hits

Mother Russia Bleeds - InntrykkJeg har fått testet litt det nylig utgitte Mother Russia Bleeds til PC.
Spillet er altså et beat'em up spilll litt i stil med titler som Final Fight eller Double Dragon hvor en banker opp haugevis med fiender mens en går til ventre eller høyre.
Spilets setting er litt unik dog da det foregår i den dystre russiske underverdenen i en altenativ versjon av 80 tallet.Jeg er ikke særlig imponert over spilet dessverre.
Det føles bare janky og upolert, spesielt movement i spillet føles off. Det å bevege sin karakter føles bare ikke riktig, han beveger seg for fort i forhold til animasjonen.Det å faktisk treffe en fiende med angrepene føles også janky og finnicky, en må være plassert på akkurat samme linje som motstanderen og akkurat nært nok for at angrepene ens skal treffe.  Ikke føles angrep særlig gode heller, de mangler sense of impact.
Final Fight føles så mye bedre å spille at det er nesten skummelt.Spillet er pent å se på med flotte detaljerte omgivelser og karakterer, men det hjelper ikke hvor fint og polert et spill er på det visuelle om gameplayet ikke holder mål.
Mother Russia Bleeds føles som et fan laget spill som prøver å være en beat'em up som klassikerne i sjangeren, men med en gang du starter å spille så merker du at spillet ikke har klart å fange det som gjør klassikerne til nettopp klassikere. Langt derifra.

Bilder: Steam
#spill #gaming #blog #inntrykk #synsing #pc #action #beatemup #indie #2d #motherrussiableeds

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar