hits

Ukens interessante spillutgivelser: Final Fantasy Pro WrestlingSå var vi jaggu igang med enda en ny uke.
Det er ganske smått med spenennde nye spill denne uken og, men noe småtteri er det jo.Vi har Fire Pro Wrestling World på PC.
Spillet er siste i den kjente Fire Pro serien med wrestlingspill som er kjent for sin dype customizering. En kan nemmelig lage så å si alt som kryper og går med spillets create a wrestler modus. Spillet byr også på et ganske unikt kontrollsystem hvor timing er veldig viktig når det kommer til å få til moves.


Yes you can even make Spawn :P

Fire Pro Wrestling World er i Early Access nå som betyr at spillet ikke er ferdig utviklet enda. Det er lite single player innhold i spillet, det har en liten mission challenge mode for single player og create a wrestler i tilegg til online multiplayer.
Ikke noe jeg kommer til å skaffe meg med det første tror jeg, men om det får rikelig med single player innhold så perhaps etterhvert.Final Fantasy XII The Zodiac Age til PS4 kommer også denne uken.
Spillet er en Remaster/Remake av PS2 spillet og byr på forbedret grafikk og alt det nye som ble lagt til i Zodia Job System versjonen av spillet som bare kom ut i Japan.Spillet har nå 12 license Boards (originalspillet hadde bare ett), hvert samsvarer til et zodiac sign og en jobb. Spilleren kan nå kontrollere guest characters og dobble spillets hastighet med å trykke på L1. New Game+ er også lagt til samt New Game- hvor spilleren ikke får XP og en Trial Mode hvor en jakter på monstre for å åf items og penger på 100 forskjellige kart.Kan jo bli morsomt dette her, ihvertfall bøttevis med innhold i spillet om ikke annet. Alle disse remasterne og remakene gjør at mange spill jeg har kjøpt gjennom årene bare for å ha til jeg får spillt dem liksom blir useless, jeg har jo knapt fått rørt mitt FF XII til ps2 enda :P

Noen av disse du har lyst å prøve?

Trailere:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar