tweaket stuff og lagt til noen spillbare karakterer, men det er helt klart snakk om en forbedret utgave av smash wiiu/3ds. Tenk Street Fighter 2 til Super Street Fighter 2.

Morsomt at absolutt alle karakterer som noensinne har vært i et smash spill er med her da, snakker om huge roaster!
Er veldig nysgjerrig på hva spillet har av forskejllige game modes. Håper vi minimum får alle moduser fra både wii u og 3ds, men enda flere hadde jo vært even better.
Ser fram til dette her selv om jeg falt ganske fort fra det forrige spillet.

Så dette var de nyhetene fra årets E3 jeg synes var mest interessante.
Noe du ser fram til fra årets e3?

Bilder: Gematsu og Google
#spill #gaming #blog #e3 #32018 #yakuza #yakuza0 #fistofthenorthstar #nioh2 #devilmaycry5 #capcom #sony #nintendo #switch #mario #smashbros #sekiro #action #rpg #supermarioparty #hitman2 #xbox #ps4 #battletoads

2 kommentarer

Siste innlegg