hits

Nyheter fra Dagens Nintendo Direct

Det var en ny Japan only Nintendo Direct stream i dag, ikke så veldig mye kjempespennende da for oss her i vesten, men en del nyheter kom jo. Er jo nærliggende å tro at vi ihvertfall får noen av spillene her i vesten også.

Fire Emblem IF får en ny modus kalt My Castle, Bugg ditt eget slott og bytt det med andre via streetpass, slåss mot deres party. Spillet støtter Amiibo.

Den my castle modusen virker jo litt morsom, men det at spillet er delt opp for å tyne penger av fansen og at det støtter amiibo som nesten garantert betyr at noe innhold er låst bak disse gjør at jeg har fått en liten avsmak for dette spillet. Det å gjemme innhold i spill bak amiibo is the worst!

Pokemon Super Mystery Dungeon har fått Japansk utgivelsesdato og en ny trailer.Spillet kommer ut 17 september og vil ha svimlende 720 pokemon!

Kan jo bli morsomt dette, har sansen for mystery dungeon serien og dette virker jo bra svært ihvertfall om vi ser på hvor mange pokemons som er i det, noe å følge litt med på methinks. Minner meg på at jeg må få skaffet med Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Sky one of these days.Et nytt Chibi Robo spill ble kunngjort til 3DS.
Guru-Guru Chibi Robo 3DS! heter spillet og er et sidescrollende platformspill vhor en styrer en liten robot som kan bruke strømledningen sin som en krok for å nå områder utenfor rekkevidde. Spillet støtter amiibo.

Virket litt kjedelig dette egentlig, litt uinspirert ihvertfall ved første øyekast. Og enda et spill med amiibo støtte, sigh...

Dr. Mario Reversal! Special Medicine & Germ Buster.
Et nytt nedlastbart Dr Mario spill med både Luigi og Mario, nye moduser og powerups. Overaskende er spillet ikke free to play.
Spillet kan lastes ned fra Japanske E-shop nå.

Så jo ut som mer Dr. Mario, er jo morsomt det, men når skal nintendo slutte å gi ut nye spill som ser dønn like ut de ofrrige? Det blir bare så kjedelig liksom.Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games kunngjort til 3ds og wiiu.

Ser ut som mer av det samme, nye sportsgrener med Sonic, Mario & Co.

Første gameplay film fra Bandai Namcos fee to play actionspill Project Treasure.

Dette er jo free to play så da er jeg automatisk ikke interessert. Det ser tememlig upolert og kjedelig ut så langt anyways.

Monster Hunter Poka-Poka Airou Village DX kunngjort til 3DS kunngjort til 3Ds. Fargerikt spin off spill fra Mosnter Hunter serien. Fokuserer på kattene far serien som en sender ut på quests. En styrer også byen deres.

Kaaaan jo bli litt morsomt? Ser ihvertfall fargerikt ut og kattene er morsomme, men om selve gameplayet er der er jeg litt usikker på.

Mosnter Hunter X kunngjort til 3DS.
Neste spillet i serien, fokuserer på stylish combat og flashy nye supernagrep.

Ser jo ut som mer Mosnter  Hunter, litt penere og litt mer flash combat. Kan jo bli bra om de faktisk gjør kampsystemet i spillet litt mer responsivt og hadde vært veldig kjekt om de hadde gitt oss skikkelig lock on nå også. Men har joknapt fått spillt Monster Hunter 4 jeg da så har egentlig nok med det for nå. Dette nye kommer sikkert ikke hit før om flere år anyways.

Som sagt ikke den aller mest spenennde nintendo direct, men så er det jo bare et par uker til E3 da så ikke så overaskende.
Hva synes du om nyhetene fra Nintendo Direct?

Kilde: Gematsu og Neogaf
Bilder: Gematsu
#spill #gaming #nyheter #3ds #wiiu #nintendo #monsterhunter #drmario #mario #chibirobo #fireemblem #adventure #action #rpg #projecttreasure

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar