hits

De siste lagene til Toy Soldiers War Chest er avslørt - Coooooobra!De to siste lagene til det kommende rts actionspillet Toy Soldiers: War Chest er nå kunngjort.
De nye lagene med leketøy er Cobra Commander og Assassin's Creed?
Så G.I. Joe får sin erkefiende Cobra, mens He-Man må slåss mot sin erkefiende Assassin's Creed?
Hvor er Skeletor!?Det jeg tenkte når jeg så dette var at Ubisoft sa noe sånt som "okei vi kan være publisher på spillet mot at dere har med Assassin's Creed.
AssCreed laget passer jo ikke inn overhodet.
Spillets gimmick er jo at en slåss med lag bestående av leketøy, jeg vet ikke med dere, men jeg kan ikke huske at AssCreed er en serie med leketøy på linje med He-Man og G.I. Joe.
Skulle ikke forundre meg om de holder Skeletor tilbake som DLC.
Skikkelig skuff!Et lyspunkt er musikken, det virker som de ikke har rettighetene til musikken fra tegnefilmseriene, men it all works out fordi de har laget skikkelig awesome fake He-Man musikk som er akkurat litt forskjellige fra originalen samtidig som den ligner ekstremt mye. Pretty awesome!
Du hører litt av musikken i starten av denne videoen, pretty great isn't it? :D


Sorry Skeletor, you're not invited

Toy Soldiers: War Chest kommer ut i starten av august til PC, PS4 og Xbox One og både på disc og digitalt og spillet blir også ganske billig i forhold til vanlige spill. Kan jo bli morsomt på tross av AssCreed, eller hva tror du?

Bilder: Google
#spill #gaming #rts #action #towerdefense #toysoldierswarchest #toysoldiers #heman #gijoe #cobra #pc #ps4 #xboxone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar