hits

Nintendo NX blir både håndholdt og stasjonær - Nye rykter om Nintendos neste konsoll


Spillsiden Eurogamer har nettopp postet rykende ferske rykter om Nintendos neste konsoll.
Ninetndo NX, som er konsollens kodenavn vil bli en kraftig håndholdt og stasjonær hybrid som lar en spille på den som en håndholdt når en er ute på farten og så koble den opp til slags dockingstasjon og spille på tv når en kommer hjem.

konsollen har en skjerm og på hver side er det mulighet for å koble til en kontroller seskjoner. Kanskje noe sånt som at en kobler på f.eks en d-pad og analog spake på venstreside av konsollen og knapper på høyre? Blir interessant å se hvordan dette blir.


Konsollen vil bruke catridges og ikke discer og Nintendo anbefaler ihvertfall opptil 32 gb størrelse på disse til utviklere.
Konsollen drives av Nvidias kraftige Tegra prosessor så selv om den ikke vil bli et beist som slår ps4 og xbox one så vil den nok bli temmelig kraftig.
Avsløringen av konsollen skal ifølge ryktene skje i september.Wooohooo!
Synes dette var awesome news, jeg hadde nemmelig håpet at nintendos neste konsoll ville bli en kombinasjon av håndholdt og stasjonær slik at en har alle spillene sine tilgjengelig hele tiden. Hvor awesome er det ikke å kunne spille alle spillene uansett om du er hjemme eller ute på farten?Who gives a shit om den ikke blir den kraftigste konsollen der ute, Nitenndo har vist at de klarer å lage superpene spill på Wii U tilogmed om det er det du er ute etter. Supweawesome nyheter dette her!

Så var det bare å håpe konsollen blir en suksess slik at vi kan få tilbake glansdagene med third party support som snes, gba og Nintendo DS. Det at den er en hybrid kan jo kanskje bety at den kan slå an i Japan som jo nå er så godt som 100% håndholdt fokusert.

Gleder meg sinnsykt til avsløringen av konsollen! :)

Bilder: Google
#spill #gaming #rykter #nintendo #nintendonx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar