Amazon kommer med egen konsoll i år?


Det siste på ryktebørsen er at online butikkgiganten Amazon skal lansere sin egen konsoll.
Ifølge ryktene er operativsystemet i konsollen Android basert, men ikke tro at dett ebare blir enda en av disse android konsollene det svirrer av for tiden. Nei dette skal bli kraftige saker og skal vær en direkte konkurentm ed sony og microsoft.
Det har jo tidligere svirret rykter om at amazon har bygget opp egne spillutvikler stiudioer og nå i forrige uke kom nyheten om at de har kjøpt opp utvikler Double Helix (killer instinct, strider). Konsollen skal ifølge ryktene komme ut i løpet av året og ligge på en pris under 300$ (ca 1850kr).

Dette blir interessante greier synes jeg. Veldig lenge siden det har kommet en helt ny konsoll på markedet.
Lurer på hvilke spill den vil få. Har de klart å få noen tredjepartsutviklere med på laget som EA,. Activision og Ubisoft?
Hvor kraftig vil den være i forhold til ps4 og xbox one?
Hvor sprøtt hadde det ikke vært om de skulle vise seg å faktisk bli den tredje konsollen der ute i stedet for nintendo?
Ikke at wii u forsvinner, men den er jo ikke en reel konkurent mot sony eller microsoft.
Dette blir morsomt å følge med på!

Eller hva synes du?

Kilde: Neogaf
Bilder: Google
#spill #amazon #konsoll #android #killerinstinct #strider #doublehelix

6 kommentarer
  1. nikra: Klart jeg håper jo nintendo klarer å komme seg opp på gamelt nivå igjen, men slik ståa er nå er det jo i praksis bare 2 konsoller der ute som folk bryr seg om, ps4 og xbox one, så kan være amazon klarer å ta nintendos plass om alt skulle klaffe.

  2. Hørte noe rykter om dette her. Veit ikke helt hva jeg skal tro egentlig. Men nå som Nintendo har trøbbel, så gir det mening at noen prøver å bryte seg inn i markedet.

  3. nerdslife: Synes det er morsomt med en helt ny konsoll. Altså en skikkelig konsoll som skal prøve å være konkuransedyktig mot de eksisterende.
   ikke ofte det skjer.

  4. nerdslife: Ja husker det, det var så sprøtt at microsoft som jo davar mest kjent for pc programmer og windows skulle hive seg på konsollmarkedet. Og tenk nå er de en av de aller største.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg