Ukens interessante spillutgivelser: Tales of Mobsters, Monsters and Hearts

Så var vi i gang med nok en ny uke og vi har et par storspill denne uken.

Resident Evil 7 kommer ut på pc, ps4 og xbox one.
Spillet er et survival horror spill som på en måte går tilbake til klassisk Resident Evil gameplay med exlporing, puzzle solving i tilegg til litt combat. For mer om spillet sjekk ut hva jeg synes etter å ha fullført det.

Yakuza 0 til ps4 kommer også ut denne uken and it’s dang good too!
Tenk jrpg med slåsskamper med never og melee våpen i sanntid istedenfor tradisjonelle turnbaserte kamper satt til en autentisk japansk storby i 1988. Et stort spill fullpakket med innhold, morsomt er det også med wacky sidestories and other stuff to do. Føles veldig autentisk japansk og. Virkelig et flott spill dette!

Honourable mentions går til kingdom hearts 2.8 final chapter prologue til PS4, en samling av Kingdom Hearts Dream Drop Distance (opprinnelig på 3ds), en cgi film og et kort lite spill som fungerer som en prolog til KH 3. Jeg komemr til å kjøpe denne samlingen, men ikke noe hastverk da jeg enda er mange Kingdom Hearts spill jeg ikke har fullført enda.

Og til Tales of Berseria til PS4 og PC, siste spillet i Tales of jrpg serien. Dette siste tilskuddet skal være en del dystrere enn de andre i serien og har fått ganske god mottagelse. Kanskje verdt en titt etterhvert?

Noen av disse du har lyst å prøve?

Traielre:

 

 

Bilder: Photoshop og Min PS4
#spill #gaming #blog #residentevil7 #re7 #residentevil #capcom #yakuza #yakuza0 #sega #action #rpg #survival #survivalhorror

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg