hits

Timesplitters Might Live Again!THQ Nordic har kunngjort at de har kjøpt rettighetene til Timesplitter spillserien fra Crytek.
Dette er gode nyheter da Crytek jo ikke har gjort noe med serien siden de kjøpte utvikler Free Radical for årevis siden.
Timesplitters var en serie med tre fps skytespill fra tidlig 2000 tall som var utviklet av mange av dem som stod bak klassikerne Goldeneye og Perfect Dark til Nintendo 64.Spillene var kjempepolerte, med en wacky sans for humor, cartoony visuelle stil, særegne karakterer (og det var maaaaange karakterer), fantasirike våpen, sinnsykt mange forskjellige spillmoduser og ikke minst tilfredstillende skyting med gode hit reactions på fiender. Spillene var spesielt populære å spille i split screen.Dette var jo kjempeflotte nyheter, nå kan det jo faktisk se ut som vi har et håp om at noe skjer med Timesplitters serien igjen.
Håper på remasters av de tre første spillene, eller ihvertfall det tredje spillet Timesplitters Future Perfect til pc og alle moderne konsoller og så et nytt spill i serien etter det. Og THQ eier jo Free Radical, utvikleren bak serien også så dette kunne jo nesten ikke vært bedre :)

Trailer fra Timesplitters Future Perfect:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv