Nyheter fra Smash Bros Direct – Castlevania, Donkey Kong and More


Richter og Simon Belmont

Vi fikk noen nyheter på gårdagens Smash Bros Direct.
Simon og Richter belmont fra Castlevania serien ble kunngjort. Richter er en echo fighter basert på Simon, som betyr at han har samme moves som Simon bare med noen små attribute variasjoner. Morsomt at Castlevania også fikk noen representanter i Smash, de er jo en klassisk spillserie som har vært på Nintendos platformer helt siden starten. Veldig passende addition til Smash synes jeg. Også veldig glad for at Richter fikk være med og, hans spill er blant de aller beste i serien.

Echo fighterne Dark Samus (basert på vanlige Samus) og Chrom fra Fire Emblem (basert på en annen Fire Emblem karakter) ble også kunngjort.
Litt kjekt med Dark Samus, men begynner vi ikke å få litt vel mange Fire Emblem karakterer nå? Still, kjekt for dem som ville ha Chrom.
King K. Rool ble også kunngjort som en helt ny spillbar karakter. Han er jo badguy i brilliante Donkey Kong Country og det var jaggu på tide at han fikk dukke opp i Smash synes jeg. Han har absolutt fortjent å få være med.

Spillet har virkelig mye å by på, hele 103 forskjellige stages å spille på er i spillet og det har over 900 forskjellige sanger, crazy!
Noen nye moduser ble også kunngjort som Classic mode og noen andre flerspillerfokuserte moduser som turnering osv.
En kan endelig slå av stage hazards! Dette har jeg ønsket meg i lange tider, synes mange av de forskjellige stage hazards som Yellow Devil er annoying å hanskes med mens en driver og slåss så godt at en nå kan slå dem av.


Bilde fra Smash Bros for Wii U

Bortsett fra Classic mode har de ikke nevnt noe om signle player inhold annet enn at det er et skjult ikon på main menyen de ikek vil snakke om enda. Jeg mistenker at det er en story mode ala Subspace Emissary, noe jeg ikke er særlig lysten på da det jo bare er noe en spiller igjennom en gang.

Håper virkelig spillet har sinnsykt mye single player innhold også. Jeg vil ha alt mulig av moduser, få tilbake Crazy Orders, Master Orders, Smash Run, ja bare sleng oppi alt som har vært i tidligere spill! Ville vært så surt om Nintendo nok en gang bare half asser single player innhold ala Mario Tennis og Arms og Splatoon.


Shovel Knight dukker opp som assist trophy 🙂

Så det ble ingen Goku denne gang, men litt kjekke nyheter var det jo åkkesom, eller hva synes du?

Bilder: Nintendo og GE
#spill #gaming #nintendo #switch #castlevania #donkeykong #smashbros #supersmashbros #supersmashbrosultimate #shovelknight

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg