What I’ve Been Watching – Something Scary and Something Fun

Jeg har sett noen filmer i det siste.
Noen gode og andre ikke fultl så gode.

Game Night (2018)
Veldig morsom svart komedie om en gjeng som pleier å samles til brettspillkvelder, men så går noe litt skeis. Virkelig morsom film dette, overasket meg. Veldig gode skuespillerprestasjoner, flotte karakterer, ja denne anbefales virkelig.

Slither (2006)
Ikke så verst liten film dette. En god gammeldags small town gets attacked by monster horror komedie. Lages liksom ikke så mange slike lengre.

Ghost Stories (2017)
Britisk horror med bla Martin Freeman.
En kar som jobbeer med å avsløre falaske overnaturlige fenomener får i oppgave å komme til bunns i tre mystiske saker.
Hver sak er en liten korthistorie. De tre historiene var ikke så helt ille selv om de liksom ikke førte noe sted. Som om de bare kom på et utganspunkt og så called it a day.
Filmen endte dessverre opp med å falle ned i en overbrukt klisje som ødela veldig mye, den føltes bare rett og slett skikkelig uoriginal.

Tragedy Girls
Denne filmen var jaggu ikke så ille.
Wacky beksvart komedie om et par high school jenter som vil gjøre absolutt alt for å få følgere på sin true crime twitter profil. Ja selv det å bli en ekte slasher killer er helt ok. Så da tar de like greit å kidnapper den lokale Jason slasher morderen for å få ham til å lære dem opp. Filmen balanserer mellom å harselere med scream aktige teen slashers og å snu konseptet på hodet. Noe litt annerledes og deffinitivt verdt en titt vil jeg si.

I tilegg har jeg sett litt på Star Trek the Next Generation igjen. Er sikkert mellom 10 -20 år siden jeg så den serien sist and it’s still dang good! Håper virkelig de ryktene om en ny Trek serie med Picard stemmer, he always was the best Captain!

Bilder: Google
#film #tv #scifi #sciencefiction #startrek #stng #startrekthenextgeneration #horror #komedie #comedy #gamenight #ghoststories #slither #tragedygirls

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg