hits

Souls inspirerte Nioh får demo!Woohoo!
Det Souls inspirerte PS4 spillet Nioh får en demo!
Og ikke bare det, vi må ikke vente lenge på demoen heller, den kommer nemmelig ut allerede 26 april og vil være tilgjengelig til 5 mai.
Om en klarer å fullføre demoen vil en få tilgang til et eksklusivt kapittel i hele spilelt når det kommer senere i år.Dette gleder jeg meg virkelig til å prøve. Bortsett fra Lords of the Fallen er det jo bare From Software som utvikler Souls spill så å få en annen utviklers vri på konseptet og i tilegg satt til oldtidens Japan med samuraier og sagnmonstre blir virkelig spennende!
Tiden da vi fikk demoer av spill er jo så godt som over nå så jeg hadde egentlig gitt opp tanken på å få teste dette før det kom ut så må si dette var virkelig en positiv overaskelse.Veldig spent på å få prøve det selv om bare se hvordan det er lagt opp, hvordan det føles, hvordan kampsystemet er i forhold til Souls spillene. Det ser en del kjappere ut og med en del fokus på spesielle typer angrep. Det virker også som spillet har et slags lootsystem? Så mye jeg er nysgjerrig på her!

Har du tenkt å teste ut Nioh demoen?

Demo kunngjørings trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar