hits

Dragon Ball Xenoverse 2 kunngjort


Bandai Namco har nå kunngjort at Dragon Ball Xenoverse får en oppfølger.
Dragon Ball Xenoverse 2 er på vei til pc, ps4 og xbox one og skal etter planen komme ut en gang i løpet av 2016.
Og det er egentlig all infoen vi har fått om spillet.Utifra traileren ser det ut som spillet fortsetter i same løype som sin forgjenger, som var en slags blanding av et slåssespill med noen lette mmo aktige elementer som en hub by hvor en kunne møte andre spillere, levling, stats, questing random drops osv. Spillet hadde også et en massevis av customizeringsmuligheter både når det kom til klær, utstyr og knep og spesialangrep.Likte det forrige spillet godt, det var morsomt å lage sin egen Dragon Ball karakter og dra rundt og hjelpe de kjente kjære karakterene fra serien, ta quester å håpe å få noen rare drops som f.eks dragon balls. En kunne tilogmed trene med flere av dem for å lære noen av deres spesialangrep.
Dog må jeg si jeg synes det ser ut som Xenoverse 2 kanskje legger seg litt vel tett opp mot forgjengeren.Det ser jo ut som vi får servert akkurat samme type stor som sist, at en nok en gang må tilbake til kjente kamper fra forskjellige tidsepoker i Dragon Ball tidslinjen for å passe på at ting går fremover slik det burde.
Skulle ønske utviklerne hadde turt å heller lage en ny story. En blir jo litt lei av å se det samme over and over again liksom.Personlig hadde jeg også håpet de hadde bygget ut selve spillet til å ha litt mer eventyrpreg og ikke bare slåsskamper på en liten arena mot en to tre andre karakterer.  Hadde håpet vi nå fikk utforske en verden mer med småfiender og slikt.
Men det ser ikke ut som vi får noe annet enn en forbedret utgave av det forrige spillet.
Men altså bevares det blir jo ikke dumt det heller da, hadde bare håper på litt mer.Det er nesten så jeg lurer på om om utviklerne ikke helt skjønte hva folk likte ved det forrige spillet og derfor er super redde for å miste fansen og derfor lager det så likt forgjengeren på alle måter liksom.
Blir ihvertfall veldig spennende å få mer info på E3! Eller hva tror du?

Bilder: Youtube
#spil #gaming #pc #ps4 #xboxone #action #rpg #fighting #dragonball #anime #manga #goku #dragonballxenoverse #bandainamco #spike

2 kommentarer

John Goku

12.10.2016 kl.01:31

XV2 er absolutt ikke en "kopi" av 1eren.. De har forbedret alt. Hitboxen er 100x bedre. De har reworket transfornations. Alt går mye mer smooth. 9/10 so far. (Kun i beta enda.)

Santar

12.10.2016 kl.09:43

John Goku: Leste no om det ja, høres jo bra ut dette. Dog er jo dette et gamelt innlegg hvor jeg ikke hadde mye å gå på ;)

Skriv en ny kommentar