hits

Metal Gear Solid V straffer offline spillere etter ny oppdateringFor kort tid siden kom det ut en ny oppdatering til Metal Gear Solid V.
Den la blant annet til en kontroversiel funksjon kalt FOB insurance, hvor en kan forsiktre sin online base fra å bli invadert for ekte penger.
Dette skapte forståelig nok en del rabalder online, men dette var ikke alt Konami fisket på i denne oppdateringen.
Nå har det nemmelig kommet frem at Konami i den nye oppdateringen har endret på offline delen av spillet.Om en ikke lager sin online base og bare spiller offline mister en nå en del av sine resursser som skatt /tax for at en ikke spiller online.
Og det er ikke småtterier en mister heller, hele 250 000 GMP (brukes til å bygge og researche nye hjelpemidler og seksjoner i offline basen) samt alle kjøretøryer og våpen en har blir begrenset til henholdsvis 6 og 3 max.
Altså det er mye GMP det ersnakk om her, og våpen og kjøretøy som en har brukt lang tid på å samle ihop og så bare forsvinner de?!
Og dette skjer hver gang en går inn i spillet.At det går ann!
Konami går altsnå nå inn og gjør livet surt for dem som spiller offline bare fordi de vil ha alle spillere over på online hvor de kan tjene penger på dem ved hjelp av microtransactions og FOB insurance. Det skulle virkelig ikke vært lov å misbruke oppdateringer til spill for å gjøre sånt som dette.

Tenk at de faktisk har gått inn og forverret et produkt en faktisk har kjøpt og betalt for uten at en kan gjøre noe med det!
Og siden jeg har spillet på steam er det såvidt jeg vet ingen mulighet for å gå tilbake til tidligere versjoner av spillet heller. Jeg finner egentlig ikke ord for hva Konami har gjort her. Forkastelig, helt forkastelig.....

Bilder: Google og min pc
#spill #gaming #pc #ps3 #ps4 #360 #xboxone #stealth #action #mgs #mgsv #metalgearsolid #metalgearsolidv #konami

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar