Toki og Chasm har fått utgivelsesdato etter årevis under utvikling

I dag fikk to spill sm har vært under utvikling i årevis omsider kunngjort sine utgivelsesdatoer.

Vi har Toki remaken som kommer til Switch 22 november. Spillet ble jo opprinnelig kunngjort i 2009 til PC, ps3 og 360, men komme altså nå bare til Switch. Spillet er en remake av det fargerike arcade platformspillet Toki fra 1989 om huleboeren Toi som blir forvandlet til en ape og må kjempe seg igjennom en rekke forskjellige fargesterke baner for å bli menneske igjen og å redde sin kjære som er kidnappet.

Selv synes jeg alltid at Toki var et tja, litt over gjennomsnittet platformspill. Det var jo slettes ikke dårlig, men bare ikke så veldig originalt eller spesielt nevneverdig. Flott at remaken omsider har fått en dato selv om det jo er litt synd at det bare kommer til switch. Dog skjønner jeg hvorfor da mindre indiespill gjør det veldig bra på den platformen for tiden.
Ikke noe jeg kommer til å kjøpe med det første selv om det jo er morsomt at det omsider ser dagens ly.

Så har vi metroidvania spillet Chasm som opprinnelig ble kunngjort i 2013. Det kommer ut 31 juli til pc, ps4 og vita.
Spillet er altså et 2d metroidvania spill hvor en utforsker områder som katakomber, slott og grotter alle med en flott pixelbasert grafikk. Alle rommene i spillet er håndlagde, men hvor de er plasserte i forhold til hverandre er tilfeldig generert.

Jeg var faktisk ganske så interessert i dette da det ble først kunngjort, testet demoen og syens det hadde potensiale selv om det var litt kjedelig når det kom til omgivelser og fiende-variasjon og design.
Men etterhvert som årene har gått og antallet pixelbaserte 2d metroidvania spill har eksplodert så har min interesse for Chasm dalt en god del.
Jeg kommer fremdeles til å teste det, men kan ikke si jeg er så veldig spent på det lenger.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailer for Chasm:

Trailer for Toki: (gammel trailer)

Bilder: Gm og Steam
#spill #gaming #switch #pc #ps4 #vita #toki #remake #idnie #2d #platform #metroidvania #chasm

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg