hits

Nytt innhold på vei til Diablo 3Spillutvikler Blizzards egen spillmesse Blizzcon gikk jo av stabelen i helgen og litt av hvert av nyheter ble kunngjort.
Interessante nyheter derimot, det var det lite av siden blizzard stort sett bare handler om online only spill nå for tiden.
Et lyspunkt var det jo, nemmelig nyehter om at Diablo 3 får en del nytt innhold i en kommende patch. (Diablo 3 er jo spillbart offline på konsoller).

I den kommende Patch 2.4 får Diablo 3 en rekke nye godsaker:Adventure mode får en rekke nytt, en ny zone kalt Greyhollow Island som har 7 nye events, mer story og 16 nye områder.
Samt to nye områder, The Eternal Woods og The Royal Quarters - Leoric's Manor som lar en utforske området bak Leorics mansion.
Over 174 nye bounties fordelt på alle aktene kommer også.Nye bounties kalt Bounty Grounds.hvor spilleren finner en portal til en liten spesiell verden med en ny type bounties.
Hvor mye XP en får i når en spiller 1 til 3 spillere justeres også, en får mer XP i spillet generelt.
Empowered Rift er en ny type rifts en må betale gold for å åpne. Disse lar en få en ekstra sjangse til åf å en legendary gem upgrade.Kanai's Cube får en ny receipt som lar en forbedre en ancient item ved å ofre en legendary gem. Jo høyere level legendary gem jo mer bonus får ancient item.
OVer 50 nye legendaries er lagt til i spillet. 10 sets er også blitt justert.
Set Dungeons er nye spesialdungeons designet for å spilles med spesifike sett.Plassen i stashen økes også.


Leoric's Manor

Alt i alt var det jo litt interessant stuff her.
Ikke no fan av at de gjør det enda enklere å levle opp dog, de har jo allerede gjort det sinnsykt kjapt å levle i spillet. Virker som folk flest virkelig ikke vil at ting skal ta noe tid eller innsats overhodet, de vil ha belønningen sin med en eneste gang.Virker som folk ikke skjønner at når de har nådd max ( jeg vet det ikke er no max i paragon) og fått de items de vil ha så er jo spillet over. Men så er det visst mange folk som bare vil "klare" alle spill så fort som mulig for some reason. It's about the journey, not the destination folks!

Det med set dungeons var også litt waste av blizards resurser synes jeg. Hvorfor ikke lage nye dungeons som alle kan spille, ikke bare de som bruker et spesifikt sett?
Nye områder, mer story og nye legendaries var jo flott da.
Hva synes du om det nye innholdet?

Bilder: Blizzard
#spill #gaming #pc #ps4 #xboxone #diablo #diablo3 #dlc #patch #update #action #rpg #loot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar