Persona 3 Portable – How is it?

Har spillt litt Persona 3 portable i helgen. Ikke så veldig mye, men a little bit.
Ikke helt ille, liker artstilen en del. Litt dempet anime stil på en måte. Alt har liksom et litt dunkelt preg over seg. Minner meg litt om Death Note.


Sosiale delen

Selve spillet er delt mellom en sosial del hvor en snakker med folk, jobber, etc for å øke sine stats, og en typisk jrpg del hvor en utforsker diverse tilfeldig genererte områder og banker monstre i turn basede kamper. En gasnke stor del av kampsystemet fokuserer på å mane frem store monstre som har diverse egenskaper en kan bruke, ildmagi, healing, etc.
Disse monstrene manes fram på en noe original måte, nemmelig ved at karakterene skyter seg i hodet, ikke akkurat noe en ser i så mange andre jrpgs 😛


Jrpg delen

Nå tenker du kanskje at “tilfeldig genererte områder, that sounds great!”. Men ta det litt med ro med begeistringen, det er nemmelig ingenting å egentlig utforske i disse områdene, det er bare tomme simple rom, med noen fiender og noen skattekister strødd om, that’s it.
Synes spillet gjør en god jobb med de forskjellige karakterene, de er “likeable” som det heter.
Selve jrpg delen kan føles litt repetitiv til tider siden en jo tross alt slåss de samme kampene om og om og om igjen.
Det hjelpes litt av at en etter noen kamper kan få tak i nye summons, men det er for begrenset til å egentlig hjelpe særlig mye på repetisjonen av kampene så langt.


Etter enkelte kamper får en valget mellom tre kort

Disse monstrene kan en også kombinere for å skape nye, noe som er fryktelig vanskelig for meg siden jeg alltid har så store problemer med å bestemme meg for hvilke jeg skal satse på 😛


Kombinerte to monstre og skapte Nekomata

Den sosiale delen er litt interessang pga tidssystemet i spillet, en må nemmelig selv bestemme hva en vil bruke sin tilmålte tid til i denne delen av spillet. Vil du jobbe på kafeen og tjene penger? Henge på diskoteket for å øke charm staten din eller henge med vennene dine for å øke den staten som og vil påvirke ens monstres stats. Morsomt.

Men som sagt jrpg delen kan føles langtekkelig og grindey til tider så ikke helt sikker på hvordan det vil gå videre med spillingen på dette.

Har du spillt Persona 3 Portable?

Bilder: My iphone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg