hits

Ukens interessante spillutgivelser: Batman V SupermanSå var vi i gang med en ny uke og så også nye interessante spill.Vi har The Surge (pc, ps4 og xbox one) et kraftig Dark Souls inspirert actionrollespill satt til en scifi fremtid med roboter og robotsuits istedenfor riddere og sverd.
Kan jo bli litt morsomt dette, men må si den visuelle stilen pusher meg litt unna. Liker ikke at det ser ut som mye av spillet foregår i generiske mørke warehouses og at fiender og rustninger i spillet ser ut som de er designet som anleggskjøretøy. Kjedelige greier. Armors og fiender are supposed to look good, not like gravemaskiner!Så har vi Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia til 3DS.
Ikke så mye å si om dette egentlig annet enn at det er det nyeste spillet i strategi rollespillserien Fre Emblem.
Spillet er en remake av NES spillet Fire Emblem Gaiden fra 1992.
Kan jo bli morsomt dette, men jeg har fremdeles begge de to forrige spillene i serien å spille så tror det blir litt venting med dette her.Så har vi Injustice 2 (PS4 og Xbox One).
Slåssespill hvor superhelter og skurker fra DC universet braker sammen. Nytt denne gang er at spillet har loot ala Diablo. Etter hver kamp får en nytt gear som hansker, kapper, emblems og mye mer, fun stuff! Nå kan vi lage vår egen versjon av Superman eller Batman. Ser fram til dette her dumper ned i postkassen ja, hadde et håp om at det skulle komme i dag, men den gang ei så blir vel på torsdag pga 17 mai.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar