hits

Far Cry Arcade kunngjort - Helsprø map editor til Far Cry 5Ubisoft har akkurat kunngjort Far Cry Arcade, en map editor til det kommende Far Cry 5.
Her kan en lage egne levels til spillet, både single, coop og pvp brett. En kan bruke assets (karakterer, objekter, omgivelser etc) fra andre Ubisoft spill som Watch Dogs, Assassin's Creed Black Flag/Syndicate og Far Cry Primal. Kan jo bli morsomt dette. Ser for meg mye helsprøtt hvor en blander pirater fra Black Flag med helikoptre i en gammel by fra Assassin's Creed Syndicate :DHåper bare noe av de hjemmesnekrede brettene faktisk er gode og at de så kan finnes lett. Det er det som er det største problemet med spill som har editors, det er så godt som umulig å finne de faktisk gode brettene. Jeg har lett og lett i DOOM, men tror aldri jeg fant et skikelig bra brett der som ikke var laget av developers av spillet.
You did it Ubisoft, you got me a little excited for Far Cry 5 :D

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv