Resident Evil 2 – Inntrykk

Jeg har spillt en del på Resident Evil 2 Remaken (PS4)  i det siste.
It’s very good!
De har virkelig klart å beholde kjernen i originalspillet selv om de har endret til third person synsvinkel. Dette er absolutt et survival horror spill som de første spillene i serien og ikke et actionspill som de senere tilskuddene var.

F.eks har du fremdeles bare akkurat nok ammo til å klare deg. Du føler at du nesten hele tiden er nære ved å gå helt tom og hver eneste skudd en fyrer av føles viktig. Hver gang jeg bommer med et skudd er det litt sånn NO, jeg wasted a bullet!!


Hey, I remember this place!

Spillet har også beholdt puzzles. Ikke de helt store brainteaserne, men det var de jo ikke før heller. De bryter opp gameplayet og gjør at en må bruke hodet litt til noe annet enn å skyte/flykte fra zombies. Det er også en del tekst dokumenter å finne rundt omkring som bidrar til å gi spillets verden litt mer dybde som også kan gi hint til puzzles.

Spillet ser veldig pent ut og er virkelig superpolert med alt mulig av forskjellige animasjoner som kan skje avhangig av situasjonen.
Om en død zombie faller på deg vil hovedpersonen dytte den vekk f.eks. Musikken kunne kanskje vært litt bedre, eller rettere sagt litt mer fremtredende. Det er ikke så mye musikk i spillet. Det som er der er bra, men det kunne kanskje vært litt mer av det. Musikk kan bidra til å skape stemning og gi områder litt mer identitet.

Er det kjempeskummelt? Nei,l men det var jo originalen ikke heller. Det er mer litt creepy og tense.Ihvertfall når en er tom for ammo og må komme seg forbi to zombier som blokkere fluktruten.

Alt i alt et kjempeflott spill som absolutt burde spilles!!


Hmm, jeg tror du hadde klart å hoppe over det hullet om du virkelig hadde prøvd 😛


Når en bruke items får en noen ganger se dem faktisk bli brukt som på bildet ovenfor, flott detalj synes jeg


Messy office


De var tidlig utem ed USB på Raccoon City Police Station, allerede i 1998 hadde de tatt dem i bruk 😛

Bilder: Min PS4
#spill #gaming #blog #synsing #inntrykk #ps4 #residentevil #residentevil2 #capcom #survivalhorror

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg