hits

Final Fantasy XII: The Zodiac Age kunngjort til PS4


Who needs E3 for gamign news? Not Squeenix! :P
De har nemmelig akkurat kunngjort Final Fantasy XII: The Zodiac Age til PS4.
Spillet er en remake av FF 12 som jo opprinnelig kom ut til ps2 i 2006 og vil komme ut i 2017.

Denne nye versjonen vil være basert på den oppdaterte International Zodiac Job System versjonen av spillet samt ha oppdatert grafikk og høyere oppløsning på cgi filmsekvenser.
Spilelt vil også ha både engelsk og japanske stemmer og muligheten til å bytte mellom nyinnspillt og original bakgrunnsmusikk.
FF 12 The Zodiac Age vil også ha kortere loadetider, en turbo mode og auto saves.Ser man det, tja why not? Når de allerede var så godt igang med å gi ut sine gamle spill på nytt så måtte jo turen komme til FF 12 en gang også.
Det ser ihvertfall temmelig pent ut rent visuelt med ganske merkbart forbedret grafikk.
Jeg har egentlig spillt fint lite FF 12 på ps2, men likte det jo litt utifra det jeg har prøvd. Spillet er jo på en  måte litt likt en mmo med sin store åpne verden og i kampsystemet som også kan minne litt om en mmo med cooldowns på angrep og slikt.Nå er det kampsystemet jeg har hørt en del folk er litt skeptiske til da det virker som det til slutt ender opp med at en som spiller egentlig ikek gjør noen ting i kampene mens ens kompajonger tar seg av alt sammen. En kan nemmelig "programmere" sine kompanjonger i spillet slik at f.eks når så og så skjer så gjør du så og så. F.eks når en annen party member har helse under en viss prosent så heal dem.Akkurat det at en til slutt ende ropp med å ikke gjøre noe i kamp virker jo temmelig bekymringsverdig, men kan jo være de fikset på dette i den oppdaterte versjonen av spillet. Nå begynenr jo squeenix å gå tom for spill å gi ut remakes av da, er jo bare FF 13 trilogien igjen nå :P

Så hva sier du? Er du klar for FF 12 på PS4?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar