hits

Mewtwo kommer til Smash Bros Wii U og 3DSPå sin live smash broros wii u direct stream i går kunngjorde nintendo at pokemonen Mewtwo kommer til både 3ds og wii u versjonen av spillet.
Men før du blir fra deg av begeistring, han kommer ikke før våren 2015 som nedlastbart innhold til spillet.
Om du eier både 3ds og wii u versjonene av spillet vil han være gratis.

Tja dette var jo kjekt for alle dem som har skreket etter å få ham i spillet, men personlig hat jeg aldri skjønt hva som var så spesielt med denne pokemonen. Jeg vet at  det er den var supersjelden i de aller første spilleene, men har aldri skjønt hvorfor folk er så gale etter den.
Kanskje det dreier seg om dem som var små unger da den første pokemonfilmen kom ut? Den filmen handlet vel om Mewtwo så.
Hadde jo vært flott om det kom noen flere karakterer enn bare Mewtwo da, hva med Phoenixx Wright og Layton?

Hva synes du om at Mewtwo kommet til smash bros 3ds og wii u som nedlastbart innhold?

Bilde: kotaku
#spill #gaming #smashbros supersmashbros #fighting #mario #zelda #pokemon #wiiu #3ds #mewtwo

2 kommentarer

nerdslife

25.10.2014 kl.12:49

Mewtwo er kul, men har aldri likt han i super smash. Men liker han bedre enn lucario.... skjønner ikke hvorfor folk er gale etter lucario.

Da jeg og flere spilte første generasjons pokemon for første gang så var Mewtwo veldig mystisk. Du hører om den i spillet ved at du leser om den i noen dagbøker på et labratorium. Der står det bl.a at den klones fra mew og at den ødela lab'en og stakk av. Du får ingen informasjon om hvordan mewtwo eller mew ser ut. Etter det hører du ingen ting.

Så når du har rundet spillet får du tilgang til en mystisk hule der en sterk pokemon bor. Innerst finner du...MEWTWO! Whoa! Hehe, mewtwo er faktisk ikke så enkel å fange uten masterballen og plusser du det med at psychic var broken og overpowered så har du svaret på hvorfor Mewtwo er så gjev for mange.

Nå idag derimot er mewtwo en skuffelse. I pokemon Y fanget jeg den på første forsøk med en dusk ball. Ikke er den overpowered lenger og den hadde ganske dårlige angrep:p

Santar

25.10.2014 kl.13:35

nerdslife: Aha, takk for forklaringen da gav det jo litt mer mening :)

Skriv en ny kommentar