hits

Nye rykter om Nintendo Swtich og nye MarioNintendo lekker som en sil for tiden virker det som, det har nemmelig dukket opp enda flere rykter om Nintendo Swtich.
Siste på ryktebørsen er at spillet som følger med konsollen er en ny versjon av Splatoon, third person skytespillet som opprinnelig kom ut på Wii U.Spillet vil ha en ny a vs 1 flerspillermodus hvor en kan skifte våpen midt i kampene samt mer enspillerinnhold. Det vil også få masse DLC.
Tja why not? Splatoon har alltid sett morsomt ut synes jeg, med fokus på sett da jeg som sagt ikke er noen stor multiplayer spiller og har derfor ikke kjøpt wii u spillet.


Splatoon på Wii U

Det at denne nye versjonen får mer enspillerinnhold er derfor noe jeg synes høres spennende ut. Skulle bare ønske de la til bots slik at en kan spille fullverdige matcher både alene og med andre lokale spillere.Ryktene kommer også med litt ny info om det nye Mario spillet til Switchen.
Spillet vi lvære klar til konsollens lansering og vil ha en open world hub hvor en kan velge mellom mange verdener som har flere forskjellige objectives å fullføre ala Mario 64. Spillet vil også ha en coop modus hvor begge spillere samarbeider om å klare bretten, men. en vil ikke kunne dra for langt vekk fra hverandre i spillet.Spillet vil bemerke hvem av spillerne som klarer brett og som derfor vil få en belønning for dette. Spillet vil også vise hvor mye hver spiller hjalp til med å klare brettet, f.eks hvor mange røde penger hver spiller plukket opp på brettet.


Super Mario 3D World hadde 4 player coop og derfor veldig store områder å bevege seg på

Hmm, vet du jeg er ikke sånn superhenrykt over at spiller har flerspiller. Det betyr jo mest sannsynlig at alle brett er designet for at flere spillere skal kunne spille samtidig og det vil derfor gå ut over enspilleropplevelsen f.eks at platformer en kan hoppe til og løpe rundt på vil være større enn om spillet bare hadde vært et enspiller spill.


Super Mario 64

Det at spillet fører statistikk over hvem som fullfører brett og hvor mye hver spiller har bidratt virker jo morsomt da. Alltid morsomt med stats. Likte også at røde penger er tilbake, lurer på om de funker som i Mario 64 at det er så og så mange gjemt på brettet, eller om de bare er slik som i new super mario bros spillene hvor de er mer en bonus som dukker opp her og der.


New Super Mario Bros U på Wii U

Jeg heller imot at de funker som i Mario 64 siden spillet fører statistikk over dem, de var jo liksom ikke så viktige i New Super Mario Bros spillene. Blir så spenennde med et splitter nytt Mario spill som ser ut til å ikke være veldig likt det forrige!
Gleder meg virkelig til vi får vite mer om Switch 12 januar!
Hva synes du om de siste ryktene?

Bilder: Google og Youtube
#spill #gaming #blog #nintendo #splatoon #action #openworld #adventure #platform #mario #supermario #newsupermariobros #nsmbu

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar