hits

Går vi mot en fremtid hvor vi ikke eier spillene våre lenger?Playstation Now er en streameservice til ps4 som lar en spille ps3 spill direkte over nettet.
Altså spillet kjører på en maskin hos sony og bildet sendes til deg direkte over nettet.
En kan leie spill for forskjellige lengder til forskjellige priser ala netflix.

Playstation now er nå ute i åpen beta i usa og folk har startet å teste det ut.Det virker som mange er positive, noe som får meg til å igjen tenke på om at vi går mot en fremtid hvor vi ikke lenger eier spillene våre, vi bare leier dem og spiller dem direkte på nettet fra utviklerne.
Skumle greier.EA har jo også kunngjort EA Access, hvor en kan abbonnere på å få tilgang til utvalgte spill fra EA for ca 30 kr i måneden.
En vil også få 10% rabatt på enkelte spill så lenge en er medlem. Når medlemskapet avsluttes mister en alle spillene en hadde tilgang til bortsett fra de en kjøpte med rabatt, de beholder en.

Klart jeg skjønner jo at folk som bare vil ha litt spillunderholdning og ikke tenker så mye over det synes dette er en flott ting.
Men er det virkelig så få som faktisk liker å eie spillene sine?
Og selv bestemme hvor og når en vil spille dem?
Det er vel egentlig ikke et spørmsål, er jo bare å se på hvor mange som ser ut til å levere inn et spill på gamestop så fort det er fullført.

Vi kan se ut til å gå en virkelig dyster spillfremtid i møte :(
Hva synes du om vi kan se ut til å gå mot en fremtid hvor vi bare leier og spiller spill streamet over nettet?

Bilder: Google
#spill #blog #psnow #playstationnow #straming #netflix #ps4 #ps3 #vita #sony

4 kommentarer

Izayoi

01.08.2014 kl.15:30

Tror aldri det kommer til å bli bare det ene eller det andre.. på den andre siden, om det feks ikke kosrter like mye og leie, så er det ikke alle spille jeg kjøper, fordi jeg ikket vet om det er verdt det.

Santar

01.08.2014 kl.15:50

Izayoi: Ikke godt å si, salget av blurays og dvder har visst gått merkbart ned etter streaming servicer som Netflix og slikt har fått mer og mer suksess. Om folk ikke tenker mer over saken og bare vil ha det så enkelt som mulig med spill også kan det fort gå den veien.

SpillDama

17.09.2016 kl.15:08

Jeg tror absolutt det, og syns det er trist! det er jo akkurat det samme som har skjedd med musikk og filmer. Det er ikke så veldig mange som kjøper filmer eller album lenger..

Denne streaming-trenden vi har kommet inn i, hvor alt er leid er noe jeg ikke liker. Etterhvert kommer det uansett til å bli utrolig dyrt. Skal man for eksempel ha netflix, playstation now + playstation plus, spotify, og lignende blir det noen hundrelapper i måneden etterhvert.. og det gjelder så mye mer enn kun spill.

Nei, personlig så kommer jeg til å fortsette å kjøpe spill så lenge det er en mulighet.

Santar

17.09.2016 kl.17:10

SpillDama: Ja det er virkelig en trist utvikling. Det er så synd at flesteparten ikke bryr seg en døtt :(

Skriv en ny kommentar