hits

Mortal Kombat nyheterDet har dukket opp et par Mortal Kombat nyheter de siste dagene.
Først ut har vi character renders for nylig kunngjorte Kung Lao og Kitana fra Mortal Kombat X.
Deretter har vi et bilde fra skuespiller Casper Van Diem, bildet viser en side fra manuset til hva som anntas å være sesong 3 av webserien Mortal Kombat Legacy.Det ser med andre ord som at Van Dien er tilbake som Johnny Cage i neste sesong av serien.
Cary-Hiroyuki Tagawa som spillte Shang Tsung i forrige sesong og i den første Mortal Kombat filmen har også avslørt at han er tilbake i neste sesong som starter filmingen på mandag.Hmm, lurer på hva neste sesong av MK Legacy vil handle om? Lurer også på når den vil komme ut om de starter å filme før på mandag. Spillet MK X kommer jo ut i april så ikke lange tiden om serien skal komme samtidig. Men sant å si var forrige sesong og egentlig store deler av føste temmelig dårlige greier så spiller egentlig ikke så stor rolle. Det virker som de prøver å legge seg nærmere og nærmere spillene i serien og corniere og mer cheesy blir det for hver gang.


Van Dien som Johnny Cage i MK Legacy sesong 2


Cary-Hiroyuki Tagawa som Shang Tsung i MK Legacy sesong 2

Bilder: MKO og Google
#spill #gaming #mk #mortalkombat #mkx #mortalkombatx #johnnycage #shangtsung #mklegacy #webseries #show #serie #fighting #ps3 #ps4 #pc #360 #xboxone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar