hits

Borderlands The Handsome Collection kunngjort til PS4 og Xbox OneThe endless stream of hd utgivelser av spill fra forrige konsollgenerasjon fortsetter.
I dag ble nemmelig Borderlands: The Handsome Collection kunngjort til PS4 og Xbox One.
Dett eer en samling som inneholder fps rpg loot spillene Borderlands 2 og Borderlands: The Pre Sequel + alt det nedlastbare innholdet til prisen av ett spill.
En vil kunne overføre saven fra ps3 til ps4 eller 360 til xbox one on en har spillt noen av spillene på disse kosnollene.

Spillene støtter også split screen flerspiller for opptil fire spillere. På ps3 og 360 kunne en bare spille to på split screen.
Borderlands The Handsome Collection kommer ut i mars på ps4 og xbox one.


Borderlands 2 (pc)

Ikke akkurat uventet dette nei, men samtidig er det jo litt kjekt at alt det nedlastbare innholdet er på disc da. Jeg liker som sagt veldig godt å ha ting fysisk og dette er jo eneste muligheten å ha alt av Borderlands spillene på disc, vel bortsett fra enern, men det var ikke spes bra synes jeg.
Nå var det bare det lille problemet at jeg egentlig ikke er sånn kjempeglad i Borderlands spillene da :P
Kjekt at en faktisk kan spille hele fire stykker på split screen da, ikke ofte det går an lenger, og ihvertfall ikke coop.
En får ihvertfall mye spill for penga, det er jo sinnsykt mye nedlastbart innhold til Borderlands 2.


Borderlands: The Pre Sequel (pc)

Synes de føles så generiske og kjedelige. Verden føles så livløs og bare klasket ihop. Ikke har jeg sansen for den visuelle stieln over det heller, den gjør at våpen bare føles skikkelig slappe å bruke. Kontrollene i serien føles også noe flytende. Jeg har prøvd å like Borderlands 2 mange ganger, og noen ganger funker det, men aldri for så veldig lenge av gangen.

Litt sleipt av dem og gi ut Borderlands: The Pre Sequel i fjor da bare på pc, ps3 og 360 slik at dem som var spent på spillet og også ahdde en ps4 el xbox one måtte kjøpe det på en av de andre platformene. Og nå må de altså kjøpe det igjen om de vil spille det på en av de nye konsollene.
Kunne du tenkt deg Borderlands spillene på PS4 el Xbox One?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar