hits

Mario Tennis Aces Demo - InntrykkMario Tennis Aces demoen på Nintendo Switch ble jo aktivert i dag og jeg har testet det litt.
Det er faktisk pretty fun!
Feelingen i spillet er god, det føles bra å spille, med gode lydeffekter og responsiv kontroll.
Det ser også veldig pent ut med sin fargerike visuelle stil.
Spillet er ikke bare et vanlig tennis spill, langt derifra, en har nemmelig en rekke sspesialknep til å hjelpe seg.
En fyller nemmelig opp en energimåler mens en spiller og denne lar en aktivere diverse spesialknep.Zone Speed lar en bremse ned tiden slik at en rekker å løpe bort til ballen nesten uansett hvor ballen befinner seg.Zone Shot lar en fryse tiden helt akkurat idet en slår ballen for så å kunne sikte i ro og mak fra førstepersons vinkel hvor en vil skyte et kjempehurtig og hard skudd som nesten garantert vil gi en poeng.Trick Shot lar en hoppe direkte til ballen så godt som uansett hvor på banen den befinner seg.Og så har en det ultimate movet, Special Shot, som lar en stoppe tiden og automatisk teleportere dit hvor ballen er, sikte i fps vinkel og om en så treffer motstanderen slår en faktisk knock out på dem og får automatisk poeng i tilegg til at motstanderens racket ødelegges. Om en får ødelagt alle rackets taper en spillet.Det som slo meg når jeg spillte var at dette er jo egentlig ikke tennis lenger. Det gjør jo ikke noe det for spillet er jo morsomt, men med alle disse spesialknepene blir det egentlig om til et spill bare inspirert av tennis sitedet, nesten som om de kunen kalt spillet Mario Smash Ball eller noe.Jeg er litt bekymret for at nintendo fokuserer litt for mye på online delen i spillet dog.
I hele spillet er det eksklusive karakterer og annet som en bare får om en spiller online turneringer.I demoen får en nemmelig bare skarve 10 poeng (som brukes for å låse opp nye karakterer) for hver kamp en vinner om en spiller mot cpu offline, mens en lett får hundrevis av poeng for en kamp online.

Akkurat dette med å tjene lite poeng kan jo muligens være noe som bare er for demoen, men jeg er bekymret da det virker som Nintendo virkelig har begynt å fokusere mye på online i det siste med spill som Splatoon og Arms.
Håper vi får masse offline innhold i hele spillet, vil ha masse wacky bonus game modes i tilegg til story modusen som vi jo allerede vet om.

Skal avvente det litt og se hva spillet har å by på i offline inhold før det blir kjøp for min del.
Har du testet demoen av Mario Tennis Aces?

Bilder: Switch og youtube
#spill #gaming #blog #synsins #inntrykk #mario #nintendo #switch #nintendoswitch #mariotennis #mariotennisaces

2 kommentarer

pebble

01.06.2018 kl.23:24

Det har lenge vært vanskelig å kunne oppleve et helt spill uten å måtte koble seg på nett. Er ikke særlig begeistret for det.

Bra innlegg! Får et ordentlig innsyn av å lese det. ^^

Santar

01.06.2018 kl.23:57

pebble: Takker! :)
Ja det er en trist utvikling at flere og flere spill er avhengig av internett synes jeg. Blir liksom som om vi bare leier spillene.

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv