Jump Ultimate Stars – Sill Awesome

Jeg har spillt en god del på Jump Ultimate Stars til Nintendo DS i det siste. Har ikke spillt det på årevis, så rart å tenke på at det nå er 12 år gammelt!
Husker enda jeg gikk og ventet på at det skulle dukkeopp iposten 😀
Spillet er et Smash Bros aktig slåssespill hvor karakterer fra alt mulig av Shonen Jump mana braker sammen.
Og det er ikke få karakterer i spillet heller, 56 spillbare karakterer finner fra 41 manga serier, samt en bråte med support karakterer som kan hjelpe en med f.eks hoppe inn i kampen og utføre et angrep. Hele 305 forskjellige karakterer dukker opp i spillet.

Dette spillet er virkelig brilliant feiring av Jump manga. En bruker faktisk tilogmed ruter med originaltegninger fra de forskjellige manga i spillet.
En setter nemmelig sammen sitt lag med karakterer ved å lage sin egen manga side på DS touch skjermen.Setter en karakterer som har en relasjon ved siden av hverandre kan en også få en ekstra liten buff bonus. Når en er ferdig å sette sammen sitt lag ser det fakitsk ut som en manga side! 😀

Dette spillet er virkelig bra synes jeg det er veldig flott visuelt og mangefoldet av manga karakterer er bare kjempemorsomt!
Pixelart på karakterene er virkelig fortreffelig, de har virkelig klart å få frem essensen i alle karakterene. Alle angre er også veldig enkle å utføre, en tar bare en vei på dpad’en kombinert med en av angrepsknappene og that’s it. Ingen halvsirkel motions ala Street fighter her. Veldig kjekt for dem som synes det fort kan bli litt mye å holde styr på i tradisjonelle fighting spill.

i Spillets story mode besøker en verdener fra alle manga serier hvor en i tilegg til vanlig kamper hvor det handler om å få mest poeng for å vinne også har mange andre typer kamper. F.eks samle alle items, sudden death, stjel items fra andre spillere osv. En har også mange bonus objectives som sorta minner om achievements eller trophies som f.eks vinn kampen på under 30 sekunder eller slå KO med et spesialangrep. Dette bidrar til å gi spillet litt variasjon noe jeg setter veldig pris på.
En har også en massevis av forskjellige spillmoduser i tilegg til story mode som

Den største ulempen med spillet dog er at det bare kom ut i Japan og derfor bare er på Japansk. Det byr ikke på store problemer egentlig da det jo bare er å finne seg en faq som lar en lett finne ut av de forskjellige aspektene med spillet. Det finnes også fan translation patches til spillet om en vil gå den veien.
Et skikkelig kremspilll og anbefales til både manga fans og dem som liker gode lettspillte spill med en masse morsomme forskjellige karakterer! 🙂

Trailer:

Bilder: Spillets hjemmeside og Google
#spill #gaming #blog #manga #anime #dragonball #naruto #onepiece #shonenjump #jumpultimatestars #nintendo #nintendods

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg