Ny kraftigere Playstation 4 på vei?

Ifølge Kotaku jobber Sony med en helt ny kraftigere versjon av playstation 4, PS4.5 er kallenavnet på kosnollen og vil ha kraftigere maskinvare som vil la spill kjøre i såkalt 4k oppløsning og se langt finere ut med bedre effekter. Om eksisterende PS4 eiere vil kunne kjøpe en eller annen duppedit for å oppgradere sin vanlige ps4 vites ikke.


Kanskje du blir nødt til å kjlpe en ny PS4 for å kunne spillte Witcher 4 på best mulig måte?

Vet du dette er virkelig ikke en vei jeg vil at konsoller skal gå.
Hovedgrunnen til å spilel på en konsoll har jo vært at en nettopp slipper å bry seg om å oppgradere maskinen for å kunne spille de nyeste spillene  på optimal måte. Skal en nå virkelig bli nødt til å skifte ut en dyr konsoll etter bare et par år for å ikke sitte der med dårligere versjoner av spill?


Synes Bloodborne ser pent nok ut på dagens Ps4 jeg

Folk som er veldig opptatt av oppløsninger, framerates og slikt synes sikkert det er en god ide, men det er ikke jeg. Jeg har aldir likt at det på en måte er opp til en selv å få spill til å gå så bra og se så bra ut som mulig når en har en pc. Det er selve spillene jeg bryr meg om, ikke å få dem til å se aller mest sylskarpe ut eller å kjøre dem i 120fps.


Dark Souls 3 lser også skikkelig flott ut på en vanlig PS4

Det blir virkelig interessant å se hvordan markedet tar imot dette om det skulle vise seg å stemme. Mircrosoft har jo også nylig uttalt at de tenker på å gjøre det samme med xbox One. Er mannen i gata klar for å skifte ut konsollen slik de skifter ut mobilene sine?
Hva synes du om at det kan være vi blir nødt til å skifte ut konsollene våre etter kort tid?

Kilde: NG
Bilder: Photoshop og Google
#spill #gaming #ps4 #oppgradering #upgrade #rykte #rumor #sony #microsoft

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg