hits

Kadobat Wars - Morsomt kortspill på SwitchJeg browset den Japanse eshopen på Switch og kom over dette her, synes det virket interessant.
Spillet heter Kadobat Wars og er en slags card battler, et slags kortspill hvor en bruker kort til å vinne kamper.
Spillet har faktisk engelsk tekst even, dog er oversettelsen litt sjanglete her og der, men en forstår jo hva som menes og det er jo what's most important.Det går jo å kjøpe spillet på den japanske eshopen, men vil helst ha det på min primære konto så trorj eg venter litt og ser om det ikke komemr ut her i europa også. Det at det allerede har engelsk tekst tyder jo kanskje på at de har planer for det.
Håper ihvertfall spillet komemr ut her for det ser morsomt ut, super cheap er det og, ca 25 kr og min Switch trenger flere eksklusive spill.
Jeg får meg liksom ikke til å kjøpe spill på Switch jeg allerede har andre steder, men jeg vil ha noe bra å spille på den!

Hva spiller du på din Switch for tiden?

Her er en film som viser litt gameplay:Bilder: Gogole og youtube
#spill #gaming #blog #switch #nintendo #KadobatWars

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv